Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Winnetou

|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 9:07 pm Temat postu: |
|
Pierwszy mecz z Katowicami chyba za bardzo rozpalil nam glowy. Wcale nie bylismy lepsi od GieKSy, tylko mecz sie nam fajnie ulozyl. Karny na Hafezie byl taki 50/50, potem samoboj i to ustawilo mecz. Spotkania z Lechem i Gornikiem sprowadzily nas na ziemie, ktora bedzie bardzo ciezka walka o utrzymanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 9:14 pm Temat postu: |
|
Smug o niebo lepszy od Dula. Straciliśmy 11 goli w 3 meczach a on nie zawalił żadnego. gdyby nie on dziś by było 8-0. zresztą byłeś to opowiadaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 9:20 pm Temat postu: |
|
Abstrahując od tego jak wyglądał mecz z Polkowicami wyjaśnijmy jedno.
Polkowice skończyły sezon 2 pkt na strefą spadkową i 3 pkt że stratą do baraży a gdyby ostatni zremisowany mecz z Bytovią wygrali to by im zabrakło do baraży 1 punktu. Baraży na których im za bardzo tak naprawdę nie zależało. W tym sezonie raczej w awans też nie celują.
Mówienie, że to jakaś słaba drużyna która się ledwo utrzymała jest sporym nadużyciem.
Resovia która po przerwie miała problem z wygraniem meczu i prawie na samych remisach do doczłapała do baraży i je wygrała nie była wiele lepsza.
Polkowice potrafiły u siebie zapakować chocby Widzewowi 4 bramki.
Ich sponsorem tytularnym jest gmina Polkowice 3 pod względem zamożności w Polsce. Tak że trochę ostrożnie z tymi ocenami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 9:38 pm Temat postu: |
|
kolego HKS1978
jeszcze niedawno krytykowałeś ludzi jak chcieli zmiany trenera i po jednym słabym meczu dołączyłeś do chóru.
i dołącze do pytania:
Fan Club Kościuszkowskie napisał: | Jakie ? Za co ? Itd... |
HKS1978 napisał: | Po prostu możliwości są dwie. Albo są to słabi zawodnicy, albo są nieprzygotowani do sezonu. Tak to widzę... |
chyba zbyt szybkie wnioski jak na 3 mecze
HKS1978 napisał: | Dziś brakowało mi ambicji na boisku, walki do końca. Była anemia i rezygnacja. |
z tym się zgodzę
HKS1978 napisał: |
Wójcik 10 bramek w 3 meczach i nie gra. Linca i Handzlik po miesiącu przerwy i "grają". O czym mówimy... |
podejrzewam ze Wójcik nie grał gdyż przed sezonem prezentował sie b. słabo, a że w dwóch meczach strzeliliśmy 6 bramek, więc z przodu wyglądało to nieźle.
Ciekawe, ze nie domagaliście się Wójcika przed meczem ???
ps. czy już ktoś w trzech najwyższych ligach zmienił trenera? np Piast 1 pkt
czy Widzew 0 pkt 1-7 _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 9:48 pm Temat postu: |
|
Po prostu widzę co się dzieje. Prawdopodobnie coś co niektórzy zobaczą dopiero po Siedlcach, Grudziądzu i Pruszkowie. Być może zwycięstwo z grającym młodzieża Elblągiem jeszcze zaciemni komuś obraz. No cóż pisze jak jest. Nie mam w stylu by nie pisać że czarne jest czarne a białe białe. Być może inni mają takowy, by przemilczeć rzeczywistość. Ja tak nie mam.
Widzę co grają i jak są przygotowani.
Zając - szrot, 11 promotion group, prowizja.
Wójcik nie gra, to po co była umowa? Czym podpadł po jej podpisaniu?
Czarniecki dwa zerwania więzadeł i ma kontrakt. Zrywa po raz trzeci.
Zero skautingu.
Sorry Hutnik Kraków to dla mnie wartość a nie układziki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 10:32 pm Temat postu: |
|
że Zając nie prezentuje II ligowego poziomu wiadomo było przed sezonem, wiec i Ty nie dowiedziałeś się tego wczoraj.
