KOSZULKI HUTNIKA !!

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

MAX

Postautor: MAX » czw maja 11, 2006 4:45 pm

huteusz pisze:Ja mam takie pytanie z ciekawości, czemu jakoś nikomu te repliki mojego projektu nie podchodzą :roll:

mi się podobają Twoje repliki z Hutą Sendzimira i jeżeli takowe by się pojawiły na rynku, chętnie bym kupił.

Jakoś pasiaki mi nie podchodzą :roll:

Awatar użytkownika
NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C.

Postautor: NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C. » czw maja 11, 2006 4:49 pm

Huteusz ile razy mam jeszcze pisac o tych kolorach , czytaj uwaznie posty , bo nie chce mi sie tego po raz kolejny walkowac....
Mi osobiscie pomysl typowo pilkarskich replik naszych kopaczy kompletnie nie podchodzi , miedzy innymi dla tego ze ich koszulki nie nawiazuja do naszych historycznych barw ,nie jestesmy Lech Poznan zeby smigac w niebieskich koszulkach z bialymi wypustkami , gdzie jest na nich blekit ?! Pozatym ja osobiscie kompletnie nie identyfikuje sie z tym herbem SSA ktory na replice pilkarskiej by sie znalazl. Koszulki w poziome pasy nawiazuja do naszego historycznego ulozenia barw, wszak na wszystkich herbach zaczynajac od najstarszych tak wlasnie sie one ukladaja. No ale to znowu tylko moje osobiste zdanie i daleki jestem od tego aby je komus narzucac.

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » czw maja 11, 2006 4:54 pm

PASIAK POTRZEBNY OD ZARAZ :!: :wink: :D
Piszę się na koszuleczkę pasiaka, obojętnie czy będzie robiony projekt NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C. czy Pompona....
Obrazek

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » czw maja 11, 2006 5:50 pm

kkk pisze:przeciez ten projekt Cato jest najleprzy jak dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cato tylko wkleił projekt Pompona, o którym w swoich postach wspominałem!

Bua- jest nas w takim razie dwóch o identycznych zapatrywaniach w tej kwestii :!: :wink:
Quam dulce et decorum est pro patria mori

kkk

Postautor: kkk » czw maja 11, 2006 7:24 pm

projekt z pasami najleprzy !!!!! huteusz juz nie robcie innych projektów bo tamten najleprzy !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kombinujcie juz niedodawac zadnej huty zadnych ispatów i tym podobne przeciez nie robimy koszulek dla naszych gwiazdeczek tylko dla siebie i po co maja przypominac takie jak klubowe ??????????????

telipinus

Postautor: telipinus » czw maja 11, 2006 7:29 pm

Huteusz mnie interesuja repliki. Tylko podobnie jak Lukasz_HKS jakos nie chcialbym tam loga ispatu ani zadnej innej nazwy sponsora jak np. w ktoryms z Twoich projektow "Huta im. T.Sedzimira". Dopracuj ten projekt uwzgledniajac nasze uwagi i wtedy zorientujemy sie ile osob bedzie na nie chetnych a jak napisal sam dUfio bedzie zadowolony z konkurencji ktora zrobisz chlopakom z GT :twisted:
tylko Hutnik HKS

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » czw maja 11, 2006 7:53 pm

Mnie tez interesuja repliki..NAJLEPIEJ BIALE..Akceptowany napis sponsora to tylko HTS...Bez tego ISPAT!
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » czw maja 11, 2006 8:37 pm

Lukasz_HKS pisze:Zróbcie normalne repliki koszulek meczowych... Tyko bez loga ispatu i tyle.

Huteusz - ile kosztuje w tym empiku 1 szt koszulki ? :D Bo ja chce mieć normalną replike :)

Wiesz co cos kosztuje tak około 25 zł, tyle ze ona wygląda tak, ze mozesz wstawic jedno zdjecie na srodek. Ale jak sprytnie wymanewrujesz to moze wyglądać jak replika

:wink:

. Co do projektu koszulki meczowej to proponuje herb oraz HTS, spokojnie mozna dodac błękit :) Mam nawet pomysł, zamiast tych białych pasków po bokach we wczesniejszym moim projekcie mozna zrobic je blekitne, a nadruki z produ (tj herb + hts) na biało i juz mamy wszytkie barwy.

