Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MarianHKS

|
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 11:28 pm Temat postu: |
|
A.C.A.B nie odpisujes zna priv wiec tutaj napisze jesli jescze jest a wlasciwie bedzie to chcialbym zamuwic XXL |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2005 10:05 pm Temat postu: |
|
nie ma zamawiania przynieś hajsna Tłoki to będziesz miał podkoszulke
kto pierwszy na meczu ten lepszy przynajmniej szybciej zejdą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Cze 06, 2005 8:43 pm Temat postu: |
|
awizo już jest, jutro odbieramy najprawdopodobniej towar _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 12:08 pm Temat postu: |
|
koszulka są już w moim domu wklejam fotke
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 12:25 pm Temat postu: |
|
wydawać/sprzedawac je bedziemy na meczu z Tłokami
jesli kogos nie bedzie to niech sie zgłosi na priv do ACABA _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
BarteKSH
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 1:17 pm Temat postu: |
|
Koszulki bomba brawa dla was Napiszcie jeszcze mniej więcej jakiej jakości jest materiał  |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 1:32 pm Temat postu: |
|
materiał nie rewelka ale nie kicha za takie pieniadze co sprzedajemy to naprawde warto gramatura jak jest 165 a kartke formatu a4 masz 80 to napewno grubsza jest więc wiesz a i jeszcze jedno jak obchniemy te koszulki a mam nadzieje że szybko to zrobimy to biezemy sie za inne gadżety ale więcej informacji wkrótce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
BarteKSH
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 3:24 pm Temat postu: |
|
A.C.A.B napisał: | materiał nie rewelka ale nie kicha za takie pieniadze co sprzedajemy to naprawde warto gramatura jak jest 165 a kartke formatu a4 masz 80 to napewno grubsza jest więc wiesz a i jeszcze jedno jak obchniemy te koszulki a mam nadzieje że szybko to zrobimy to biezemy sie za inne gadżety ale więcej informacji wkrótce  |
Ja i tak już dawno wpłaciłem, tylko chciałem wiedzieć jakiej jakości jest material Jeszcze raz wielkie brawa dla was
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 9:33 pm Temat postu: |
|
Producent tego nie ukrywał. Są to "chińskie" podkoszulki, ale nie te za 3 pln z marketu, a dobrej jakości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 9:02 am Temat postu: |
|
Po obejrzeniu projektu tej koszulki wydawało mi się, że napis Hutnik Kraków będzie większy a na zdjęciu wyżej wklejonym wydaje się jednak trochę mniejszy...
Tak czy siak to teraz praktycznie nieistotne  _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 1:42 pm Temat postu: |
|
HZA_Hutnik napisał: | Producent tego nie ukrywał. Są to "chińskie" podkoszulki, ale nie te za 3 pln z marketu, a dobrej jakości. |
są to koszulki nie chińskie tylko AMERICANS
"Po obejrzeniu projektu tej koszulki wydawało mi się, że napis Hutnik Kraków będzie większy a na zdjęciu wyżej wklejonym wydaje się jednak trochę mniejszy..."
wiesz ja tez myślałem ale tak naprawde to żeby była większa czcionka to koszulki by nie kosztowały 20zł tylko wiecej |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 10:00 pm Temat postu: |
|
koszulki już zeszły strasznie szybko jeszcze 7 osób nie odebrało koszulek  |
|
Powrót do góry |
|