NH STYLE - nowa kolekcja, nowe wzory

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

Awatar użytkownika
enha
Kontakt:

Postautor: enha » sob kwie 29, 2006 11:29 am

a co ma piernik do wiatraka...ani jedne ani drugie koszulki nie są "hutnicze" według tej definicji... a że dla kasy... :shock: ...skomentuje to tak: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
:D :D :D :D

DawidHKS

Postautor: DawidHKS » sob kwie 29, 2006 11:46 am

enha, skoro tak zażarcie dyskutujesz w tym temacie, to moze odpowiesz mi na pytanie ktore zadalem ci kiedys w innym temacie, a mianowicie: co masz wspolnego z Hutnikiem? Zajrzales nasze forum tylko po to zeby reklamowac swoje ciuchy? z gory dziekuje za odpowiedz...

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » sob kwie 29, 2006 12:05 pm

a co wy tak caly czas na goscia najezdzacie? jak wam sie nie podobaja ubrania to nie kupujcie i tyle a jak chcecie porozmawiac z nim o sympatiach kibicowskich to mozecie sie pofatygowac na teatralne i usiasc przy herbacie w Jubilatce. nie ma czegos takiego jak monopol na promocje dzielnicy(choc wykluczam krakowskich bubków ktorzy pchaja sie tu bo zweszyli okazje na zbicie kapony). ja tez mam zamiar zrobic bluzy z wlasnym logiem NH - nie mam prawa?
Wasting time is an important part of living.

DawidHKS

Postautor: DawidHKS » sob kwie 29, 2006 12:20 pm

Stefek_Burczymucha pisze:a co wy tak caly czas na goscia najezdzacie? jak wam sie nie podobaja ubrania to nie kupujcie i tyle a jak chcecie porozmawiac z nim o sympatiach kibicowskich to mozecie sie pofatygowac na teatralne i usiasc przy herbacie w Jubilatce. nie ma czegos takiego jak monopol na promocje dzielnicy(choc wykluczam krakowskich bubków ktorzy pchaja sie tu bo zweszyli okazje na zbicie kapony). ja tez mam zamiar zrobic bluzy z wlasnym logiem NH - nie mam prawa?

masz takie samo prawo zrobic bluze z wlasnym logiem jak ja zapytac chlopaka co ma wspolnego z Hutnikiem, prawda?

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » sob kwie 29, 2006 12:50 pm

DawidHKS pisze:masz takie samo prawo zrobic bluze z wlasnym logiem jak ja zapytac chlopaka co ma wspolnego z Hutnikiem, prawda?

idac Twoim tokiem rozumowania on ma takie samo prawo do nie udzielania odpowiedzi na Twoje pytanie.prawda?

Krzycho

Postautor: Krzycho » sob kwie 29, 2006 1:07 pm

oj stefek, masz pelne prawo robic bluzy tak jak enha i kazdy inny

ale co innego robic bluzy a co innego reklamowac je na forum KIBICOW HUTNIKA, nie majac chyba wiele z nimi wspolnego

DawidHKS

Postautor: DawidHKS » sob kwie 29, 2006 1:14 pm

Stefek_Burczymucha pisze:
DawidHKS pisze:masz takie samo prawo zrobic bluze z wlasnym logiem jak ja zapytac chlopaka co ma wspolnego z Hutnikiem, prawda?

idac Twoim tokiem rozumowania on ma takie samo prawo do nie udzielania odpowiedzi na Twoje pytanie.prawda?

w zadnym wypadku nie zamierzam go do tego zmuszac...

Awatar użytkownika
enha
Kontakt:

