Postautor: MarianHKS » wt wrz 13, 2011 4:40 pm
Dobry Wynik faktycznie to można powiedzieć dawny Hutnik , naet jak tam chodzilem dawno temu do szkoly to jeszcze w magazynku byly pozostalosci koszulek Hutnika pamiatek itd. natomiast nei weydaje mi się ,aby po pierwsze osoba Rasia była temu w jakikolwiek sposob potrzebna , po drugie jezeli Dobry Wynik chce dzialac pod szyldem Hutnika to nie mozna mowic o zadnym odrodzeniu siatkowki , potrzeba programu szkolenia, planow ,sponsorow ,a nei samej zmiany nazwy druzyna od kilku lat nie moze wyjsc z ligi , jest w glebokim cieniu Wandy , a trenerzy typu Janawa czy Pozłutko moim zdaniem progresu nie wrurzą , Moim zdaniem wszystkie sekcje , które mają powstac przy Hutniku potrzebują nazwisk Siatkówka potrzebuje Golca , Piłka ręczna : Garpiela czy innnych Gmyrków i Fulary , muszą działac autorytety ,żeby nie powiedzieć legendy ,których w sporcie halowym w Nowej Hucie nie brakuje .Kolejną wazną sprawa jest budowanie druzyny na wychowankach , moim zdaniem jest to nie realne , biorac pod uwage to ,że zwykle w danym roczniku bazuje sie na dwoch-trzech graczach rezta jest przecietna , juz nie mowiac o zjawisku trudnej mlodziezy .Wierzę ,że wymyślicie konkretną rewolucje i ten projekt będzie nasz Hutniczy a nie jakiś Rasiów i odniesie sukces, badz co badz poczatki najtrudniejsze , a obecnie siatkowka nie wiem czy nie jest badziej medialna od piłki , przy mniejszych kosztach jest w stanie generowac wieksze zyski tak mi sie wydaje
Hutnik Centrum B