SZALIK: Kupię-Sprzedam-Zamienię [TEMAT ZBIORCZY]
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
http://www.allegro.pl/item177125890_sza ... bacz_.html moze ktos szuka taki szlik to jest na allegro 

-
SOLARIS pisze:huteusz
Iteresuje mnie kupno szalika SRUDMIESCIE jesli masz na zbyciu to kupie z checia widzialem kiedys na allegro ale spuznilem sie z kupnem moge kupic na meczu Sandecjilub jak niema ------to prosze innych o projekty jakie sa na zbyciu na teras
Tak z dobrej woli polecam JEZYK POLSKI , a twoj na poziomie jakims wysokim nie jest , zawazaj na literowki
Hutnik 1950 KRAKÓW.
Nie masz nowych wiadomości | Wyloguj [ SOLARIS ]
SZALIK: Kupię-Sprzedam-Zamienię [TEMAT ZBIORCZY] Forum www.Hutnik.krakow.pl Strona Główna -> Kącik Kolekcjonera
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
KonradHKS
Starszy Forumowicz Hutnikowicz
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 5:24 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
W takim razie ja podbijam do 25
statysta młynowy (forumowy)
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 2:04 am Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.allegro.pl/item177125890_sza ... bacz_.html moze ktos szuka taki szlik to jest na allegro
Powrót do góry
SOLARIS
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 2:24 pm Temat postu:
huteusz
Iteresuje mnie kupno szalika SRUDMIESCIE jesli masz na zbyciu to kupie z checia widzialem kiedys na allegro ale spuznilem sie z kupnem moge kupic na meczu Sandecji lub jak niema ------to prosze innych o projekty jakie sa na zbyciu na teras szaliki
Powrót do góry
sikorek_nh
spoko to nie infa o pisowni tylko o kupna ty nigdy sie nie mylisz spoko spoko to niezwracaj nato uwagi----

SZALIK: Kupię-Sprzedam-Zamienię [TEMAT ZBIORCZY] Forum www.Hutnik.krakow.pl Strona Główna -> Kącik Kolekcjonera
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
KonradHKS
Starszy Forumowicz Hutnikowicz
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 5:24 pm Temat postu:
W takim razie ja podbijam do 25
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 2:04 am Temat postu:
Powrót do góry
SOLARIS
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 2:24 pm Temat postu:
huteusz
Iteresuje mnie kupno szalika SRUDMIESCIE jesli masz na zbyciu to kupie z checia widzialem kiedys na allegro ale spuznilem sie z kupnem moge kupic na meczu Sandecji lub jak niema ------to prosze innych o projekty jakie sa na zbyciu na teras szaliki
Powrót do góry
sikorek_nh
spoko to nie infa o pisowni tylko o kupna ty nigdy sie nie mylisz spoko spoko to niezwracaj nato uwagi----

SOLARIS pisze:huteusz
Iteresuje mnie kupno szalika SRUDMIESCIE jesli masz na zbyciu to kupie z checia widzialem kiedys na allegro ale spuznilem sie z kupnem moge kupic na meczu Sandecjilub jak niema ------to prosze innych o projekty jakie sa na zbyciu na teras szaliki
Szalików srudmiescie ani śródmiescie nie mam. to nie ja wystawialem na allegro.
-