Pilnie poszukuję wszystkich numerów tego zine'a ( najprawdopodobniej pojawiły się 3 z roku 1999 bądż 2000 )! Wzamian mogę zaoferować foto 10*15 bardzo dobrej jakości, negatywy oraz zine'y z lat 1995-2004.
Wśród fotek i negatywów duża liczba ujęć HUTNIKA!
"Nowa Huta Fanatics"-Zine
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
"Nowa Huta Fanatics"-Zine
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
- Stefek_Burczymucha
-
NOWA HUTA FANATIC
WITAM!
Jestem autorem tego pisemka. Numerów wyszło w sumie 5 wszystkie w 1999 roku, jesli jestes zainteresowany moge wykopac te archiwa.
Jestem autorem tego pisemka. Numerów wyszło w sumie 5 wszystkie w 1999 roku, jesli jestes zainteresowany moge wykopac te archiwa.
-
Oszywiście, że jestem zainteresowany
Zależy mi na wszystkich numerach Twego zine'a! Napisz teraz co spośród rzeczy proponowanych przeze mnie chciałbyś otrzymać za owe zine'y?
Mam nadzieję, że się dogadamy! Dodam, że mi najbardziej odpowidałaby wymiana typu: "zine'y za zine'y", ale ostateczna decyzja należy do Ciebie!
POZDRO

Zależy mi na wszystkich numerach Twego zine'a! Napisz teraz co spośród rzeczy proponowanych przeze mnie chciałbyś otrzymać za owe zine'y?
Mam nadzieję, że się dogadamy! Dodam, że mi najbardziej odpowidałaby wymiana typu: "zine'y za zine'y", ale ostateczna decyzja należy do Ciebie!
POZDRO

-
-
Witam!
Wielka szkoda , że nie umówiliśmy się na którymś z wcześniejszych spotkań HUTNIKA, przykładowo na Stalówce lub Wiśle II. Na meczu z Motorem z pewnych względów nie będę się mógł pojawić..
POZDRO i dzięki za chęć odstąpienia zine'ów gratis!
Duch w hutniczym narodzie nie ginie!!!!
Wielka szkoda , że nie umówiliśmy się na którymś z wcześniejszych spotkań HUTNIKA, przykładowo na Stalówce lub Wiśle II. Na meczu z Motorem z pewnych względów nie będę się mógł pojawić..

POZDRO i dzięki za chęć odstąpienia zine'ów gratis!

Duch w hutniczym narodzie nie ginie!!!!

juz niedzwiedzie sie budza ze snu

"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/
-