Od czwartku finały wojewódzkie juniorów w hali na Teatralnym.
http://uks-hutnik.pl/2020/02/04/06-02-0 ... -juniorow/
SIATKÓWKA: Juniorzy
Moderator: Piotrek
Re: SIATKÓWKA: Juniorzy
Hutnik - sparta 2:3 w finale wojewódzkim juniorów.
1/4 MP juniorów - zajmujemy 3 miejsce w turnieju, w decydującym meczu o awans do półfinałów przegrywamy z Będzinem 2:3.
Trochę zaskakujacy ten news. Jeśli siatkówka powraca do Hutnika to znaczy że ten Hutnik który gra przez ostatnie 15 lat jako Hutnik nie jest prawdziwym Hutnikiem?
No i jak ta zapowiadana gra młodzików w hali Hutnika ma się do tej słynnej nieopłacalności gry obecnych siatkarzy seniorów Hutnika na hali Hutnika, ze względu na którą siatkarski Hutnik był proszony płacic pełne stawki?
Historyczne sekcje warto odbudowywać, jednak czy nie lepiej zamiast dublować kluby byłoby raczej stworzyć młodzików kosza jeśli są moce przerobowe? No ale co ja tam wiem.....
No i jak ta zapowiadana gra młodzików w hali Hutnika ma się do tej słynnej nieopłacalności gry obecnych siatkarzy seniorów Hutnika na hali Hutnika, ze względu na którą siatkarski Hutnik był proszony płacic pełne stawki?
Historyczne sekcje warto odbudowywać, jednak czy nie lepiej zamiast dublować kluby byłoby raczej stworzyć młodzików kosza jeśli są moce przerobowe? No ale co ja tam wiem.....