Czy to układy - nic o tym nie słyszałem.
W zeszłym sezonie Janiczak też sprowadził chłopów nie nadających się nawet na III ligę np. Ogar i Pyciak.
Każdemu trenerowi się wydaje, że on widzi w zawodniku coś co nikt inny nie jest w stanie zobaczyć.
Nie wiem dlaczego się uczepiłeś Wójcika że powinien grać. Chłop się prezentował przed sezonem słabiutko i nie dziwne że się w kadrze nie mieścił.
Po dzisiejszej padace z przodu nie mam nic przeciwko żeby siadł na ławce w najbliższym meczu. _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2020 11:16 pm Temat postu: |
|
ksh72 napisał: |
Nie wiem dlaczego się uczepiłeś Wójcika że powinien grać. Chłop się prezentował przed sezonem słabiutko i nie dziwne że się w kadrze nie mieścił.
|
Tylko sie dziwie że nie dostaje szans. Nie widzę tu żadnej logiki. Ja z nim nie podpisywałem kontraktu. Możliwe że to taki sam szrot jak Zając i ci inni o których piszesz. Tym gorzej dla nas.
W przeciwieństwie do kolegi Hamasa nie chodzę na każdy mecz rezerw, juniorów i trampkarzy.
Więc Wójcika widziałem tylko w sparingu i pięć minut z Lechem.
Zresztą co Ci będe pisał. Wszystko masz z pierwszej ręki pewnie więc wiesz jak jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomabon
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 6:04 am Temat postu: |
|
Nie wiem jak Wójcik, ale przypuszczam że nie byłby gorszy od Handzlika. Zmiana w 60 minucie na Lince, Hajduka i właśnie Handzlika miała być chyba pokerową zagrywką, a okazała się totalną klapą. W I połowie w miarę to wyglądało. W ogóle te trzy mecze do tej pory były żywe i akurat ambicji piłkarzom trudno odmówić. Bardziej umiejętności. Drąg i Kieliś to raczej nie drugoligowy poziom. Jakby wypadł Świątek, to środek to byłby dramat. Jaklik wyraźnie nie nadążał w obronie, no ale gość z Polkowic ładnie śmigał na boku w tym meczu. Sobala bez formy. Liczę że z czasem podniosą poziom nowe nabytki - Ozimek i Olszewski. Podzielam pogląd niektórych forumowiczów, że trzeba trochę poczekać z ocenami. Myślę że tak do 10 kolejki. _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
FenRiR

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 7:11 am Temat postu: |
|
HAMAS napisał: | Ludzie trochę spokoju ,my nie gramy o awans ,budżet najniższy w lidze..
Jeśli chodzi o Wójcika proponuje iść na rezerwy i zobaczyć co gość gra i dopiero zabierać głos.
Trzeba wierzyć że wreszcie zaskoczy i będziemy punktować. |
Niższy budżet ma choćby Skra Częstochowa.Jesteśmy pewnie w okolicach 15 miejsca,jeśli chodzi o finansowanie.Pieniądze nie grają,widać to choćby po Motorze.Tu nie chodzi o brak wiary,bo tej pewnie nie brakuje,ale styl tego spotkania.Przegramy jeszcze nie raz,ale wczoraj nasza drużyna wyglądała jakby przespali dwie godziny w ciągu ostatniej doby,i zaraz z łóżka wyszli na boisko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 8:06 am Temat postu: |
|
Aldaris napisał: | Nie wiem jak Wójcik, ale przypuszczam że nie byłby gorszy od Handzlika. |
Od Hafeza cz Sobali tez nie, ale po meczu można gdybać. Przed meczem temat Wójcika nie istniał.
