Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dandi 79
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2016 12:45 pm Temat postu: |
|
Turniej wygrany - co dalej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 2:31 pm Temat postu: |
|
Turniej finałowy, do II ligi awansuje zwycięzca.
grupa 3 – Gdańsk
Trefl II Gdańsk
KPS CST Consulting Choroszcza Olsztyn
UKS Hutnik Dobry Wynik Kraków
UKS PCO-Volley Żarów
Trefl wygrał swój półfinał, Olsztyn i Żarów weszły z drugich miejsc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dandi 79
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 2:34 pm Temat postu: |
|
Kiedy będzie ten turniej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 2:36 pm Temat postu: |
|
Turniej finałowy: 13-15 maja |
|
Powrót do góry |
|
 |
dandi 79
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 5:27 pm Temat postu: |
|
Trefl jest faworytem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan Hutnika
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 8:04 pm Temat postu: |
|
mam pytanie bez docinek zadnych czy glupich zartow
skoro 1 druzyna zaszla tak daleko bo do 1 ligi
to po co walczyc o awans ? co nam to da ? jak zaden nie chce sponsorowac siatki
mielismy juz super super awans na zaplecze plus ligi i co ? caly wysilek na marne _________________ http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38LhykE&feature=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 8:49 pm Temat postu: |
|
Fan Hutnika napisał: | mam pytanie bez docinek zadnych czy glupich zartow
skoro 1 druzyna zaszla tak daleko bo do 1 ligi
to po co walczyc o awans ? co nam to da ? jak zaden nie chce sponsorowac siatki
mielismy juz super super awans na zaplecze plus ligi i co ? caly wysilek na marne |
Bo takie mamy hobby. Dalej chcemy odbudować siatkarską potęgę Hutnika. Zauważ ile udało się zrobić w 5 lat, robią to ludzie którzy mają do tego odpowiednie kwalifikacje i chęci. Co do 1 ligi, wysiłek nie poszedł na marne, zdobyliśmy wiedzę i doświadczenie jak to wygląda. Osobiście uważam z perspektywy czasu, że warto było zagrać w 1 lidze, nawet kosztem wycofania drużyny.
Pytasz czemu walczyć o awans - bo Hutnik zawsze powinien grać o najwyższe cele, co nam to da? - jeżeli awansujemy to da nam grę w 2 lidze, a o sponsora jest ciężko w każdej dyscyplinie.
Generalnie na chwilę obecną 2 liga to poziom odpowiedni, a jak tylko znajdą się finanse to ruszymy znowu wyżej (od przyszłego sezonu otwierają Plus Ligę).
W każdym razie jedziemy do Gdańska po awans - będzie ciężki turniej i nikomu nie obiecam, że go wygramy, ale po turnieju w Nałęczowie sam jestem bardzo pozytywnie zaskoczony postawą zespołu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2016 7:17 pm Temat postu: |
|
Awans Hutnika Kraków do drugiej najwyższej ligi w siatkę był największym sukcesem HKS ostatnich 15 lat. Później jak rozumiem było zagranie vabank którego wynik nie był pozytywny ale ja bardzo się cieszę że jest walka dalej. Oczywiście o strategii można dyskutować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 5:08 pm Temat postu: |
|
ksh72 napisał: | Tylko że klub zalega zawodnikom pieniadze za grę w pierwszej lidze. Jeśli nie ma sponsora to skąd weźmie pieniądze na spłatę wierzytelności nie mówiąc juz o grze w II lidze. |
Więc co proponujesz?
bn napisał: | Awans Hutnika Kraków do drugiej najwyższej ligi w siatkę był największym sukcesem HKS ostatnich 15 lat. Później jak rozumiem było zagranie vabank którego wynik nie był pozytywny ale ja bardzo się cieszę że jest walka dalej. Oczywiście o strategii można dyskutować. |
Może nie do końca vabank, mieliśmy zapewnienia z trzech stron o finansowaniu 1 ligi, niestety na tych zapewnieniach się tylko skończyło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZBYCHO

|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 6:57 pm Temat postu: |
|
A ja się cieszę że awansowaliśmy wtedy do 1 ligi , przynajmniej Hutnik się przypomniał że nadal istnieje
( a jakby nie patrzyć jesteśmy jednym z bardziej utytułowanych klubów Polski )
A że nie do końca wyszło jak byśmy chcieli - mówi się trudno.
Nie tylko nam nie wyszło .
Trzeba dalej walczyć i się pokazywać że Hutnik jest , był i zawsze będzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 8:44 pm Temat postu: |
|
Szacun dla Ciebie Piotrek za to co robisz a jeszcze większy, że się nie poddałeś i robisz to nadal mimo chwilowego niepowodzenia. Jak to się mówi fortuna kołem się toczy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 8:53 pm Temat postu: |
|
Piotrek napisał: | ksh72 napisał: | Tylko że klub zalega zawodnikom pieniadze za grę w pierwszej lidze. Jeśli nie ma sponsora to skąd weźmie pieniądze na spłatę wierzytelności nie mówiąc juz o grze w II lidze. |
Więc proponujesz?
|
Nic nie proponuję tylko stwierdzam fakt. Życzę wam powodzenia, ale zaczynanie z dlugami dobrze nie wróży.
Piotrek napisał: |
bn napisał: | Awans Hutnika Kraków do drugiej najwyższej ligi w siatkę był największym sukcesem HKS ostatnich 15 lat. Później jak rozumiem było zagranie vabank którego wynik nie był pozytywny ale ja bardzo się cieszę że jest walka dalej. Oczywiście o strategii można dyskutować. |
Może nie do końca vabank, mieliśmy zapewnienia z trzech stron o finansowaniu 1 ligi, niestety na tych zapewnieniach się tylko skończyło. |
Jedna z tych stron to poseł Raś przed wyborami, czyli zapewnienie dla bardzo naiwnych. _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|