Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dUfio
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 2:53 pm Temat postu: Hutnik Kraków-GKS Katowice 30.08 (niedziela) 13:30 |
|
http://www.90minut.pl/news/305/news3056109-II-liga-Mecz-Katowice-Hutnik-w-TVP.html
Mecz na Garbarni _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 2:57 pm Temat postu: |
|
Stare dobre czasy niedzielnych spotkań .  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 3:27 pm Temat postu: |
|
Pierwsza transmisja w tv w dziejach Nowego Hutnika, a pamieta ktoś kiedy była ostatnia transmisja z meczu Hutnika ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 3:28 pm Temat postu: |
|
Poprzedni mecz Hutnika na tvp to chyba ten
https://youtu.be/ER55sGliJ68
Z 2 ligi nie przypominam sobie nic.
Moze cos z końcówki 1 bylo na c+ _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 3:33 pm Temat postu: |
|
Parę kolejek potem był jeszcze Legia-Hutnik 2-0 _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 3:40 pm Temat postu: |
|
Rozjebałeś mnie minutę po moim pytaniu dajesz odpowiedź na pytanie nie łatwe nawet z opcją możliwości pozycjonowania stron Dufio piszesz pamietnik 
Ostatnio zmieniony przez wojo77 dnia Pią Sie 07, 2020 3:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek83
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 3:50 pm Temat postu: |
|
Ciekawe czy ten zjeb onyszko bedzie komentował _________________ Tomek83 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 4:06 pm Temat postu: |
|
wojo77 napisał: | Rozjebałeś mnie minutę po moim pytaniu dajesz odpowiedź na pytanie nie łatwe nawet z opcją możliwości pozycjonowania stron Dufio piszesz pamietnik  |
Napisałbym ze pisalem to bez Twojego pytania ale brzmi to jeszcze mniej wiarygodnie
Kazka Węgrzyna wywalili z c+, może on się zalapie _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 9:26 pm Temat postu: |
|
Jeszcze chwila i pozostanie nam tv albo znowu pauza. Sytuacja w kraju się pogarsza i wymyka spod kontroli. W poniedzialek prawdopodobnie ogłoszą strefe czerwoną na powiat tatrzański. Po cichu szeptają że sobie przestają radzić z coronką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 10:18 pm Temat postu: |
|
centrum nh napisał: | Jeszcze chwila i pozostanie nam tv albo znowu pauza. Sytuacja w kraju się pogarsza i wymyka spod kontroli. W poniedzialek prawdopodobnie ogłoszą strefe czerwoną na powiat tatrzański. Po cichu szeptają że sobie przestają radzić z coronką. |
Polska COVID-19:
- łącznie zakażonych: 50324 (+809, rekord)
- aktualnie zakażonych: 12496 (+397)
- zgonów: 1787 (+13)
- wyzdrowiałych: 36041 (+399)
- hospitalizowanych: 1928 (+13)
W ciągu doby wykonano ponad 32600 testów - MZ.
Jeśli tak ma wyglądać nie radzenie sobie przy wakacjach i praktycznie zerowych ograniczeniach to trzeba grać i kibicować ile się da przed 2 fala
Jesli ten koronapierdolec znów skomplikuje futbol w naszym kraju tzn ze ten świat na prawde jest niedojebany _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2020 12:05 am Temat postu: |
|
Ten cały wirus to wygląda mi na 14 księgę roku1984. W każdym razie My róbmy swoje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FenRiR

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2020 12:44 am Temat postu: |
|
dUfio napisał: |
Kazka Węgrzyna wywalili z c+, może on się zalapie |
Grał i w Hutniku,i w Katowicach.Jego transfer to właśnie Hutnik->GKS,jak dla mnie ok  |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2020 7:23 am Temat postu: |
|
ksh72 napisał: | stazyja69 napisał: | Stare dobre czasy niedzielnych spotkań .  |
Jesteśmy już na taki poziomie rozgrywek że tv dyktuje porę rozgrywania meczów |
Mam tego świadomość .
Z meczu z GKS-em to najbardziej pamiętam Szewczyka i jego ...
https://www.youtube.com/watch?v=E0OoCfLG5U8 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2020 7:35 am Temat postu: |
|
Mam nadzieję , że trafi na Rydlówkę komplet 250 i bez wyjątku i opierdalania da mocne pierdolnięcie. Nie wyobrażam sobie, że znajdzie się ktoś tam dla samego oglądania meczu.
"Sam dzisiaj powiedz czy nie ma już nas w Krakowie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|