Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radeknh

|
|
Powrót do góry |
|
 |
derexnh
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BIMBER
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 8:36 am Temat postu: |
|
derexnh napisał: | http://www.youtube.com/watch?v=b-DIJQbhzQo |
tak BTW tego linku http://www.youtube.com/watch?v=FKOl93LwPmc _________________ BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA |
|
Powrót do góry |
|
 |
xyz84

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cato

|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 8:01 pm Temat postu: |
|
może tak w dwóch słowach przy każdym filmie o czym jest  _________________ być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych |
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 8:12 pm Temat postu: |
|
To, co prawda nie film dokumentalny, ale nawiązuje do naszej historii najnowszej.Teledysk do filmu" Czarny Czwartek" A.Krauzego będącym rekonstrukcją wydarzeń grudnia 1970 roku w Gdyni, gdzie wojsko i milicja otworzyło ogień do strajkujących stoczniowców. Wykonanie: Kazik Staszewski.
http://www.youtube.com/watch?v=-uR4pkAZSik _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 4:21 pm Temat postu: |
|
Niezłe pranie mózgów. Chamscy gówniarze przyjeżdżają do naszego kraju i robią cyrki. Do tego agenci mosadu z bronią , którzy robią co chcą. Paradoksalnie to oni są obecnie największymi nacjonalistami na świecie w moim mniemaniu.
http://www.youtube.com/watch?v=nu6t9YmHvT4&feature=player_embedded _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 5:14 pm Temat postu: |
|
Kilka lat temu pracowałem w hotelu i rzeczywiście Żydzi robili największe bydło. Ale innych zastrzeżeń nie miałem. Dziewczyny były bardzo ładne hehe.
A ten film to masakra Jeśli tak jest na wszystkich wycieczkach to po prostu bez komentarza :/ _________________ ...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank... |
|
Powrót do góry |
|
 |
xyz84

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 5:54 pm Temat postu: |
|
OŻÓG 1950 napisał: |
Kilka lat temu pracowałem w hotelu i rzeczywiście Żydzi robili największe bydło. Ale innych zastrzeżeń nie miałem. Dziewczyny były bardzo ładne hehe.
A ten film to masakra Jeśli tak jest na wszystkich wycieczkach to po prostu bez komentarza :/ |
Kurwa krew się gotuje ! Ich ojcowie i dziadowie chowali się za polskimi piecem a teraz tłuką im do łbów swoje semickie brednie. Szczyt hipokryzji ale to w przypadku " narodu wybranego " niestety ... norma. |
|
Powrót do góry |
|
 |
BIMBER
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 6:28 pm Temat postu: |
|
xyz84 napisał: | Ich ojcowie i dziadowie chowali się za polskimi piecem a teraz tłuką im do łbów swoje semickie brednie. Szczyt hipokryzji ale to w przypadku " narodu wybranego " niestety ... norma. |
Jakby się tylko chowali za piecem to by było jeszcze pół biedy.
Poczytaj sobie o narodowości polskich komunistów, zwłaszcza siepacz UB.
Dziś pamiętają tyko o ''polskich obozach śmierci'' i mieli czelność domagać się o ''pana Papieża'' aby wszystkie krzyże z obozu usunąć jakby katolicy tam nie byli mordowani
http://www.youtube.com/watch?v=71fikM_W4wc
A sam antysemityzm jak to pisał Łysika - główna tuba salonu, każdego kto ma niewygodne poglądy określa się tym mianem i kasuje z publicznej debaty - ja też za tą wypowiedz kwalifikuję się na antysemitę. _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies
Ostatnio zmieniony przez BINGONH dnia Pon Sty 24, 2011 6:37 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
xyz84

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 6:36 pm Temat postu: |
|
Powyższe argumenty są mi dobrze znane ... ale dziękuję za ich przytoczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
radeknh

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 8:30 pm Temat postu: |
|
Cytat: | Paradoksalnie to oni są obecnie największymi nacjonalistami na świecie w moim mniemaniu. |
Cytat: | Kurwa krew się gotuje ! Ich ojcowie i dziadowie chowali się za polskimi piecem a teraz tłuką im do łbów swoje semickie brednie. Szczyt hipokryzji ale to w przypadku " narodu wybranego " niestety ... norma. |
Cytat: | A sam antysemityzm jak to pisał Łysika - główna tuba salonu, każdego kto ma niewygodne poglądy określa się tym mianem i kasuje z publicznej debaty |
"Wzorem naszym jest Rudolf Hess"
 _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
|