Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dzuhas
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 8:13 am Temat postu: |
|
dzuhas napisał: | zielony/niebieski/czarny sweter wasatego skurwysyna , ktory zajebal nam kase za bilety w Lecznej i sie ulotnil |
ciekawostka dla potomnych - ow Pan nie istnial _________________ pzdr Osiek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biega
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 9:34 am Temat postu: |
|
-słoik z oparami z kombinatu którymi raczyliśmy się przychodząc na mecze.
-Kultowa flaga Hutnik PANY!
-jedna z zomowskich pałek z pamiętnych "ścieżek zdrowia" w hanysowie.
-spodnie od dresu B. z czterema paskami.
-ucięta puszka po piwie która służyła jako kielonek.
-brama którą sforsowali kibice Hutnika w Proszowicach.
-dwa dowody osobiste M.
-puszka saletry wrzucona do sektora GieKSy na półfinale pucharu Polski Hutnik-GKS Katowice.
-fragment flagi hanysów ze swastyką z tego półfinału którą wywiesili w Katowicach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
metal Site Admin

|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 11:25 am Temat postu: |
|
Jako że ten temat powstał jako szydera z przedmiotu jaki zapewne trafi na aukcję to pozwolę sobie poniżej wymienić najbardziej niezwykłe pamiątki związane z Hutnikiem/meczami jakie posiadam/posiadałem w swojej kolekcji:
- "Kurek" mocujący klapę w dachu radiowozu typu lodówa, którym milicja wiozła nas z derbów z Wisłą chyba w 1992 roku.
- Ręcznik Hutnika otrzymany od któregoś z prezesów Hutnika w latach 90-tych (reklamówki z gadżetami Hutnika dostali kibice uczestniczący w jednym z pierwszych "okrągłych stołów" - w spotkaniu uczestniczył również ś.p. Pcheła oraz jeśli mnie pamięć nie myli jeden z obecnych prezesów NH2010).
- Herb SSA z korytarza budynku Głównego,
- Jeden z pierwszych mini-kalendarzyków wydanych chyba przez GT z autografem Mirka Waligóry.
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 2:16 pm Temat postu: |
|
rogi, które przyprawiła dziewczyna Pawłowi K.
700 zł (w jednym banknocie), które oddał Waldemar S.
zimny prysznic wylany na kibiców Hutnika po pierwszych kolejkach sezonu 12/13 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 2:27 pm Temat postu: |
|
-łopatę którą jako pierwszą wbito w ziemię podczas budowy stadionu
-kielnię którą wmurowano kamień węgielny (sam kamień już opyliłem)
-worek cementu który "nowohucki przodownik pracy" wyniósł z budowy i opchnął za flaszkę
-mam też tą flaszkę niestety pustą...
i prawdziwy hit
maszynkę która Przytuła golił nogi _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 2:55 pm Temat postu: |
|
panowie i panie; dowody! wrzucamy tez zdjecia i skany relikwi
 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 7:50 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | panowie i panie; dowody! wrzucamy tez zdjecia i skany relikwi
|
Po numerach seryjnych widać że to lipa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 7:53 pm Temat postu: |
|
jakby mial ktos rozkmine na podobne dowody to moge sluzyc ich wykonaniem. _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 7:55 pm Temat postu: |
|
Jak wiadomo, nasz stadion budowali nasi ojcowie, dziadkowie w czynie społecznym. Przychodzili po swojej pracy i pomagali, co kto umiał to robił. Ktoś wymyślił, aby w celach mobilizacji, pracownikowi który przepracuje społecznie największą ilość godzin (był specjalny zeszyt) wręczyć nagrodę w postaci radia. Wygrał pewien towarzysz który przepracował więcej godzin przy budowie stadionu, niż było ich w kalendarzu, niestety ktoś się zorientował i nagrodę odebrał. Ja mam to radyjko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 9:16 pm Temat postu: |
|
dostałem MMSa z mennicy
 _________________ www.Hutnik.org
Ostatnio zmieniony przez huteusz dnia Pon Wrz 03, 2012 10:41 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 9:30 pm Temat postu: |
|
Fryzura króla... mistrz!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2012 10:41 am Temat postu: |
|
Małe poprawki od mennicy, zaktualizowany post. _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 8:29 am Temat postu: |
|
mam:
Dychę na Hutnika,
czekolade z Jajka Kinder, które używano przez Franczaka do losowania PP
grzyby z przegińskiego lasu _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2015 6:59 am Temat postu: |
|
"W ramach budżetu ogólnomiejskiego został zgłoszony projekt „Hutnik Nowa Huta – Duma Nowej Huty i Krakowa”, którego celem jest przygotowanie na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków stałej wystawy poświęconej historii Hutnika Nowa Huta.
"
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/2058,Budzet-Obywatelski-2015-a-Hutnik.html
wyskakiwać z fantów! _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
Wysłany: Pią Sty 10, 2020 12:10 am Temat postu: |
|
Także ten tego temat oficjalnie odświeżam, bo kto przebije Prezydenta Majchrowskiego.
Ja daję szklanice, z której piłem browca pisząc te słowa o ambitnym geście pana prezydenta.
Myślałem o nim jak to pisałem. _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
|