Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KrK_
|
Wysłany: Nie Lis 01, 2020 7:38 pm Temat postu: |
|
ksh72 napisał: | Kalendarz, kalendarz 2021 !!! |
Z kobietami, jak w 2013? Propozycja zegara na ścianę. Termometr taki do pokoju. Piłka z herbem Hutnika + Stojak pod nią. Pamiętam za starych dobrych czasów piłkę Selecta, a nad nią herb:-)
 _________________ Hutnik Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2020 12:52 am Temat postu: |
|
Winnetou napisał: | HZA_Hutnik napisał: | Solidna nowość! Kolejny raz w sklepie pojawia się kolekcja gadżetów, kolejny raz zaskakujemy i zawstydzamy największe kluby. Nie wiem czy ktokolwiek na świecie ma kubki ze wszystkimi zawodnikami będącymi w kadrze oraz całym sztabem szkoleniowym, w tym chociażby II trenerem, asystentem trenera, fizjoterapeutą czy kierownikiem drużyny! Łącznie 32 wzory!!!
https://sklep.nh2010.pl/pl/c/Kolekcja-kubkow-z-zawodnikami/32
Zakupy w sklepie internetowym to także bezpośrednie wsparcie klubu. |
Świetny pomysł, ale ja mam być może jeszcze lepszy.
Zrobić taki kubek z ulubionym piłkarzem/trenerem/działaczem i z samym sobą. Jeśli tamten kubek kosztuje 25 zl, to ten mój np.50 zl. Myślę, że chetni by sie znależli. Ja napewno. |
Kolego, nie mogę zbyt wcześnie pewnych kwestii zdradzać, dlatego odpowiadam dopiero dziś. Jednak już jak napisałeś swój post to właśnie tego typu idea była u grafika opracowywana. Ale przygotowywaliśmy to w maksymalnie profesjonalny sposób, do współpracy zaprosiliśmy firmę Antigro, lidera rynku w zakresie kreatorów dostępnych na sklepach www. Stąd troszkę czasu nam to zajęło. A Tobie polecam zagrać w totolotka, masz nosa Wprawdzie w pierwszej wersji mamy dostępne kubki tylko z grającą klubową legendę - Krzyśkiem Świątkiem, ajednak jeśli będzie zainteresowanie to przygotujemy wersje z innymi zawodnikami.
Zatem ogłaszam:
Nowość w sklepie internetowym Hutnika - kubeczki personalizowane. Można wstawić własne zdjęcie, pseudonim, imię i nazwisko. Wszystko odbywa się w kreatorze, większość tekstów dostępnych na kubkach jest możliwa do edycji.
https://sklep.nh2010.pl/pl/c/Kubki-personalizowane/34 |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wandyta

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2020 7:59 pm Temat postu: |
|
Gdzie można jeszcze nabyć inne wzory ? Chętnie bym sobie jakiś kupił, swój dałem młodszemu bratu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2020 8:17 pm Temat postu: |
|
Wandyta napisał: |
Gdzie można jeszcze nabyć inne wzory ? Chętnie bym sobie jakiś kupił, swój dałem młodszemu bratu. |
W klubowym sklepie dostępne są tylko te dwa wzory. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2020 6:55 pm Temat postu: |
|
Czy jest szansa, że wraz z pojawieniem nowych koszulek meczowych na wiosnę, będzie możliwość kupienia replik meczowych w sklepiku klubowym?
Z tym że nie chodzi mi jedynie o takie jakie były do tej pory, bez napisów na plecach. Myślę że znaleźli by się chętni na replikę koszulki konkretnych piłkarzy. Wiadomo nie wszystkich, ale koszulka z nazwiskiem Świątka czy Sobali znalazła by kupców. Ja osobiście zakupiłbym koszulkę Hafeza. _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2020 12:27 pm Temat postu: |
|
Aldaris - faktycznie nie ma takiej opcji w sklepie internetowym. Ale ogólnie jest możliwość zamówienia koszulki w Joma z własnym nazwiskiem czy numerem na plecach, a co za tym idzie można poprosić o koszulkę z nazwiskiem Świątka, Sobali czy Hafeza.
Postaram się aby personalizacja była dostępna przy wprowadzeniu koszulek w nowym wzorze na sklep. Natomiast będą one zawsze robione "na zamówienie", a nie w formie zatowarowania sklepu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
Wysłany: Sro Gru 02, 2020 10:03 am Temat postu: |
|
Kalendarz też chce tym bardziej, że to gadżet praktyczny, który bardziej rozreklamuje nasz klub niż typowo kolekcjonerskie suweniry. _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2020 2:42 am Temat postu: |
|
Panowie, spokojnie, nie przyzwyczailiście się jeszcze, że tradycją kalendarzy Hutnika jest zawsze to, że są za późno wydrukowane?
A teraz poważnie: kalendarze będą, będą w formie dużych planszowych B1, wiec jak ktoś planuje prezenty pod choinkę to może taki planować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
a.bilbao17

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2020 7:11 pm Temat postu: kalendarz 2021 |
|
No i zaplanowałem taki kalendarz pod choinkę ale kupiłem z gołymi babami bo u nas kalendarze będą pewnie przy dobrych wiatrach w lutym. Dlatego aby mieć takie wiatry to jem sporo fasoli, grochu, jajek...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2020 9:42 pm Temat postu: Re: kalendarz 2021 |
|
a.bilbao17 napisał: | No i zaplanowałem taki kalendarz pod choinkę ale kupiłem z gołymi babami bo u nas kalendarze będą pewnie przy dobrych wiatrach w lutym. Dlatego aby mieć takie wiatry to jem sporo fasoli, grochu, jajek...  |
Bądź człowiekiem wielkiej wiary i jeśli masz jutro czas to zapraszam do sekretariatu
Kalendarze są, cena 25 zł, można zakupić w sekretariacie.
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/6579,Kalendarz-na-rok-2021-juz-w-sprzedazy!.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
|