dUfio pisze:Stefek_Burczymucha pisze:HZA_Hutnik pisze:raval pisze:Szkoda ze przez 4 lata sie dalej nienauczylismy dobrze rokładac rac, było już z 10 choeorografi które wspomagały race i zawsze były źle rozstawione..
Wódki mu dać - mądrze prawi !!!
dokladnie. czemu na Hutnik - Motor 1 osoba z raca stala na srodku a bodajze 5 poszlo sobie na bok - ciastkami tam czestowali?
tak było jest i będzie dopoki ludzie u nas beda mieli w dupie zabawe z ultrasowaniem (na przedmeczowy apel o pomoc przy oprawie nie odpowiedzial nikt, poza osobami ktore zwykle nam coś tam pomagaja) osoby ktore to odpalą znalezlismy z wielkim trudem a ze nie sa to osoby doswiadczone w ultrasce (nie z GT bo jest nas w GT ok. 10 z tego 2 na murawie, 1 na dachu, 1 w pracy, 1 [myslami] na maturze... a reszta byla zajeta sektorówką) to wyszło to tak jak wyszło. I tu nie chodzi tylko o race ale np o flagi na kij. mielismy ich na motor ok 30 z czego ponad 10 wyjatkowo sporych, z 3 metrowymi kijami i co? w górze bylo najzwyzej 7-8 i to najwyzej przez pierwsze 15 minut. Jak probowałem komus dac flage to patrzyli na mnie jak na kosmite. flaga to on nie pomacha, rak nie podniesie w góre jak trza, spiewac tez nie bedzie.
co mozemy robic w te pare najbardziej zaangazowanych osob to robimy reszta juz od nas nie zalezy.
Ja się z Tobą zgadzam, ale trzeba to pisać na forum. Może osoby, które trzymały race zobaczą na fotkach jak to wyszło i teraz na drugi raz może te same osoby spoza GT się poprawią.