Aldaris napisał: | Zmiana w 60 minucie na Lince, Hajduka i właśnie Handzlika miała być chyba pokerową zagrywką, a okazała się totalną klapą. |
raczej była to zmiana rozpaczy
Aldaris napisał: | W I połowie w miarę to wyglądało. |
nie zgodze się
Aldaris napisał: | Drąg i Kieliś to raczej nie drugoligowy poziom. |
Drąg warunki ma. Przypomina mi Węgrzyna, który jak przyszedł też się kopał po głowie
Ogrywać go trzeba, a pewnie dlatego gra od początku bo z młodzieżowcami chwilowo byŁ kłopot - Dul, Reczulski, Linca, Handzlik, Czarniecki _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan Club Kościuszkowskie
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 8:15 am Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | MISIEK72 napisał: | Rozumiem kurwa , że władze nie chcą ukrócić pompowania klubów państwowymi pieniędzmi. A stary komuch z Krakowa chce być świętszy od papieża i jako jedyny w Polsce nie chce dotować piłki wyczynowej.
Skoro wszyscy na szczeblu centralnym i nie tylko dostają to krakowskie kluby z poziomu centralnego też powinny dostawać dotacje.
Teraz załóżmy , że wszyscy nasi konkurenci dostają rocznie od prawie miliona w górę i jak z nimi konkurować . Czarna dupa. |
To prawda. Znowu masz rację. Ale my teraz całujemy tego dziada po dupie. Ci nam odpierdalają jakieś maniany na stadionie a my się cieszymy jak dzieci, że remonty mamy. Dramat. |
Jesteś w stanie załatwić na tę chwilę coś więcej ? Nikt nie podskakuje pod sufit ze szczęścia, wiadomo że chcielibyśmy co innego na stadionie. Niestety takie są możliwości i po prostu akceptujemy to co jest...nic więcej.
A co do drużyny, tak samo opieramy się na realiach...Gramy tymi zawodnikami, na ktorych stać klub. A może nie mamy takiej zlej drużyny, tylko poziom jest o tyle wyzszy w 2 lidze, że nastąpiło małe zderzenie z rzeczywistością.
Jesli chodzi o sciaganie nowych zawodników ...chyba każdy się zgodzi, że kiedy przychodzili Ogar z Pyciakiem to liczyliśmy, że na 3 ligę to bedzie mega wzmocnienie, i co ? Realia weryfikuja wszystko.
Co do zaangazowania w grę i ambicji trudno się nie zgodzić, tym musimy nadrabiać to czego nie możemy sobie kupić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 9:30 am Temat postu: |
|
Budżet budżetem ale nie przesadzajmy, że jesteśmy tak słabi żebyśmy nie byli w stanie nawiązać walki z Górnikiem Polkowice. Wczoraj ewidentnie coś poszło nie tak. Trener i sztab szkoleniowy mają o czym myśleć i mam nadzieję, że znajdą przyczynę i wyciągną wnioski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 11:39 am Temat postu: |
|
FenRiR napisał: | HAMAS napisał: | Ludzie trochę spokoju ,my nie gramy o awans ,budżet najniższy w lidze..
Jeśli chodzi o Wójcika proponuje iść na rezerwy i zobaczyć co gość gra i dopiero zabierać głos.
Trzeba wierzyć że wreszcie zaskoczy i będziemy punktować. |
Niższy budżet ma choćby Skra Częstochowa.Jesteśmy pewnie w okolicach 15 miejsca,jeśli chodzi o finansowanie.Pieniądze nie grają,widać to choćby po Motorze.Tu nie chodzi o brak wiary,bo tej pewnie nie brakuje,ale styl tego spotkania.Przegramy jeszcze nie raz,ale wczoraj nasza drużyna wyglądała jakby przespali dwie godziny w ciągu ostatniej doby,i zaraz z łóżka wyszli na boisko. |
Też miałem odczucie że są jakby nieobecni/niewyspani i grają za karę.
Nie dało się tego oglądać, mam nadzieję że był to po prostu słabszy dzień i w Siedlcach będzie inna drużyna, nie możemy jechać po chłopakach bo pewnie nie jeden z nich czyta to forum, głowa do góry i wiara w zwycięstwo. Jako ciekawostkę dodam że wierzyłem w nich i przed samą transmisją postawiłem na Hutniczka dwie stówy żeby zwiększyć emocje.......... no i zwiększyłem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|