Brytyjka - ciekawy pomysł na vlepkę, wzięty zapewne z flagi, która pojawila się ostatnimi czasy na Suchych Stawach - na +
Centrum - dość średnia, prędzej motyw na tapetę niż na vlepę - na -
H - kompletna porażka, już przejadła mi się ta czcionka, którą momentami trudno rozszyfrować - na -
Hchwdp - tak jak wyżej, kompletna porażka - na -
HNHpuzzle - bardzo fajna i czytelna vlepka - oczywiście na +
hooligans - również bardzo czytelna i ciekawy pomysł na vlepkę - kolejny +
lokal - jeśli chodzi o wykonanie, to jedno z lepszych na naszych vlepkach, natomiast sam motyw dość średni - mimo wszystko +
patrioci - była kiedyś podobna vlepka, dla osoby nie znającej się kompletnie niezrozumiana - na -
pocztowka - ta vlepka kompletnie odpada, wedlug mnie dobra kibiców na tapetę, jednak nigdy do rozklejania. Mamy zachęcać jak najwięcej ludzi do przyjścia na stadion, a poprzez takie obrazki widowni nie zwiększymy. - minus
ręka - bardzo dobry pomysł, dobre wykonanie. Dla osób kumatych będzie to vlepka rozpoznawalna, dla niekumatych nie za bardzo. - niech będzie +
reprezentacja - bardzo fajna vlepka i wykorzystanie tekstu Piotra Danka. Może wzbudzi w ludziach poczucie oglądnięcia "reprezentacji NH" - na +
wioska - bardzo fajna vlepka i super wykonanie. Szczególnie poza granicami naszej dzielnicy, pokaże ludziom iż wcale Hutnicy nie wygineli (spotkały mnie pytania od osób z innych dzielnic czy ten klub jeszcze istnieje ?:/) - na +
X - zamysł może i fajny, jednak bardzo kiepskie wykonanie - przynajmniej na projekcie - na minus
zegar - ciekawy pomysł, vlepka nietypowa - na +
kktw - vlepka prosta, bardzo czytelna, z przekazem. Ogólnie bardzo dobra - oczywiście na plus (wkurza mnie tylko ten herb, osobiście wolę jak pewnie wiekszość z Was ten stary).
----------------------------------------------------------------------------------------
9 udanych moim zdaniem, 6 nieudanych - ale zobaczymy po obejrzeniu na żywo. Przypominam osobom chcącym mnie zaraz zjechać, że komentuje a nie wziełem udału w projektowaniu, że jest to tylko moje zdanie i ma ono na celu zmobilizowanie utalentowanych projektantów do jeszcze lepszych projektów.
Dufio się i tak pewnie czegoś przyczepi