huteusz pisze:Ja mam takie pytanie z ciekawości, czemu jakoś nikomu te repliki mojego projektu nie podchodzą![]()
mi się podobają Twoje repliki z Hutą Sendzimira i jeżeli takowe by się pojawiły na rynku, chętnie bym kupił.
Jakoś pasiaki mi nie podchodzą

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
Lukasz_HKS pisze:Zróbcie normalne repliki koszulek meczowych... Tyko bez loga ispatu i tyle.
Huteusz - ile kosztuje w tym empiku 1 szt koszulki ?Bo ja chce mieć normalną replike
dUfio pisze:koszulki jesli beda robione to nie przez samo GT tylko kilka osrodkow wspolnie, i nie trafiles bo w kwestii projektu akurat nie bedziemy zbyt ingerowac, bardziej w organizacje i wylozenie kasy..
nie mamy monopolu na gadzety-co za problem-zrob projekt-zbierz kase od ludzi albo zaloz wlasna i zrob takie jakie sobie wymarzyles-proste
(ale co ciekawe kiedys byla sytuacja ze ktos tam chcial robic polowki-ktos z gt napisał (niesłusznie) ze od gadzetow jest gt i stow-został zmieszany z błotem bo przeciez kazdy moze robic to co mu sie podoba, jak chce to niech dziala itd. i co? polowek jak nie bylo tak nie ma i nie bedzie)
podobnie jest wszystkimi motywami ktore robimy z vlepami, zapalniczkami, oprawami, sektorowkami;]. szczerze ubolewam ze nie mamy konkurencji (chociaz ostatnio ruszyla sie ekipa z Piastów-kubki, stringi, bokserki-co mnie niezmiernie cieszy) z prawdziwego zdarzenia przy której drzelibysmy o to czy nie zrobimy gadzetu gorszego od nich
ps. które pomysły masz na mysli?
Stefek_Burczymucha pisze:. dalsza dyskusje proponuje przeniesc do tematu o w/w tekstyliach
dUfio pisze:
to nie jest temat stworzony do dyskusji! a jedynie do ułatwienia realizacji celu.