Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KrK_
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2020 8:58 pm Temat postu: |
|
Czy klub prowadzi sprzedaż biletów na mecz po przez internet? Rozumiem, że mecz bez udziału gości?
Dzięki za odpowiedz. _________________ Hutnik Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Wto Sie 11, 2020 7:39 am Temat postu: |
|
HAMAS napisał: | Co z karnetami na mecze Hutnika na Garbarni. |
Ponawiam pytanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KrK_
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2020 7:09 pm Temat postu: |
|
Dotyczy to stref czerwonych
Jutro jest jakieś spotkanie szych rządu, sanepidu i piłki
Mogą być ważne decyzje
Sugeruje się ze ma być jak w UEFA: ktos chory to do sąsieka, reszta na boisko, dopóki jest 13 zdrowych to gramy
Jeśli zostanie tak jak teraz ze 1 Podejrzany reszta kwarantanna to rozpierdola futbol na lata _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Sro Sie 12, 2020 9:30 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | Dotyczy to stref czerwonych
Jutro jest jakieś spotkanie szych rządu, sanepidu i piłki
Mogą być ważne decyzje
Sugeruje się ze ma być jak w UEFA: ktos chory to do sąsieka, reszta na boisko, dopóki jest 13 zdrowych to gramy
Jeśli zostanie tak jak teraz ze 1 Podejrzany reszta kwarantanna to rozpierdola futbol na lata |
Moze nie na lata, ale napewno do czasu wynalezienia i wprowadzenia szczepionki. Czyli conajmniej jeden sezon. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2020 4:29 pm Temat postu: |
|
Tak jest poki co, to spotkanie ma być po to, żeby zrobić jak w UEFA. Jeśli nie to dajmy sobie siana już teraz. _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2020 10:11 am Temat postu: |
|
fan napisał: | Powiat Kraków ma dużą liczbę ludności więc musiałyby być setki przypadków dziennie, żeby awansował na czerwone |
To progi wejścia w Stefy są śmiesznie niskie. Wystarczy 6 na 10 tys przez 2 tyg na żółta, 12 na czerwona
Jeśli dobrze liczę:
Na 10 tys: 6
Na 800 tys: 480
480 : 14 = ok. 34 dziennie
Dziś 41. Tak dalej będą węszyć to gotowi są zamknąć to miasto wystarczy ze dodupca się do jakiś zakładów pracy. Chociaż u nas większość w obcych rękach to jakoś omijają _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan Hutnika
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan Hutnika
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 1:46 pm Temat postu: |
|
dzieki za info
no nic trudno ,ale dzieki za linka mozna sie chociaz tam posmiac z komentarzy najwiecej komentujacych z lublina
na dodatek jakis eros_enha (wierny z reymonta ) to ma widze straszny bol na punkcie Hutnika , widac ze musial cos nie cos zaliczyc
 _________________ http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38LhykE&feature=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 3:34 pm Temat postu: |
|
Nigdy nie darzyłem sympatią a tym bardziej szacunkiem Motoru.
Wynika to pewnie jeszcze z czasów zgody Motor-Wisla.
Pamiętny mecz w ówczesnej 2 lidze Hutnik-Motor gdy wiślacy wspierali Motor ma SS.
Koleżka jeszcze z czasów podstawówki kibicowal Wiśle. Jednego razu po jakimś melanżu moja flaga została u niego w chacie. Trzeba nadmienić, że wykonanie jakiejkolwiek flagi w tamtych czasach to był spory wyczyn i wysiłek. To była niezbyt duża barwówka z napisem. Zajebiste kolory i flaga też. No i ten Sławek wziął ta moja flagę na ten mecz i spłonęła niestety. Kurestwo. Potem jeszcze była sytuacja , że z kolei jego plecak z 5 szalikami Wisły wszedł w moje posiadanie😁.
Oczywiście to był koniec naszej znajomości. W niedługim czasie w bardzo młodym wieku zmarł na raka. Przebaczyłem mu 😎ale awersja do żółto-bialo-niebieskiej bandy pozostała do dziś.😎 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 9:39 pm Temat postu: |
|
Z racji tego, ze jestem rocznik 1979 to najlepiej wspominam i darze najwieksza sympatia kluby, ktore byly dobre w latach 80- i 90-tych. Dlatego Motor, rozne Stale, Igloopol, Warta, Olimpia, Gornik i Zaglebie Walbrzych itd itp maja szcegolne miejsce w moim sercu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 10:08 pm Temat postu: |
|
Winnetou napisał: | Gornik i Zaglebie Walbrzych | Na marginesie, w tym roku pierwsze od lat derby Wałbrzycha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|