Postautor: enha » sob kwie 29, 2006 2:42 pm

w sumie to nie mam czasu ani ochoty na tłumaczenie się z głupich pytań, ale zaczynamy:
1. sympatyzuje hutnikowi, nie kibicuje żadnemu innemu klubowi
2. nie jestem aktywnym kibicem ale kiedys chodziłem na mecze hutnika...
3. dlaczego to forum...? bo uważam, że trafiłem na swoich i z wami chcę się dzielić tym co robie.
3. robie dużo dla promowania nowej huty ( i to z własnej kieszeni bo żadna zajebana partia polityczna ani inna organizacja nie daje mi na to kasy) a sprzedaż ciuchów pomaga finansować moje projekty takie jak np:
www.switfestiwal.pl
www.footbagmania.pl
4. motyw chłopka z gardą który był używany na koszulkach, flagach, szalikach i ogólnie zrósł się troche z hutnikiem jest mojego projektu, nikt się mnie o pozwolenie nie pytał a nikomu nie robie o to pretensji, a nawet uważam to za fajną zajawkę , że w ten sposób mogłem się na coś przydać.
5. o ciuchach jak coś to informuje a nie reklamuje się...bo uważam, że fajnie, żeby ekipa wiedziała jak wychodzi coś fajnego
6. ... chłopaki z hutnika mają zawsze u mnie taniej niż reszta...poza tym i tak mam bana na info o ciuchach i tego już nie robie....
7.dla mnie promocja huty wiąże się nierozerwalnie z hutnikiem...jesli będzie trzeba w czymś pomóc a ktoś mnie o to poprosi-zawsze jestem chętny do pomocy!
8. mam jeszce tysiąc innych argumentów którego moge tu napisać, ale nie mam na to czasu...sorry

...

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » sob kwie 29, 2006 3:22 pm

4. motyw chłopka z gardą który był używany na koszulkach, flagach, szalikach i ogólnie zrósł się troche z hutnikiem jest mojego projektu, nikt się mnie o pozwolenie nie pytał a nikomu nie robie o to pretensji, a nawet uważam to za fajną zajawkę , że w ten sposób mogłem się na coś przydać.

eeee ja pytalem chlopa od koszulek czy moge wykorzystac,pffff;) szacun za motyw
pzdr Osiek

Krzycho

Postautor: Krzycho » sob kwie 29, 2006 3:47 pm

no to szacun : )
cofam co powiedzialem

WANDY

Postautor: WANDY » ndz kwie 30, 2006 7:20 pm

"Zawsze byłem za Hutnikiem, od kiedy moge więcej towaru Wam wcisnąć, zawsze byłem biały, błękitny i niebieski choć ostatnio nie kibicuję, to zawsze na zawsze byłem, jestem i bede z Wami ziomy z Suchych Stawów!" - to brzmi jak kampania wyborcza...

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz kwie 30, 2006 8:40 pm

Wandy przesadzasz... Uczepiliście się gościa.

Awatar użytkownika
patria

Postautor: patria » pn maja 01, 2006 9:42 am

Jeżeli faktycznie to ty ztrobiles dla jarka wzró z boksemrem na koszulke to wzioleś napewno za to kasę. jarek udostepnił ten wzor bo od zawsze jest kibicem hutnika i wzor należy do niego. W obecnej chwili wzór moze wykonywać A.P. NH STYLE.

ps.nie dajcie sie łapać na tanie sztuczki.
ZDROWIE DZIEWIĘĆDZIEŚIĘCIU OŚMIU BUTCHERSÓW!!!

SEBA_HKS

Postautor: SEBA_HKS » pn maja 01, 2006 12:07 pm

ma ktos moze zdecie tej koszulki :?:
B'98

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » pn maja 01, 2006 1:17 pm

patria pisze:Jeżeli faktycznie to ty ztrobiles dla jarka wzró z boksemrem na koszulke to wzioleś napewno za to kasę. jarek udostepnił ten wzor bo od zawsze jest kibicem hutnika i wzor należy do niego. W obecnej chwili wzór moze wykonywać A.P. NH STYLE.

ps.nie dajcie sie łapać na tanie sztuczki.

jak spotkam Jarka to nie omieszkam go zapytac jak to rzeczywiscie bylo, jak na razie mam troche inne info ale nie wysnuwam pochopnych wniosków. widze ze trwa tu zacieta walka marketingowo-ideowa...na chwile obecna musze stwierdzic ze enha oferuje ciekawsze wzornictwo

SEBA_HKS pisze:ma ktos moze zdecie tej koszulki :?:

mam gdzies skany 2 wzorow(z napisem nowa huta czyli tego ktory sie ukazal oraz drugiego z napisem NH) jak znajde to wkleje albo podesle ci na priv