Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
huteusz
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 9:08 am Temat postu: Flagi :P |
|
A ja mam taki śmieszny pomysł na gadżet... flagi na kijach!
Wiem że Arka chyba takie miała to czemu my sobie nie zrobimy?
Nie musiałaby być jakaś super byleby byl kij i barwy...
Co sądzicie? _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 9:12 am Temat postu: |
|
flagi na kijach to jakas nowosc
a tak na poważnie-chodzi Ci o to żeby ktoś (klub, GT, Stow) zrobił flagi (choragiewki) które każdy by mógł sobie kupic  |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 10:13 am Temat postu: |
|
Tak chodzi mi o to żeby każdy mógl sobie kupić własną flagę  _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
MUSTAFA PL
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 11:18 am Temat postu: |
|
huteusz napisał: | Tak chodzi mi o to żeby każdy mógl sobie kupić własną flagę  | zajebisty pomysł ! ja się pisze na taka flage ! _________________
Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk |
|
Powrót do góry |
|
 |
RSG

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:03 pm Temat postu: |
|
chyba nie myślicie na serio że ktoś od nas wyda taki "gadżet"... |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:32 pm Temat postu: |
|
chyba takie mini flagi można wykorzystać w oprawie a nie do kupowania jako gadżet bo może się znajdzie troche chętnych ale nie aż tylu |
|
Powrót do góry |
|
 |
RSG

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:38 pm Temat postu: |
|
A.C.A.B napisał: | chyba takie mini flagi można wykorzystać w oprawie a nie do kupowania jako gadżet bo może się znajdzie troche chętnych ale nie aż tylu |
nie chodzi o to że nie znajdzie się aż tylu chętnych, nie chcemy iglądać chyba naszych flag palonych na reymonta i kałuży... a byłoby tak jeśli takową mogliby kupić wszyscy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:41 pm Temat postu: |
|
RSG napisał: | A.C.A.B napisał: | chyba takie mini flagi można wykorzystać w oprawie a nie do kupowania jako gadżet bo może się znajdzie troche chętnych ale nie aż tylu |
nie chodzi o to że nie znajdzie się aż tylu chętnych, nie chcemy iglądać chyba naszych flag palonych na reymonta i kałuży... a byłoby tak jeśli takową mogliby kupić wszyscy... |
szale i koszulki tez moze kupic kazdy :> |
|
Powrót do góry |
|
 |
RSG

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:44 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | RSG napisał: | A.C.A.B napisał: | chyba takie mini flagi można wykorzystać w oprawie a nie do kupowania jako gadżet bo może się znajdzie troche chętnych ale nie aż tylu |
zgadza się ale flaga, nawet na kiju ma większe znaczenie - jeśli chodzi o potencjalną zdobycz i co do tego nie ma wątpliowści |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:56 pm Temat postu: |
|
RSG napisał: | dUfio napisał: | RSG napisał: | A.C.A.B napisał: | chyba takie mini flagi można wykorzystać w oprawie a nie do kupowania jako gadżet bo może się znajdzie troche chętnych ale nie aż tylu |
zgadza się ale flaga, nawet na kiju ma większe znaczenie - jeśli chodzi o potencjalną zdobycz i co do tego nie ma wątpliowści |
z tym ze jesli juz to mi by chodziło bardziej o "choragiewki" powiedzmy 50 cm /50 cm z herbem lub jakimś rysunkiem które kazdy by sobie mógł sobie kupic i ozdobić nią swoj pokój, nie koniecznie wykkorzystywana jako gadzet kibicowski na meczu.
wiadomo ze nie bedzimey sprzedawac nic takiego jak zwykle flagi 1/1,5 w barwach... |
|
Powrót do góry |
|
 |
RSG

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 1:01 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | RSG napisał: | dUfio napisał: | RSG napisał: | A.C.A.B napisał: | chyba takie mini flagi można wykorzystać w oprawie a nie do kupowania jako gadżet bo może się znajdzie troche chętnych ale nie aż tylu |
z tym ze jesli juz to mi by chodziło bardziej o "choragiewki" powiedzmy 50 cm /50 cm z herbem lub jakimś rysunkiem które kazdy by sobie mógł sobie kupic i ozdobić nią swoj pokój, nie koniecznie wykkorzystywana jako gadzet kibicowski na meczu.
wiadomo ze nie bedzimey sprzedawac nic takiego jak zwykle flagi 1/1,5 w barwach... |
a to już prędzej. tylko że znając życie ktoś weźmie taki gadżet na mecz... no ale to i tak, jak już coś, przyszłość |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 1:38 pm Temat postu: |
|
Z tego co wiem to niektóre kluby mają własną flagę - np. wisla arka chyba cracovia - i wcale nie musżą byćduze wystarczy nawet rzeczywiscie 50 x 50 cm - pozatym odrazu by bylo widac ze to nie flaga od opraw dylko kupiona w skoelpiku  _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
MUSTAFA PL
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 3:18 pm Temat postu: HKS |
|
TAKA FLAGA BYŁA BY FAJNYM GADZETEM POMYŚLCIE NAD TYM . JAK BY POWIEDZMY 500 OSÓB MIAŁO TAKIE FLAGI BYŁO BY SPOKO . ALE CIĘŻKO BĘDZIE 500 OSÓB NAMÓWIC DO KUPNA FLAGI  _________________
Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łokieć

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 3:38 pm Temat postu: |
|
huteusz napisał: | Z tego co wiem to niektóre kluby mają własną flagę - np. wisla arka chyba cracovia - i wcale nie musżą byćduze wystarczy nawet rzeczywiscie 50 x 50 cm - pozatym odrazu by bylo widac ze to nie flaga od opraw dylko kupiona w skoelpiku  |
Po czym rozpoznać ze to flaga nie do oprawy tylko kupiona w skelpiku??Bo jak bybyly w sprzedaży i dane do oprawy to nie widzial bym zadnej roznicymiedzy tymze sa kupione a tym ze sa wykorzystywane do oprawy _________________ Biało Błękitno Niebieskie Serce Od Dziecka |
|
Powrót do góry |
|
 |
NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C.

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 7:24 pm Temat postu: |
|
Z tego co wiem to Wisla miala taka akcje "zrob wlasny transparent" czy jakos tak, nie widze przeciwskazan zeby i podobna zrobic u nas , uwazam ze pomysl jest trafiony . Wklejajcie kontakty profesjonalnych firm mogacych wykonac takie zlecenia ( napewno nie sa to tylko firmy zwiazane z srodowiskiem kibicow , firmy reklamowe tez pewnie wykonuja takie zlecenia ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|