Nieoficjalna seria vlepek Hutnika .

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

Czy jesteś za nieoficjalną serią vlepek Hutnika ?

Tak
29
63%
Nie
17
37%

Liczba głosów: 46

MUSTAFA PL

Nieoficjalna seria vlepek Hutnika .

Postautor: MUSTAFA PL » sob mar 18, 2006 3:07 pm

A więc wpadłem na taki pomysł (mało oryginalny) aby wydać nieoficjalną seria vlepek Hutnika , od kilku dni intensywnie pracuje w Gimpie i w PS i jak narazie daleko jestem od ukończenia prac , tak serio to dopiero oswajam się ponownie z programami (bo dawniej troche w nich robiłem) . Aby ukończyć projekty potrzebuje jeszcze ok. 2,3 tygodni , ale licze na pomoc z waszej strony tz. podsyłajcie mi jakieś fajne tła , własne projekty , motywy itp. na maila mustafa.pl@[usuwamy] .

Tyle jeśli chodzi o sam pomysł , ale rozumiem , że wszystkie projekty powinno zaakceptować i zatwierdzić do druku GT , tylko jest jeden problem bo za bardzo niewiem gdzie się zgłosić do wydruku vlep , gdzie najtaniej gdzie najlepiej itp. Jeśli możecie w jakikolwiek sposób mi pomóc to piszcie .

Jeszcze jedno rozumiem , że nie wydajemy vlep "anty" , ale mam dosyć fajny pomysł na vlepe "Stroń od błoń" taką 10 dł , 5 sz. , narazie niechce wklejać ani chwalić się projektami ponieważ jak narazie jestem dopiero po ok. 10% roboty więc do finalizacji jeszcze daleko . No i co myślicie o vlepce z hasłem "Stroń od Błoń" z napisem pod spodem (małym) Hutnik Nowa Huta :?:

Pozdrawiam , zapraszam do komentarzy , głosowania w ankiecie i współpracy .
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

STROŃ*OD*BŁOŃ

Postautor: STROŃ*OD*BŁOŃ » sob mar 18, 2006 3:57 pm

STROŃ OD BŁOŃ MUSI BYĆ NAJLEPSZA....
Na podwórzu jest kałuża
A z kałuży się wynurza
Hipopotam powiadacie?
Nie! To Tata po wypłacie

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » ndz mar 26, 2006 9:59 pm

jestem za tym zeby HUTEUSZ nadzorowal caly projekt, on jest obcykany w tym i na pewno bedzie wiedzial jak to zrobić, uczcie sie od niego a nei bawcie sie w wolną amerykanke!! :lol:
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » pn mar 27, 2006 11:01 pm

po co sie pytasz chcesz to rob jezeli nie bedzie bledow ortograficznych bedzie elo cool trendy :)
HWDP HWDP HWDP HWDP

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pn mar 27, 2006 11:27 pm

pazdzioch pisze:po co sie pytasz chcesz to rob jezeli nie bedzie bledow ortograficznych bedzie elo cool trendy :)
Jeżeli nie będzie błędów i nie będą przypałowe dla klubu to jak masz taką zajawkę to raczej nikt nie będzie widział przeszkód - proste :wink:
Obrazek

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt mar 28, 2006 10:30 pm

mój brat robi vlepki żydów (bo sam jest) wiec on sie coś zna, wiec powiem temy debilowi zeby mi cos zrobil hehehe sorry za bledy ale jestem po paru glebszych
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

Junior

Postautor: Junior » śr mar 29, 2006 12:17 pm

Ta, Cracovia będzie robic vlepki Hutnikowi. weź Ty się kurwa chłopie zastanów co wymyślasz (nawet po paru głębszych)
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"