Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
huteusz
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2015 8:56 pm Temat postu: |
|
Pozostaje pytanie - co zwykły szarak może zrobić żeby było lepiej pod względem frekwencji, poza własna obecnością na meczu i namawianiem innych? To niestety nie jest zbyt skuteczne.
Analiza przyczyn dlaczego tu chodzi dużo, a tu nie jest fajna i pouczająca, ale nam potrzeba wniosków. _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawelhks
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2015 9:00 pm Temat postu: |
|
huteusz napisał: | Pozostaje pytanie - co zwykły szarak może zrobić żeby było lepiej pod względem frekwencji, poza własna obecnością na meczu i namawianiem innych? To niestety nie jest zbyt skuteczne.
Analiza przyczyn dlaczego tu chodzi dużo, a tu nie jest fajna i pouczająca, ale nam potrzeba wniosków. |
wplacic 10 zl (lub wiecej) miesiecznie (lub czesciej) na konto klubu tytulem darowizna. kwota symboliczna dla kazdego pracujacego, ale decydenci majac ja na koncie moga zdecydowac o promocji meczu np w radiu lub na plakatach lub ufundowwac darmowe, promocyjne wejsciowki. _________________ nh2010.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2015 9:28 pm Temat postu: |
|
Niestety granie z wieśniakami czy pseudo-derby z rezerwami WC już się przejadły, więc gnicie w 4 lidze kolejny sezon zrobiło swoje. Nie robię tu nikomu wrzutów - pop prostu o sponsora w tej klasie rozgrywkowej jest przejebane i dopóki nam się nie przyfarci w tym temacie marazm będzie trwał... |
|
Powrót do góry |
|
 |
metal Site Admin

|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 10:01 am Temat postu: |
|
Jadąc wczoraj na mecz zawitałem na os. Kolorowe, podobno bastion Hutnika i w ogóle, spotkałem dwóch ziomków z Hutnika, pytam - zabieracie się na mecz?
Odp 1: A to dziś?
Odp 2: Nie mogę.
/Kurtyna/
Nie wykręcajmy się sponsorem, nie jesteśmy jedynym klubem gnijącym od lat w glebie. Jeśli sami nie potrafimy się zmobilizować żeby przyjść na stadion i pokrzyczeć w młynie, to chyba odpowiedź na pytanie o dalszy sens funkcjonowania klubu jest dosyć prosta.
|
 |
JOK_NH
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 6:15 pm Temat postu: |
|
metal napisał: | Jadąc wczoraj na mecz zawitałem na os. Kolorowe, podobno bastion Hutnika i w ogóle, spotkałem dwóch ziomków z Hutnika, pytam - zabieracie się na mecz?
/Kurtyna/
Nie wykręcajmy się sponsorem, nie jesteśmy jedynym klubem gnijącym od lat w glebie. Jeśli sami nie potrafimy się zmobilizować żeby przyjść na stadion i pokrzyczeć w młynie, to chyba odpowiedź na pytanie o dalszy sens funkcjonowania klubu jest dosyć prosta.
|
Dokładnie. Gralibyśmy w ekstraklapie piaty sezon i to samo pierdolenie by było? Kto pamięta ekstraklapę, to wie jaka frekwa była. Zawsze mizerna. _________________ ..dla nas liczy się jedynie to, żeby GŁOŚNO dopingować GO!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 7:25 pm Temat postu: |
|
metal napisał: | Jadąc wczoraj na mecz zawitałem na os. Kolorowe, podobno bastion Hutnika i w ogóle, spotkałem dwóch ziomków z Hutnika, pytam - zabieracie się na mecz?
/Kurtyna/
|
tyle w temacie
i nie mowcie ze gdzie indziej "jedno miasto" itd bo nasza część Huty czyli Stara, Wzg, IC to obszar gdzie zamieszkuje spokojnie 150 tys ludzi a to wiecej niz ma do dyspozycji niejedna srednia krajowa ekipa
u nas po prostu brakuje szczerej, bezinteresownej kibolskiej zajawki u zdecydowanej większości osob pozwalajacej na przychodzenie na kazdy mecz, jezdzenia na wiekszosc wyjazdów bez pierdolenia ze "brakuje bodzcow"
czasami się zastanawiam, czy ambicje i możliwości osób, które ciągną ten klub pod względem sportowym i kibicowskim nie przerasta tutejszej społeczności. i czy ona na ten trud wogole zasługuje i do tego się nadaje _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 9:36 pm Temat postu: |
|
Ciekawe czy grając w ekstraklasie udałoby się przeskoczyć Górnika Łęczna ;)
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 10:41 pm Temat postu: |
|
na tym średniowiecznym stadionie na pewno nie _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZBYCHO

|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 10:44 pm Temat postu: |
|
bn napisał: | Ciekawe czy grając w ekstraklasie udałoby się przeskoczyć Górnika Łęczna
 |
Jak niecieczę byśmy przeskoczyli to już bym był szczęśliwy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kolor1980
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 11:36 pm Temat postu: |
|
Z tymi 150 tysiącami to jednak sporo przesadziłeś . Dzielnica XVIII 54 tys , XVII 20 tys , cala XIV łącznie z Dywizjonu i 2 Pułku 26 tys .Co nie zmienia faktu , że nawet jeśliby to było 80 czy 90 tys , to potencjał jest niewykorzystany . |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 11:49 pm Temat postu: |
|
no faktycznie, zakladalem ze skoro 18 dzielnic i milion ludzi to jest tyle wyjdzie, no ale rzeczywiscie czyzyny i wzgorza do duzych nie naleza _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOK_NH
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2015 7:58 pm Temat postu: |
|
Tak czy siak minimalna frekwa na chujowych meczach powinna sięgać 1 tys patrząc na możliwości naszej dzielni.
Ciekaw byłbym teraz bitwy osiedli, jak to wygląda rocznikowo. _________________ ..dla nas liczy się jedynie to, żeby GŁOŚNO dopingować GO!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biega
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2015 10:37 pm Temat postu: |
|
Co wy porównujecie najpierw trzeba grać. W ekstraklasie a potem psioczyć nasza frekwencja jest na taką ligę w której jesteśmy i nic tego nie zmieni kiedyś nasza rezerwa grała w takiej. _________________ NIEMA HUTNIKA BEZ NOWEJ HUTY! TAK JAK I NOWEJ HUTY BEZ HUTNIKA!
~DURA LEX SED LEX~ |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2015 8:52 pm Temat postu: |
|
grając w ekstraklasie mielismy frekwencje wpierwszej trójce... od końca i teraz też by tak było. jezeli stadion pozoostałby takim sam to na chwile obecnacna pewne by bylo miejsce ostatnie _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kosoviak

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2015 5:50 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | grając w ekstraklasie mielismy frekwencje wpierwszej trójce... od końca i teraz też by tak było. jezeli stadion pozoostałby takim sam to na chwile obecnacna pewne by bylo miejsce ostatnie |
Stadion stadionem. Tu raczej nie ma co liczyć na poprawę.
W mojej ocenie, granie ciągle w buraczanej lidze, kolejnych kibiców nie przyciągnie.
Czas w końcu na awans do III ligi, w tym sezonie! _________________ Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG |
|
Powrót do góry |
|
 |
|