Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nowa Huta FANATIC
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2004 1:52 pm Temat postu: Poszukuje film "I.D." |
|
Poszukuje film "I.D." polski tytuł to "Granice tożsamości". Jest to angielski film i opowiada o angielskich chuliganach i policjancie który przenika w ich szeregi aby rozbić grupe i staje sie jednym z nich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dareknh

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2004 5:58 pm Temat postu: |
|
ja mam the fotball factory też dobry film  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dareknh

|
Wysłany: Nie Paź 31, 2004 2:15 pm Temat postu: |
|
jest Angielskich film o kibicach Chelsea. tereścią tego filmu jest. czy warto jest być kibicem. Dość dobry film  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BuA SPW
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2004 3:52 pm Temat postu: |
|
Chłopak szuka "I.D." a nie Football Factory , nawiasem mówiąc też chętnie bym oglądnął ID bo słyszałem coś o nim..Że dobry.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dareknh

|
Wysłany: Pon Lis 01, 2004 7:32 pm Temat postu: |
|
wiem czego szuka. ale ten film jest równie dobry, także tylko mówie, nie?? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
murdock
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2004 1:29 am Temat postu: |
|
dareknh napisał: | wiem czego szuka. ale ten film jest równie dobry, także tylko mówie, nie?? |
Nie, z tego co słyszałem to nie jest równie dobry (przynajmniej pod względem treści kibicowskiej). FF oglądalem i raczej nie jest on o samych zadymach, raczej o życiu kibicowskim (zadymy, interesy, praca, laski, imprezy itp...) a I.D. to z tego co słyszałem (nie oglądalem) to raczej głównie o kibicach, zadymach itp. Jak ktoś posiada to zgłaszać się  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|