Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
enhaman
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2017 8:13 am Temat postu: |
|
Tak zrobię. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Sro Lut 07, 2018 12:48 pm Temat postu: |
|
Nowy kebab przy stacji Orlen róg bulwarowa ptaszyckiego. Ilekroć tam jestem to zawsze widzę kolejkę. Kebab w bułce tani bo kosztuje 10 zł i co najważniejsze smaczny. W sam raz na przed czy po meczach Hutnika. _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2018 9:23 pm Temat postu: |
|
Jeszcze przed południem go nie było, ale wieczorem już tak.Grand Opening ogródka przy Stylowej. _________________ Hutnik - BO TAK.
Hutnik70-Tradycja i Ambicja
Hutnik70-Zadna droga za daleka.Zadna góra za wysoka.
Hutnik - najlepiej rokujący klub w Polsce.
Każdy/a na Stawy.
1918 - 2018 100 lat Niepodległości Polski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
SIMON NH
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2018 11:33 am Temat postu: |
|
http://orzo.pl/
ciekawe miejsce
dobre jedzenie
super promocje-do kawy śniadanie za 1zł (w tygodniu) lub kawa za 1zł do śniadania w weekendy.. _________________ Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOK_NH
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2018 12:36 pm Temat postu: |
|
Aldaris napisał: | Nowy kebab przy stacji Orlen róg bulwarowa ptaszyckiego. Ilekroć tam jestem to zawsze widzę kolejkę. Kebab w bułce tani bo kosztuje 10 zł i co najważniejsze smaczny. W sam raz na przed czy po meczach Hutnika. |
Jadłem tam boxa z frytkami i dupy nie urywa, ale samego kebsa jeszcze nie próbowałem. Wszyscy zachwalają. _________________ ..dla nas liczy się jedynie to, żeby GŁOŚNO dopingować GO!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2018 11:51 am Temat postu: |
|
Kebaba otworzono na parkingu pod hutą. Nie spróbowałem tam jeszcze, bo jakoś zawsze byłem na czasie. W każdym razie lokalizacja ciekawa, miejsce przesiadkowe, jest gdzie zaparkować a z B1 jeden przystanek każdym tramwajem czy większością autobusów. Ciekawe czy się przyjmie? _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
|