!!! NOWE VLEPKI !!!
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
- Stefek_Burczymucha
-
oj tu sie mylisz kolego, ja naleze do tych, którzy wola miec cokolwiek do powiedzenia niz nabite posty, wiec ilosc postów mnie nie rajcuje, a nawiazujac do poprzedniej wypowiedzi, to chcialbym przeprosic Huteusza i wszystkich tych, którzy zostali urazeni moja ostatnia wypowiedzia w tym temacie, przegialem, wybaczcieszczękościsk pisze:więc tak na wstępnie jestem totalnie pijany a z głośników leci Denis Brown ale jedno jest pewne 100% poparcia dla Huteusza. Kurwa każdy kto se chce nabić posta czy innna akcja to jedzie po chłopaku ale kto robi coś ten wie że to nie takie proste a ten chłp cos robi. Wszyscy są tacy fasjni i sobie jadą po kolesiu ale jedno jest pewne on daje jakeś pomysły a Wy tylko po nim jedziecie...DUPA JAKICH MAŁO JA NA TO NIE DAM, PRZYZWOLENIAS CZEŚĆ PA IDE SPAĆ

raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

wszedzie huteusz, az sie boje lodówke otworzyc
-------------------------------------------------------------
vlepki będzie można nabyć na jutrzejszym meczu z AKS Busko (najprawdopodobniej pod zegarem)
ceny bez zmian:
3 zł za pakiet
1 zł za vlepke "puzzle" (zysk na flage)
1 zł za 5 szt vlepki kmwtw
przekazcie ZWŁASZCZA znajomym którzy nie mają dostępu do sieci lub tu nie zaglądają
do nabycia będą także inne gadżety takie jak kalendarzyki kieszonkowe (1 zł), szaliki puzzle (25 zł)

-------------------------------------------------------------
vlepki będzie można nabyć na jutrzejszym meczu z AKS Busko (najprawdopodobniej pod zegarem)
ceny bez zmian:
3 zł za pakiet
przekazcie ZWŁASZCZA znajomym którzy nie mają dostępu do sieci lub tu nie zaglądają
do nabycia będą także inne gadżety takie jak kalendarzyki kieszonkowe (1 zł), szaliki puzzle (25 zł)
dUfio pisze:
ceny bez zmian [?] :
3 zł za pakiet
1. Cos te wlepki niezbyt poukladane, jak mam 4 komplety i se ogladalem, to naprzyklad w jednym jest Hutnik Hooligans, w drugim nie, a w jednym byly dwie wlepki "Te barwy mówią wszystko"
... a wlepki kmwtw nie było

http://www.uwolnicteksty.pl/pdf/!017_vlepki_hutnika.pdf
Znalazłem coś takiego.
Widać ktoś z tego projektu RTF ( nie bardzo wiem o co w nim chodzi ) wspomina też o Hutniku
Znalazłem coś takiego.
Widać ktoś z tego projektu RTF ( nie bardzo wiem o co w nim chodzi ) wspomina też o Hutniku