Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
HKS1978
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:00 pm Temat postu: |
|
bn napisał: | Proponuję zagrać na głównym z publicznością. Byłaby dobra okazja żeby przetestować nowe trybuny przed ligą. Akurat powinni skończyć. |
Zrobić bilety po 20 złotych i nie wpuszczać CF Sport. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Qlawy
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:22 pm Temat postu: |
|
Wg rozpiski na Wieczystej.
Wg tabeli u Nas bo Wieczysta byla 2 my chyba 3 rok temu.
Głupi przepis przerabiany przez 1 zespół rok w rok w pucharach.
Na szczeblu centralnym jest tak, że z tego samego poziomu rozrywkowego decyduje losowanie a nie kto wyżej.
Porównuje się tu np 3 miejsce hutnika w okregowce grupa 1 z 4 miejscem w grupie np 2 - ani to adekwatne ani miarodajne.
Z Borkiem też dzieliło nas 1 miejsce różnicy w tabeli i rozumiem że my przełożyliśmy na wyjazd? |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:25 pm Temat postu: |
|
Nie wiem o jakim Borku piszesz. Gramy z Wieczystą u siebie, bo byliśmy niżej w tabeli. I to wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Qlawy
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:29 pm Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | Nie wiem o jakim Borku piszesz. Gramy z Wieczystą u siebie, bo byliśmy niżej w tabeli. I to wszystko. |
Przepraszam Prokocim dzisiaj. Z tabeli miał być mecz chyba u siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:30 pm Temat postu: |
|
Qlawy napisał: | HKS1978 napisał: | Nie wiem o jakim Borku piszesz. Gramy z Wieczystą u siebie, bo byliśmy niżej w tabeli. I to wszystko. |
Przepraszam Prokocim dzisiaj. Z tabeli miał być mecz chyba u siebie |
Nie. Oni byli niżej i grali u siebie zgodnie z tabelą i planem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Qlawy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:38 pm Temat postu: |
|
Mecz meczowi nie równy , ale przypominam , że 12 sierpnia było w lidze 3;0 .
Z tego co widziałem i pamiętam to zbytnio nie pograliśmy . |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:40 pm Temat postu: |
|
stazyja69 napisał: | Mecz meczowi nie równy , ale przypominam , że 12 sierpnia było w lidze 3;0 .
Bo to lepszy zespół od naszego. Mówię o pierwszym nie o drugim Hutniku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Qlawy
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 6:41 pm Temat postu: |
|
stazyja69 napisał: | Mecz meczowi nie równy , ale przypominam , że 12 sierpnia było w lidze 3;0 .
Byliśmy w okresie przygotowawczym ale graliśmy pierwszym skaldem. Pytanie czy teraz też może wyjść taka 11 czy tylko kilku z 1 składu |
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 7:56 pm Temat postu: |
|
Graliśmy prawie pełnym pierwszym składem w drugiej połowie gdzie gra się zdecydowanie wyrównała i gdyby nie przypadkowa bramka dla wieczystej to kto wie jakby się to skończyło.
Aktualnie może zagra kilku graczy z pierwszego składu, ale na pewno nie większość w środku trudnego sezonu... więc plecy raczej pewne |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 8:56 pm Temat postu: |
|
Qlawy napisał: | stazyja69 napisał: | Mecz meczowi nie równy , ale przypominam , że 12 sierpnia było w lidze 3;0 .
Byliśmy w okresie przygotowawczym ale graliśmy pierwszym skaldem. Pytanie czy teraz też może wyjść taka 11 czy tylko kilku z 1 składu |
1 sklad to powinien wtedy odpoczywać przed meczem ze Skrą którym mam nadzieję wrócimy na Suche Stawy po latach bez gry na szczeblu centralnym a nie spinać się na jakiś podrzędny puchar. Zadomowimy się w 2 lidze to co roku będziemy mieć normalny puchar z emocjami przy losowaniu na kanale łączy nas piłka i na boisku 1, 2 a może i 3 rundy z ciekawymi rywalami a nie jeżdżenie gdzies w tygodniu po grzezawiskach i lapanie kontuzji.
Huj z ta wieczysta, to nie nasza liga na szczęście sportowo, niestety finansowo, my mamy swoje priorytety oni swoje i niech sobie pykają druzynki z okręgówki jeśli jeszcze to nie znudziło. Jeśli mamy komuś coś udowodnic to 2 lidze
Jeśli mecz rezerw to niech grają piłkarze rezerw, na boisku nr 1.
Stadion jest szykowany na 2 ligę i niech tak zostanie _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 10:32 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | Qlawy napisał: | stazyja69 napisał: | Mecz meczowi nie równy , ale przypominam , że 12 sierpnia było w lidze 3;0 .
1 sklad to powinien wtedy odpoczywać przed meczem ze Skrą którym mam nadzieję wrócimy na Suche Stawy po latach bez gry na szczeblu centralnym a nie spinać się na jakiś podrzędny puchar. Zadomowimy się w 2 lidze to co roku będziemy mieć normalny puchar z emocjami przy losowaniu na kanale łączy nas piłka i na boisku 1, 2 a może i 3 rundy z ciekawymi rywalami a nie jeżdżenie gdzies w tygodniu po grzezawiskach i lapanie kontuzji.
Huj z ta wieczysta, to nie nasza liga na szczęście sportowo, niestety finansowo, my mamy swoje priorytety oni swoje i niech sobie pykają druzynki z okręgówki jeśli jeszcze to nie znudziło. Jeśli mamy komuś coś udowodnic to 2 lidze
Jeśli mecz rezerw to niech grają piłkarze rezerw, na boisku nr 1.
Stadion jest szykowany na 2 ligę i niech tak zostanie |
Ament |
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2020 8:56 am Temat postu: |
|
Każda kasa się przyda na głównym bilety po 10 i przynajmniej coś rezerwy zarobią dla klubu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qlawy
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2020 8:21 am Temat postu: |
|
Deszczowa pogoda może w sumie nam jutro sprzyjać.
Technika pójdzie na bakier przy takim deszczu - zostanie wola walki i zaangażowanie.
Gramy na sztucznym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|