Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
HKSStrusia
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 8:59 am Temat postu: Hutnik Kraków - Olimpia Grudziądz piątek 25.09 / g. 15:30 |
|
Zmiana terminu meczu
Spotkanie Hutnik Kraków - Olimpia Grudziądz odbędzie się w piątek 25 września 2020 godz. 15:30, a nie w sobotę 26 września jak było wcześniej planowane.

Ostatnio zmieniony przez HKSStrusia dnia Pon Wrz 21, 2020 7:07 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 9:33 am Temat postu: |
|
Tu bez zbędnego pierdolenia trzeba wesprzeć piłkarzy bo 3 pkt są niezbędne w tym meczu. 500 osób wejdzie na stadion więc widząc narzekania przed i po 1 meczu na małą ilość biletów nie wątpię , że wypełnimy limit......(a wypełnimy????) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan Hutnika
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 11:16 am Temat postu: |
|
Cytat: | Znowu kurwa wyjazd bo mecz na Garbarnia tak też trzeba traktować
A Nam punkty niezbędne |
Zwał jak zwał, ale 500 osób na wyjeździe powinno pomóc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 11:20 am Temat postu: |
|
Przyjdzie 250 bo dla niektórych to za daleko i jeszcze przegrywają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KoKoNH

|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 11:25 am Temat postu: |
|
Kiedy ruszy sprzedaż biletów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
KrK_
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 6:57 pm Temat postu: |
|
KoKoNH napisał: | Kiedy ruszy sprzedaż biletów? |
Było by miło, gdyby ktoś miał informację odnośnie dystrybucji biletów i podał tu na forum, gdzie można ten bilet nabyć na SS, czy ew na Garbarni przed meczem.
Edit:
Jest możliwość zmiany nicku na forum? Jedna osoba z forum ma praktycznie taki sam nick. _________________ Hutnik Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 7:24 pm Temat postu: |
|
Faktycznie jest też kolega z Anglii o tym samym nicku 😊
Napisz pw do metala może pomoże chociaż wątpię czy da się zmienic
Najlepiej załozyc nowy chociaż potem długo można czekać na akcept bo chyba pół roku rok zależy jak admin odczyta 😉 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 3:29 pm Temat postu: |
|
] 1950_NH napisał: |
Jest możliwość zmiany nicku na forum? Jedna osoba z forum ma praktycznie taki sam nick. |
Jestem na forum od 2004, Wy obaj niewiele krócej, a byłem przekonany ze to ta sama osoba
Ale coś mi nie gralo ze kolega ze Zgody nie byl na stadionie 17 lat  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
KrK_
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 3:49 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | ] 1950_NH napisał: |
Jest możliwość zmiany nicku na forum? Jedna osoba z forum ma praktycznie taki sam nick. |
Jestem na forum od 2004, Wy obaj niewiele krócej, a byłem przekonany ze to ta sama osoba
Ale coś mi nie gralo ze kolega ze Zgody nie byl na stadionie 17 lat  |
Odpowiedziałem skąd jestem w temacie --->>> BITWA HUTNICZYCH OSIEDLI , co więcej, obok nicku Skąd: też jest odpowiedz
Edit: Poważnie. Ostatnio na meczu byłem w 2003 na wspomnianym w którymś poście Hutnik-Proszowianka i nieco póżniej na Polska-Węgry w Chorzowie i tutaj po tym meczu kariera została zawieszona  _________________ Hutnik Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 4:20 pm Temat postu: |
|
Mecz nie dość że na Garbarni to w... piątek... o... 15:30..... _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alex
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 5:57 pm Temat postu: |
|
ksh72 napisał: | dUfio napisał: | Mecz nie dość że na Garbarni to w... piątek... o... 15:30..... |
I nawet słowa o powodzie takiej zmiany?
Chyba sobie w klubie jaja robią i myślą że dla kibica to żadna różnica piątek czy sobota???
http://www.nh2010.pl/index.html |
Będzie zabójcza frekwencja... |
|
Powrót do góry |
|
 |
giovanni
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 6:54 pm Temat postu: |
|
Cytat: | Mecz nie dość że na Garbarni to w... piątek... o... 15:30..... |
dramat _________________ - Hutnik NOWA HUTA - |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarekb

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 7:10 pm Temat postu: |
|
Jak liczone są dzieciaki w ogólnej frekwencji ? Młody ma 7 lat - kupuje bilet ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|