Stara Krowodrza Hutnik Kraków

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

cuba

Postautor: cuba » pt mar 03, 2006 7:01 am

przypominam miejcie przy sobie 20 zeta.

cuba

Postautor: cuba » ndz mar 05, 2006 6:48 pm

jak na razie mam kaske za 4 osoby liczacze mna.prosze o kontakt na priva wodnosnie wplaty pozostalych osob.ewentualnie jeszcze jest opcja spotkania sie na meczu.jesli bedzie mecz z tlokami to przysle swojego wyslannika:) bo ja bede na obozie i nie dam rady sie pojawic.pozdro

HZA_Hutnik

Szale

Postautor: HZA_Hutnik » pn mar 06, 2006 1:42 pm

A może poprosiłbyś Piotrka Danka żeby zbierał zaliczki. Poprostu jak ktoś będzie coś u niego kupował to przy okazji da kaskę, a na meczu z Tłokami sobie odbierzesz hurtem (czy tam wysłannik).

cuba

Postautor: cuba » wt mar 07, 2006 1:17 pm

moge i tak.jak sie jakos pojawie na Hutniku to sie zapytam czy moze i napisze jak nie to na meczu tez bedzie prosto od wszystkich.pozdro

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » śr mar 08, 2006 5:33 pm

jestem w trakcie robienia projektu na koszulki Hutnik Krowodrza, jak skoncze, to wrzuce na forum
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

cuba

Postautor: cuba » śr kwie 05, 2006 12:47 pm

no wiec na reszccie mozna zebrac reszte kaski na razie mam uzbierane za piec osob.w najblizsza sobote o 16 na HKSie bedzie zbierana kasiora.mnie niestety nie bedzie bo gram swoj mecz natomiast wysle osobe ktore to zalatwi.dokladnie kto to bedzie i gdzie bedzie zbieral kaske napisze w piatek wiec badzcie czujni:)
pozdro fanatycy Hutniczka z krowodzry

cuba

Postautor: cuba » pt kwie 07, 2006 4:40 pm

tak wiec ustalone.na najblizszym meczu bedzie zbierana kaska na szale.na meczu pojawi sie dziewczyna ktora bedzie zbierac kaske.bedzie miala za soba szalik hutnika.niewysoka,czarne wlosy razem z nia bada jeszcze dwie albo jedna dziewczyna.na pewno ja znajdziecie w razie czego pytac.bedzie na pierwszej polowie tak wiec prosze sie nie spoznic :):):).zobaczymy ile uda sie uzbierac kaski ale bedziemy ta akcje kontunuowac do skutku az zglosza sie wszyscy chetni.pozdro.

cuba

Postautor: cuba » pt kwie 07, 2006 8:31 pm

wlasnie!! beda czekaly pod zegarem kolo "sklepiku"

cuba

Postautor: cuba » sob kwie 08, 2006 11:15 pm

szkoda ze nikt sie nie zglosil dzis z wplata.sprobuje jeszcze raz przy nastepnym meczu jesli nic to nie da oddaje kaske tym co zaplacili i tyle.pozdro

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt kwie 11, 2006 2:47 pm

duzo osób sie zobowiązało i teraz co? wychodzi z tego jedna wielka tłusta DUPA
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

Martin_Kleparz

Postautor: Martin_Kleparz » wt kwie 11, 2006 4:36 pm

Co do zbierania kasy w sobote, to ja na przyklad bylem pod zegarem ale nikt nie zbieral kasy. Pytalem sie dziewczyny i chlopaka z "sklepiku" oni slyszeli, ze ma byc zbiorka ale nikogo nie widzieli. ja wciaz jestem chetny do wplaty. Zreszta szkoda, zeby projekt upadl. Projekt jest super, no i rozumiem jak sie moga czuc osoby z Krowodrzy, ktorzy nie beda miec upragnionego szalika. Jak znow jakos nie wyjdzie ta zbiorka to juz sie jakos indywidualnie umuwie na wplate, zeby nie bylo problemow.
A co do reszty to trzeba ich zmobilizowac.

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » sob maja 20, 2006 11:52 am

no i co z tym wszystkim? zero kontaktu, zero informacji kurwa :-/

Obrazek

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt cze 27, 2006 11:04 am

więc kurwa wyszło na to ze typ wzial kase i sluch po nim zaginal, bo jak probowalem sie z nim kontaktowac przez gg to mnie zablokowal :-/ tak to jest robic kurwa interesy z nieznajomymi :-/

Obrazek

cuba

Postautor: cuba » pn lip 17, 2006 2:28 pm

kase wisze tylko jednej osobie i to nie cala bo nie dal calej.swoim ziomalom oddalem a z nim sie z kontaktuje na jakims meczu.zawsze siedze na luku miedzy zegarem a kryta wiec jak cos to wystarczy podbic.bede pewnie na sparingu w srode to jak mnie znajdzesz to podbij.jak widac chetnych bylo zbyt malo a mi sie nie chcialo caly czas pisac do was i pytac kto kiedy i czy wogole.pomysl upadl bo tak jak i w klubie tak i u nas brak jest organizacji.pozdro

cuba

Postautor: cuba » pn lip 17, 2006 2:29 pm

moze jak sie zepniemy w sobie yto jeszcze pomysl powroci ale na razie nie widze duzego zainteresowania wiec lipa.