Stara Krowodrza Hutnik Kraków
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
-
-
dobra chlopy zbieramy kaske na te szale juz najwyzsza pora.kontakt do mnie na priv albo gg 6150733.proponuje sie gdzies ustawic nie koniecznie wszyscy mozna po kolei zalezy mi na tych szalach wiec sie poswiece i najwyzej podjade nawet do huty jak ktos chce.pozdro i kontaktujcie sie ze mna jak najszybciej po co czekac
Hutnik KRAKOW KROWODRZA !!!
Hutnik KRAKOW KROWODRZA !!!
-
- szczękościsk
-
UWAGA!!!!!!!!!!!!!
na ostatnim meczu sezonu basketu czyli za dwa tygodnie(dokladna date podam niedlugo) bede zbieral pieniadze na szaliki.prosze o potwierzdenie zainteresowanych.koszt w zaleznosci od ilosci osob miedzy 18-20 zl z tego co sie orietuje.doklane miejsce spotkania wysle na priv kazdemu kto sie zdeklaruje na szal.pozdro
HUTNIUK KROWODRZA
na ostatnim meczu sezonu basketu czyli za dwa tygodnie(dokladna date podam niedlugo) bede zbieral pieniadze na szaliki.prosze o potwierzdenie zainteresowanych.koszt w zaleznosci od ilosci osob miedzy 18-20 zl z tego co sie orietuje.doklane miejsce spotkania wysle na priv kazdemu kto sie zdeklaruje na szal.pozdro
HUTNIUK KROWODRZA
niedziela 18.00 mecz basketu jak juz pewnie wiecie.bede tam zbieral kase na szale.wszystkich chetnych zapraszam w czasie meczu i po pod wejscie glowne(oczywiscie w srodku hali)jak mnie rozpoznacie???bede mial szalik przewiazany na rece i jasna czapeczke z daszkiem.na pewno traficie.czekam na was.jesli nie przyjdzie zadna osoba to oznaczac bedzie brak zainteresowania i cala akcja przepadnie.