Tak a propo, to czy bedzie mozna kupic niebieskie koszulki z PHS-em? Te w ktorych pilkarze grali 2-3 lata temu.Obecnie piłkarze w nich nie grają, a nie byly sprzedawane> Sprawcie mi prezent na urodziny 8) 8) 8) 8) 8)
Ostatnio zmieniony czw maja 11, 2006 10:22 pm przez huteusz, łącznie zmieniany 1 raz.

telipinus

Postautor: telipinus » czw maja 11, 2006 10:19 pm

a po co ten "HTS"? Jestem zdecydowanym przeciwnikiem umieszczanie nazwy jakiegokolwiek sponsora, przeciez wystarczy z przodu herb a z tylu napis Hutnik Krakow.
tylko Hutnik HKS

Oświecenia :)

Postautor: Oświecenia :) » czw maja 11, 2006 10:22 pm

zgadzam sie z Telepinusem Huteusz jest juz projekt i niech taki zostanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co to HTS ???

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » pt maja 12, 2006 5:17 pm

Zobaczymy moze sie przejde

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pt maja 12, 2006 8:02 pm

Dlaczego HTS??
http://huteusz.prv.pl/lol.jpg
Zawsze mi sie taka koszulka podobała i w powyzszym projekcie wyszlo to fajnie,ale oczywiscie dostosuje sie do wiekszosci :!:
Na 100% biore!
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.

Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » sob maja 13, 2006 10:10 pm

dUfio pisze:koszulki jesli beda robione to nie przez samo GT tylko kilka osrodkow wspolnie, i nie trafiles bo w kwestii projektu akurat nie bedziemy zbyt ingerowac, bardziej w organizacje i wylozenie kasy..

nie mamy monopolu na gadzety-co za problem-zrob projekt-zbierz kase od ludzi albo zaloz wlasna i zrob takie jakie sobie wymarzyles-proste

(ale co ciekawe kiedys byla sytuacja ze ktos tam chcial robic polowki-ktos z gt napisał (niesłusznie) ze od gadzetow jest gt i stow-został zmieszany z błotem bo przeciez kazdy moze robic to co mu sie podoba, jak chce to niech dziala itd. i co? polowek jak nie bylo tak nie ma i nie bedzie)

podobnie jest wszystkimi motywami ktore robimy z vlepami, zapalniczkami, oprawami, sektorowkami;]. szczerze ubolewam ze nie mamy konkurencji (chociaz ostatnio ruszyla sie ekipa z Piastów-kubki, stringi, bokserki-co mnie niezmiernie cieszy) z prawdziwego zdarzenia przy której drzelibysmy o to czy nie zrobimy gadzetu gorszego od nich

ps. które pomysły masz na mysli?

ojoj ukłuło?? :lol: :lol: :lol:

jesli nie bedzie powaznehj ingerencji w projekt to sie pisze. dalsza dyskusje proponuje przeniesc do tematu o w/w tekstyliach
Wasting time is an important part of living.

dUfio

Postautor: dUfio » ndz maja 14, 2006 10:28 am

Stefek_Burczymucha pisze:. dalsza dyskusje proponuje przeniesc do tematu o w/w tekstyliach

nie bo:

dUfio pisze:
to nie jest temat stworzony do dyskusji! a jedynie do ułatwienia realizacji celu.

;)

poza tym projekt jest juz ostateczny ustalony.

a miało ukluc? myslalem ze to miałbyc poczatek pasjonujacej wymiany pogladów na temat wizualnej gadzetów :D

moze nie tyle uklulo co sprowokowało :)

myslałem ze troche podyskutujemy bo z tego co wiem masz jakas tam swoja, inna niz my, wizje na ten temat ale skoro to tylko taka "klujaca" zagrywka to sie zawiodlem :lol:

telipinus

Postautor: telipinus » wt maja 16, 2006 7:56 pm

Huteusz juz zrezygnowales z robienia tych koszulek?
tylko Hutnik HKS