! NOWE BLUZY !
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
-
KonradHKS pisze:KoKoNH pisze:ja kasę wpłacę w okolicach 6 grudnia
No dlatego nie przypadkowo są zapisy do 12 (wypłaty na początku miesiąca, mikołaji wypłaty 10 wiec licze na dobra liczbe i nie bedzie żadnych płaczów że ktoś kasy nie zdążył skołować
)
Czytasz w myślach...nawet po przelewie stypendialnym zdążę.

projekt przypadł mi do gustu chociaz przyznam, że szarych bluz w szafie mam juz dostatek.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
JEŚLI BĘDE MIAŁ 12 WPŁAT DO KOŃCA LISTOPADA TO JEST SZANSA ŻE BLUZY BĘDĄ PRZED ŚWIETAMI (zapisy będą dalej do 12 ale chodzi tu o przelanie zaliczki - ponad 1000zł) wiec JAK KOMUŚ ZALEŻY NA CZASIE NIECH WPŁACA HAJS!
Wpłate zaliczki planuje na 1 grudnia i od tego momentu wykonanie to ok 2/3 tygdnie wiec miedzy 14 a 21 teorwtycznie powinny być o ile będzie kasa na zaliczke do tego czasu.
Wpłate zaliczki planuje na 1 grudnia i od tego momentu wykonanie to ok 2/3 tygdnie wiec miedzy 14 a 21 teorwtycznie powinny być o ile będzie kasa na zaliczke do tego czasu.
Ostatnio zmieniony czw lis 20, 2008 6:00 pm przez KonradHKS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Po dokładnym przeglądzie wyszło 34 chętnych.
Jeszcze raz przypominam że wszytsko będzie haftowane (żadna naprasowanka jak niektórzy mogli myśleć)
I bluza jest naprawde z dobrego materiału i ciepła.
Co poniektórzy pewnie wydają 2/3 razy wiecej na zwykłe bluzy podobnej jakosci
Jakby ktoś miał jakieś jeszcze pytania to PW.
Jeszcze raz przypominam że wszytsko będzie haftowane (żadna naprasowanka jak niektórzy mogli myśleć)
I bluza jest naprawde z dobrego materiału i ciepła.

Jakby ktoś miał jakieś jeszcze pytania to PW.
Jak narazie zainkasowanych tylko 5 wpłat (a chętnych 38)co nie jesy zbyt imponującą liczbą
Przypominam że minimum to 20 osób.
A jeżeli wam zalezy na terminie to do końca listopada musi być 12 wpłat
I JAKBY KTOŚ CHCIAŁ ZZA GRANICY ALBO Z POZA KRAKOWA TO MOŻLIWA JEST WYSYŁKA. OCZYWIŚCIE PO WCZEŚNIEJSZYM PRZELANIU KASY

I JAKBY KTOŚ CHCIAŁ ZZA GRANICY ALBO Z POZA KRAKOWA TO MOŻLIWA JEST WYSYŁKA. OCZYWIŚCIE PO WCZEŚNIEJSZYM PRZELANIU KASY

KonradHKS pisze:Jak narazie zainkasowanych tylko 5 wpłat (a chętnych 38)co nie jesy zbyt imponującą liczbą![]()
Spoko, poczekaj jeszcze parę dni. Ja biorę flotę pod koniec miecha i od razu Ci daję:)