Stara Krowodrza Hutnik Kraków
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
A ja z ciekawości mam pytanie czy ktoś jest jeszcze za Hutnikiem na Starym Kleparzu? Może ktoś z młodych, 10 lat temu było tu grupka za Hutnikiem, teraz zostałem tylko ja z tych co znam. A kibicowanie na Kleparzu Hutnikowi trzeba przyznac było bardzo ciężkie, szczególnie w podstawówce. Szkoda tylko, że moi koledzy co byli Hutnikiem przeszli na Craxę, napierw byliśmy przez Żydków prześladowani całe lata a teraz się do nich ludzie garną. i tak ja się cieszę, że nie skończyłem na Cracovii, co mi groziło i były niepewne chwile. Na szczęście Hutnik to miłość i nie da się od niego odejśc czy się chce czy nie, więc gdy byłem blisko zżydowanienia opamiętałem się i dzięki za to Bogu, że nie zdardziłem swoich korzeni.
- szczękościsk
-
jak sie podoba to macie 2 strone:
(cytat z z hamleta jakby ktos nie wiedział;p)
tylko ze jak sie juz zdecydujecie na ten projekt to najpierw sie dowiedzcie u producenta szali czy mozliwosci rozdzielczosci szala pozwola na zrobienie takiej czcionki (chodzi zwłaszcza o górne i dolne napisy)
jak cos to mam wersje robocze i moge zmienic na prostsze...
UWAGA ->projekt zmieniony (poprawione polskie litery)

(cytat z z hamleta jakby ktos nie wiedział;p)
tylko ze jak sie juz zdecydujecie na ten projekt to najpierw sie dowiedzcie u producenta szali czy mozliwosci rozdzielczosci szala pozwola na zrobienie takiej czcionki (chodzi zwłaszcza o górne i dolne napisy)
jak cos to mam wersje robocze i moge zmienic na prostsze...
UWAGA ->projekt zmieniony (poprawione polskie litery)
Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2006 10:44 am przez dUfio, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-
Myślę że dUfio w tym zawarl podtekst ze pieskom i zydkom sie nawet nie snilo ze my mozemy zyc "w jaskini lwa"KubaHKS pisze:dUfio lepiej pasuje nawet filozofom zamiast waszym filozofom

Edit: myśle ze z "waszym" bedzie bardziej dosadne i besposrednie
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

krowodrzaHKS pisze:Myślę że dUfio w tym zawarl podtekst ze pieskom i zydkom sie nawet nie snilo ze my mozemy zyc "w jaskini lwa"KubaHKS pisze:dUfio lepiej pasuje nawet filozofom zamiast waszym filozofom
Edit: myśle ze z "waszym" bedzie bardziej dosadne i besposrednie
słuszna interpretacja

a poza tym to jest dosłownie wziete z Szekspira

cuba do speca tzn?
Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2006 8:16 am przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczękościsk
murdock pisze:a nie lepiej tak z Kiepskich cytat wziąść?
Są rzeczy na tym świecie o których się nawet fizjonomom nie śniło![]()
ale poważnie bardzo dobry projekt
Może być jeszcze ewentualnie "Są na tym świecie rzeczy o których, się nawet największym śpiochom nie śniło" Ale bez rozmywania i do dzieła. Cuba nie chciałbym się wpierniczać tobie w koncept ale myśle że mógłbyś wziąć namiar od huteusza na gościa co robił szaliki dla Śródmieścia bo ich wykonanie jaest naprawde dobre.