Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dan1950
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:14 pm Temat postu: |
|
JOK_NH napisał: | Marnować?
Ręce opadają... | Jok, ty czasami coś myślisz? Chłopinie chodziło zapewne o to, że tak dużo w jednym miejscu. A ty jedziesz od razu do niego. To jest mój setny post na forum, proszę o gratulacje
. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:19 pm Temat postu: |
|
j.... deszcz j... murawa zawsze jak jest slisko nie da sie grac
gdyby nie deszcz rozjechaliby przeciszowke |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzuhas
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:22 pm Temat postu: |
|
prowadzacy doping odwalaja kawal dobrej roboty _________________ pzdr Osiek |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOK_NH
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:22 pm Temat postu: |
|
dan1950 napisał: | JOK_NH napisał: | Marnować?
Ręce opadają... | Jok, ty czasami coś myślisz? Chłopinie chodziło zapewne o to, że tak dużo w jednym miejscu. A ty jedziesz od razu do niego. To jest mój setny post na forum, proszę o gratulacje
. |
Pomyśl Ty człowieku zanim coś napiszesz - to jest właśnie pożądany efekt reklamowy.
I zluzuj się człowieku, bo ja się do nikogo nie spinam, a Ty widzę, że usiedzieć przed monitorem nie możesz, żeby mi pojechać na każdym kroku. Żyłka Ci trzaśnie, szkoda zdrowia.
Co do meczu, to nie widziałem za bardzo tego, co się działo na murawie, ale ten strzał w doliczonym mógł wpaść.
Doping dziś bardzo przyzwoity.
Dołączam się do słów dzuhasa. _________________ ..dla nas liczy się jedynie to, żeby GŁOŚNO dopingować GO!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomski nh
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:37 pm Temat postu: |
|
[quote="dzuhas"]prowadzacy doping odwalaja kawal dobrej roboty[/quot
Naprawdę wielki Szacunek dla tych ludzi, są naprawdę Wielcy w tym co robią _________________ tomski nh |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:47 pm Temat postu: |
|
Za kogo przed meczem była minuta ciszy bo nie dosłyszałem? _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:51 pm Temat postu: |
|
dzuhas napisał: | prowadzacy doping odwalaja kawal dobrej roboty |
dodatkowo dudniąca "konkurencja" za siatką  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Huciu
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 8:37 pm Temat postu: |
|
BINGONH napisał: | Za kogo przed meczem była minuta ciszy bo nie dosłyszałem? |
Również nie dosłyszałem, ale myślę że chodzi o tego pana.
" 25 maja zmarł Marek Nawara, wybitny małopolski samorządowiec.
Był pierwszym, wieloletnim wójtem Zielonek, pierwszym marszałkiem województwa małopolskiego po reformie samorządu. Stawiany był za wzór dla samorządowców jako współtwórca samorządności w naszym regionie. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ares
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 8:54 pm Temat postu: |
|
Nie. Minuta ciszy była, aby uczcić zmarłego Rafała Gałgana, wychowanka Przeciszovii, który zginął w wypadku samochodowym w środę. Dziś podobno był jego pogrzeb. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hajduk
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KIKS.tv
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hajduk
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dan1950
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:24 am Temat postu: |
|
JOK_NH napisał: | dan1950 napisał: | JOK_NH napisał: | Marnować?
. |
Pomyśl Ty człowieku zanim coś napiszesz - to jest właśnie pożądany efekt reklamowy.
I zluzuj się człowieku, bo ja się do nikogo nie spinam, a Ty widzę, że usiedzieć przed monitorem nie możesz, żeby mi pojechać na każdym kroku. Żyłka Ci trzaśnie, szkoda zdrowia.
Co do meczu, to nie widziałem za bardzo tego, co się działo na murawie, ale ten strzał w doliczonym mógł wpaść.
Doping dziś bardzo przyzwoity.
Dołączam się do słów dzuhasa. |
Ja wiem ze to jest efekt reklamowy ale gościu tego nie zrozumiał a ty sie srasz do niego.Tyle z mojej strony. (widze ze t o ty zawsze masz coś do kogoś). |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:33 am Temat postu: |
|
mtv coś skróciła konferencję, kiks dał więcej. Ogólnie rozpacz jak się takie cos ogląda, tyle że ktoś kiedyś napisał że upadek Hutnika był zaplanowany, i przejęcie terenów też.
"na władze
nie poradze"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dario GT'02

|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 3:15 am Temat postu: |
|
Refleksja:
Sezon zbliża się do końca, pierwsze echa reaktywacji ucichły, kto się zajawił ten się zajawił ALE!!!
Cała nasza brać musi zdać sobie z tego sprawę, że to jest NASZ KLUB. Doping, oprawy itd to jest inna bajka. Natomiast jedna sprawa jest bardzo istotna. Apeluje tutaj teraz na forum:
Rozumiem że nie każdy ma ochotę wstąpić do Stowarzyszenia z różnych powodów ale KAŻDEGO psim obowiązkiem powinno być stawienie się na meczu u siebie. Nie ważne ! czy to jest środa godz 11 sobota czy niedziela, czy pada czy nie, snieg grad czy inne tsunami. \
Skończyły się czasy SSA gdzie mieliśmy wyjebane na frekwencje bo wtedy kasa klubowa nas nie obchodziła. Dostawaliśmy grzywny za avanti oprawy - ale co tam klub zapłaci.
Teraz sytuacja jest inna - jeśli TY drogi kibicu - nie wspomożesz klubu biletem to wiedz że nie zrobi tego nikt inny. I może się okazać za kilka miesięcy że to co kochasz po prostu przestało istnieć.
Moja propozycja jest taka:
Jeśli nie możesz iść na mecz (czasami tak bywa - trudno) PRZELEJ te 10 zł na konto Nowego Hutnika. Tobie się budżet nie uszczupli zbytnio a nam znacznie pomoże! Nie będzie to 10 zl wyrzucone w błoto - zapamiętajcie! te kilka Twoich zł jest po to abyś mógł przyjść nastepnym razem, w następnej rundzie, sezonie, roku - na Hutnika!
Przypominajcie o tym kolegom z osiedla - mamy zgodę na organizacje meczów z udziałem 999 osób. Czyli w prostym rachunku powinno być ok 9990 zł wpływów z każdego meczu z samych biletów - niestety tak nie jest.
Z przykrością stwierdzam że niektórzy z nas nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Dlatego nauczajcie, przypominajcie kolegom z osiedla, uświadamiajcie na każdym kroku TO JEST NASZ KLUB I WSZYSCY ZA NIEGO JESTEŚMY ODPOWIEDZIALNI- RAZEM I KAŻDY Z OSOBNA!
Najlepsza ekipo...
Czy nie mielibyście zajebistego kaca moralnego gdyby się okazało że nam się nie udało? - bo ja bym sobie nie mógł spojrzeć w lustro.
Odkąd przejęliśmy ten klub zmieniły się nam priorytety!
NAJWAŻNIEJSZY jest mecz u siebie (czerpiemy z tego zyski)
WYJAZD - traktujcie jako dodatek, wisienka na torcie (bo dla Nowego Hutnika to są same koszty)
Pozdrawiam. _________________ Sok Z Gumijagód Jest Najlepszy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|