Stara Krowodrza Hutnik Kraków
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
Szale
A może poprosiłbyś Piotrka Danka żeby zbierał zaliczki. Poprostu jak ktoś będzie coś u niego kupował to przy okazji da kaskę, a na meczu z Tłokami sobie odbierzesz hurtem (czy tam wysłannik).
-
no wiec na reszccie mozna zebrac reszte kaski na razie mam uzbierane za piec osob.w najblizsza sobote o 16 na HKSie bedzie zbierana kasiora.mnie niestety nie bedzie bo gram swoj mecz natomiast wysle osobe ktore to zalatwi.dokladnie kto to bedzie i gdzie bedzie zbieral kaske napisze w piatek wiec badzcie czujni:)
pozdro fanatycy Hutniczka z krowodzry
pozdro fanatycy Hutniczka z krowodzry
tak wiec ustalone.na najblizszym meczu bedzie zbierana kaska na szale.na meczu pojawi sie dziewczyna ktora bedzie zbierac kaske.bedzie miala za soba szalik hutnika.niewysoka,czarne wlosy razem z nia bada jeszcze dwie albo jedna dziewczyna.na pewno ja znajdziecie w razie czego pytac.bedzie na pierwszej polowie tak wiec prosze sie nie spoznic
:):).zobaczymy ile uda sie uzbierac kaski ale bedziemy ta akcje kontunuowac do skutku az zglosza sie wszyscy chetni.pozdro.

-
-
Co do zbierania kasy w sobote, to ja na przyklad bylem pod zegarem ale nikt nie zbieral kasy. Pytalem sie dziewczyny i chlopaka z "sklepiku" oni slyszeli, ze ma byc zbiorka ale nikogo nie widzieli. ja wciaz jestem chetny do wplaty. Zreszta szkoda, zeby projekt upadl. Projekt jest super, no i rozumiem jak sie moga czuc osoby z Krowodrzy, ktorzy nie beda miec upragnionego szalika. Jak znow jakos nie wyjdzie ta zbiorka to juz sie jakos indywidualnie umuwie na wplate, zeby nie bylo problemow.
A co do reszty to trzeba ich zmobilizowac.
A co do reszty to trzeba ich zmobilizowac.
-
-
kase wisze tylko jednej osobie i to nie cala bo nie dal calej.swoim ziomalom oddalem a z nim sie z kontaktuje na jakims meczu.zawsze siedze na luku miedzy zegarem a kryta wiec jak cos to wystarczy podbic.bede pewnie na sparingu w srode to jak mnie znajdzesz to podbij.jak widac chetnych bylo zbyt malo a mi sie nie chcialo caly czas pisac do was i pytac kto kiedy i czy wogole.pomysl upadl bo tak jak i w klubie tak i u nas brak jest organizacji.pozdro