Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SIMON NH
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 7:55 pm Temat postu: |
|
Do 85 minuty piach - chyba jeden celny strzał.
Brak składnych akcji.
Szcześliwy remis.
Sedziowanie bez komentarza,liniowy chyba ślepy żeby nie zauważyć ręki w pierwszej połowie, spalone wskazawane po reakcji piłakrzy. _________________ Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 8:11 pm Temat postu: |
|
KSH74NH napisał: | przesądzona ,ale po co z czym ten klub obecnie prowadzacy sie pcha do 3 ligi to nie mogę zrozumieć
przecież tam będą mieli dużo większe koszta
albo pewnie po wygraniu grupy zrezygnują z gry w 3 lidze |
Kto jak kto ale Jaśkowice mają kasę podobno. |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patrix
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 8:53 pm Temat postu: |
|
centrum nh napisał: | Kto jak kto ale Jaśkowice mają kasę podobno. |
Ale nie mają boiska co stwarza dodatkowe koszty wynajmu więc nie wiem po co taka drużyna z dupy gdziekolwiek się pcha i nie wiem też dla kogo oni w ogóle grają (brak kibiców).
Nasze szanse na awans wciąż są, niewielkie ale są więc należy grać do końca i wygrywać i czekać na rozwój sytuacji w górze tabeli a nie siać pesymizm. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 8:58 pm Temat postu: |
|
patrix napisał: | centrum nh napisał: | Kto jak kto ale Jaśkowice mają kasę podobno. |
Ale nie mają boiska co stwarza dodatkowe koszty wynajmu więc nie wiem po co taka drużyna z dupy gdziekolwiek się pcha i nie wiem też dla kogo oni w ogóle grają (brak kibiców).
Nasze szanse na awans wciąż są, niewielkie ale są więc należy grać do końca i wygrywać i czekać na rozwój sytuacji w górze tabeli a nie siać pesymizm. |
dokładnie
niech wchodza jak musza i chca
zobaczymy za rok  |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 9:07 pm Temat postu: |
|
patrix napisał: | centrum nh napisał: | Kto jak kto ale Jaśkowice mają kasę podobno. |
Ale nie mają boiska co stwarza dodatkowe koszty wynajmu. |
Jakie koszta najmu? Przecież grają w Skawinie jak u siebie. Miasto ich lepiej traktuje od Skawinki, a na 3 to boisko już dostali zgode. Tak funkcjonują tajkie zjeb... wynalazki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
1950N-H
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 9:10 pm Temat postu: |
|
patrząc realistycznie to my tez za wiele kasy nie mamy... _________________ CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomabon
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 10:54 pm Temat postu: |
|
KSH74NH napisał: | ale po co z czym ten klub obecnie prowadzacy sie pcha do 3 ligi to nie mogę zrozumieć
przecież tam będą mieli dużo większe koszta
albo pewnie po wygraniu grupy zrezygnują z gry w 3 lidze |
o Niecieczy lata temu tak samo pisaliśmy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biega
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 11:51 pm Temat postu: |
|
frekwencja w naszej lidze nie przestaje mnie zadziwiać, na meczu Unii Oświęcim z Jaśkowicami było łącznie widzów: 50 a na wyjazd do nas przyjechało 150 osób, jak widać nasza liga to futbolowa otchłań która nigdy nie ściągnie widowni, a liczą się niestety tylko pojedyncze mecze z jeszcze rozpoznawalnymi klubowymi markami ... _________________ NIEMA HUTNIKA BEZ NOWEJ HUTY! TAK JAK I NOWEJ HUTY BEZ HUTNIKA!
~DURA LEX SED LEX~ |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2017 7:30 am Temat postu: |
|
Szkoda punktów straconych jesienią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2017 7:50 am Temat postu: |
|
taki remis wyszarpany w końcowce w meczu z aktywnymi kibicami obu druzyn jest duzo cenniejszy niz zwyciestwo w pseudoderbach czy nawet 5:0 z Beskidem.
doping dobry, jak na to, ze przegrywalismy prawie caly mecz 2:0 bardzo dobry, w koncowce amok
oprawa przygotowana przez mlodziez na plus
oby wiecej takich meczów, tylko kurwa nie wiem kiedy _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|