Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
centrum nh

|
Wysłany: Nie Lis 08, 2015 5:21 pm Temat postu: |
|
Jeżeli wam odpowiada akcja to zadeklarujcie się na facebooku w grupie Hutnika zrobiony jest wpis i już kilku kolegów zadeklarowało grosza. Nie wiem czy tam jesteście już bo nie znam po nickach z forum ale obecnie mamy tam już 450zł !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2015 8:05 am Temat postu: |
|
HAMAS napisał: | Setka do Oświęcimia u siebie jest z 20 kiboli reszcie szkoda na bilet. |
Widzę, że masz problemy z liczeniem...
dUfio napisał: | HAMAS napisał: | Setka do Oświęcimia u siebie jest z 20 kiboli reszcie szkoda na bilet. |
coś się tak upierdolił slowa "kibol" z tvnu jestes?
|
Tematyka "kiboli" i PiSu odpowiedzialnego za wszelkie zło tego świata powtarza się jak mantra w postach tego użytkownika.
Produkt mainstreamu... _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori
Ostatnio zmieniony przez Troublemaker dnia Pon Lis 09, 2015 11:10 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2015 11:05 am Temat postu: |
|
Cytat: | Ceny biletów normalnych:
8 zł - cena biletu bez cateringu
10 zł - cena biletu z cateringiem
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Pon Lis 09, 2015 12:31 pm Temat postu: |
|
centrum nh napisał: | Jeżeli wam odpowiada akcja to zadeklarujcie się na facebooku w grupie Hutnika zrobiony jest wpis i już kilku kolegów zadeklarowało grosza. Nie wiem czy tam jesteście już bo nie znam po nickach z forum ale obecnie mamy tam już 450zł !! |
Koledzy jak wasza deklaracja aktualna to kontakt na priv i podam tel lub nr konta.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 9:24 am Temat postu: |
|
Soła to jedyna drużyna z tej ligi którą nigdy nie zdobyliśmy nawet punktu.
Bilans 0-0-4, bramki 3-13 - mówi sam za siebie.
Szansa na przerwanie tej bessy nadarza się idealna.
Pytanie czy Nawrot i Gamrot dojdą do siebie?
Oni też osłabieni. Dynarek kartki. Ponoć Knapik kontuzja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 11:51 am Temat postu: |
|
komuś brakuje transportu na jutro? _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Qlawy
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 4:22 pm Temat postu: |
|
centrum nh napisał: | Jeżeli wam odpowiada akcja to zadeklarujcie się na facebooku w grupie Hutnika zrobiony jest wpis i już kilku kolegów zadeklarowało grosza. Nie wiem czy tam jesteście już bo nie znam po nickach z forum ale obecnie mamy tam już 450zł !! |
Mam tylko jedno pytanie.
A jak np wygramy 3-0.
Pierwszą bramkę strzeli zawodnik A a dwie pozostałe zawodnik B to kto otrzymuje nagrodę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 5:05 pm Temat postu: |
|
Qlawy napisał: | centrum nh napisał: | Jeżeli wam odpowiada akcja to zadeklarujcie się na facebooku w grupie Hutnika zrobiony jest wpis i już kilku kolegów zadeklarowało grosza. Nie wiem czy tam jesteście już bo nie znam po nickach z forum ale obecnie mamy tam już 450zł !! |
Mam tylko jedno pytanie.
A jak np wygramy 3-0.
Pierwszą bramkę strzeli zawodnik A a dwie pozostałe zawodnik B to kto otrzymuje nagrodę? |
Bez jaj. Przecież to Piłkarze Hutnika. Podziela się😁 |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 8:21 pm Temat postu: |
|
Słuszna uwaga!! Będzie na obiad dla kilkunastu chłopa po meczu! Kto w to nie wierzy??!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 8:47 pm Temat postu: |
|
Chyba już dawno nie było meczu o taka stawkę, znaczy się "o sześć punktów" : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 8:55 pm Temat postu: |
|
Damy radę! Wszyscy na mecz!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 10:55 pm Temat postu: |
|
centrum nh napisał: | Słuszna uwaga!! Będzie na obiad dla kilkunastu chłopa po meczu! Kto w to nie wierzy??!! |
Dziękuję wszystkim którzy dorzucili się do puszki. Dzięki wam wszystkim przed chwilą przekazałem kapitanowi całkiem fajną sumę.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 11:30 pm Temat postu: |
|
Nie ma mnie na fejsie, ale jutro po meczu można na kilkadziesiąt złotówek ode mnie liczyć.
Będę ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 11:41 pm Temat postu: |
|
Akcja zajebista. Na Podhale też obiecuję coś sypnąć do Bartka. A jak te 5 stówek mi na dzieci sypną ło matko to już w ogóle zaszaleje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Wto Lis 10, 2015 11:54 pm Temat postu: |
|
Spóźnionych zachęcam do poczekania i robimy drugą rundę na Podhale. Tych co nie śledzą grupy na fb informuję że zebraliśmy wspolnie w praktycznie 2-3 dni 630zł!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|