Hutnik - CENTRUM E [szale]
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
- Stefek_Burczymucha
Moim skromnym zdaniem, zróbcie szalik w naszych barwach. Na mieście jak się widzi osobnika w niebieskim szalu to od razu wiadomo jaki klub reprezentuje, a jeśli chodzi o czarny szalik, to już nie za bardzo.
Był nawet temat kiedyś na tym, albo na starym forum - dlaczego nie wykorzystujemy swoich wyjątkowych i tak pięknych barw ?
Mam nadzieję, że dałem Wam troche do myślenia
Pozdrawiam
Był nawet temat kiedyś na tym, albo na starym forum - dlaczego nie wykorzystujemy swoich wyjątkowych i tak pięknych barw ?
Pozdrawiam

HaKaeS pisze:Moim skromnym zdaniem, zróbcie szalik w naszych barwach. Na mieście jak się widzi osobnika w niebieskim szalu to od razu wiadomo jaki klub reprezentuje, a jeśli chodzi o czarny szalik, to już nie za bardzo .
Pozdrawiam
hehe to troche hipokryzja z Twojej strony bo nie tak dawno za wszelką cenę chciałes żeby czapki miały opcje "2 w 1" (zawijanie herbu) czyli jednoczesnie jestes kozakiem bo wozisz sie w czapie Hutnika po miescie a z drugiej nic Ci sie nie stanie bo... wiesz o tym tylko Ty.
a teraz nagle chcesz zeby "wiadomo było ocb"
Nie mowie oczywiscie ze chłopaki z cE mają ten sam tok rozumowania wrecz jestem przekonany ze wybrali kolor czarny z innego powodu ( w koncu jakąs tam symbolike kolor czarny w swiatku kibicowskim ma)
jak chca takie-niech takie robią, inna sprawa ze z tego co wiem szale Twojej okolicy tez są raczej nie w barwach

Trochę się nie zrozumieliśmy.
Oczywiście, że chłopaki z Centrum E zrobią taki szal, jak im się będzie tylko podobać. Jak tylko zasugerowałem swoim skromnym zdaniem, że trzeba wykorzystywać i identyfikować się z Biało-Błękitno-Niebieskimi barwami.
Czyżbyś nie zgadzał się z tym, że barwy są wyjątkowe i trzeba je wykorzystywać ? Czy to nie Ty w innym temacie pisałeś, że nie widziałeś takiego zestawienia kolorów w żadnym innym klubie ?
Po drugie nie jestem żadnym kozakiem i nie bardzo widze powiązanie między sprawą z czapkami a kolorem szalików.
P.S. Projekt szalika bardzo dobry
Oczywiście, że chłopaki z Centrum E zrobią taki szal, jak im się będzie tylko podobać. Jak tylko zasugerowałem swoim skromnym zdaniem, że trzeba wykorzystywać i identyfikować się z Biało-Błękitno-Niebieskimi barwami.
Czyżbyś nie zgadzał się z tym, że barwy są wyjątkowe i trzeba je wykorzystywać ? Czy to nie Ty w innym temacie pisałeś, że nie widziałeś takiego zestawienia kolorów w żadnym innym klubie ?
Po drugie nie jestem żadnym kozakiem i nie bardzo widze powiązanie między sprawą z czapkami a kolorem szalików.
P.S. Projekt szalika bardzo dobry

HDS pisze:Lecha?HaKaeS pisze:...Na mieście jak się widzi osobnika w niebieskim szalu to od razu wiadomo jaki klub reprezentuje...
HDS jak zawsze z humorem

pozdro
Biało Błękitno Niebieskie Serce Od Dziecka
- marek centrum c