Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PITROL

|
Wysłany: Wto Wrz 10, 2019 7:11 am Temat postu: |
|
dUfio napisał: | Porażka w lidze seniorów u siebie z REZERWAMI 1:6 jakoś uszla na sucho.... |
Tak wiem. I rozumiem, że sport jest sportem. Ale domyślam się, że nie tylko kibice to forum czytają. Dlatego też nie chodzi mi o konsekwencję, ale bardziej chciałem wjechać tym młodym chłopakom na ambicję, że jeśli reprezentują nasz klub to nie wypada dać sobie wbić czterech bramek w szesnaście minut albo może im to trener podpowie. Tym bardziej w derbach. To taka konstruktywna krytyka.
Bo jak nikt nic się nie napisze to by sobie ktoś pomyślał, że niema problemu i to akceptujemy. _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2019 5:00 pm Temat postu: |
|
niezły dzień wczoraj:
-juniorzy młodsi zremisowali z Garbarnią przez co awansowali do barażu o CLJ u-17
-jeśli wierzyć tweetowi Niemca Akademia Hutnika otrzymała bardzo wysoką ocenę PZPN-u w certyfikacji szkółek piłkarskich oraz miano ZŁOTEJ
szkoda jedynie porażek w CLJ u-18, ale też trzeba brać pod uwagę, że gra tam drużyna sklejana na prędko przed sezonem praktycznie od 0 (odbija nam się luka w szkoleniu chłopaków z roczników z okolicy 2002 (skończyły się pierwsze roczniki NH2010, nie było jeszcze ani pierwszych Polonii ani Akademii i mieliśmy wyrwę bodaj w 3 rocznikach).
Myśle, że tym systemem za parę lat spokojnie będziemy z powodzeniem grać we wszytkich CLJ-kach _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Sob Lis 02, 2019 10:45 pm Temat postu: |
|
Gratulacje dla młodszych juniorów i trzeba trzymać kciuki w barażu.
dUfio napisał: | szkoda jedynie porażek w CLJ u-18, ale też trzeba brać pod uwagę, że gra tam drużyna sklejana na prędko przed sezonem praktycznie od 0 |
Jeśli ten skład choć w części zostanie na kolejny rok to wraz z tegorocznymi młodszymi mogą być duże szanse na wygraną w MakrLJ U-19 za rok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2019 2:56 pm Temat postu: |
|
U-17 Hutnika w CLJ! _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Pią Lis 29, 2019 8:10 pm Temat postu: |
|
Co to za kryteria że takie cienkie klubiki dostały złoto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2019 9:25 am Temat postu: |
|
Jak klubiki które dostaly złote są cienkie to co powiedzieć o Progresie, Polonii czy.... wisle które nie dostaly żadnej _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
mechez1975
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2019 11:11 am Temat postu: |
|
Wiarusy Igołomia sreberko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2019 12:15 pm Temat postu: |
|
Za tym idzie jakieś finansowanie? czy tylko prestiż? |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2019 4:28 pm Temat postu: |
|
mechez1975 napisał: | Wiarusy Igołomia sreberko |
z taką bazą i organizacją się nie dziwię _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 9:38 am Temat postu: |
|
Hutnik na podium nieoficjalnych mistrzostw Polski u-12!
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/5601,Brawo!-Tak-gra-Hutnik-Krakow!.html
https://www.youtube.com/watch?v=vQZ2Wf-5noI
2:00 - rozmowa z Koźmińskim, sporo o Hutniku
24:00 - mecz półfinalowy z udziałem Hutnika
2:29:49 - prezes wymienia najlepsze drużyny turnieju _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 12:03 pm Temat postu: |
|
Mega fajnie chłopaki zagrali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 2:12 pm Temat postu: |
|
Super sprawa. Gratulacje dla wszystkich pilkarzy, trenerow, dzialaczy, rodzicow i kibicow. Tak trzymac!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
SIMON NH
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 6:18 pm Temat postu: |
|
Gratulacje _________________ Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard |
|
Powrót do góry |
|
 |
|