Gole i akcje rundy jesiennej 2005 na jednej płycie!

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

marketing

Gole i akcje rundy jesiennej 2005 na jednej płycie!

Postautor: marketing » śr lut 01, 2006 10:18 pm

Witam,
Stowarzyszeniu "Suche Stawy" udało się sfinalizować projekt nad którym kilka osób pracowało przez całą rundę.
Już wkrótce na 1 płycie DVD będzie można obejrzeć bramki i akcje z WSZYSTKICH meczów Hutnika z ubiegłej rundy. Będzie możliwość obejrzenia meczu w Nowym Sączy, gdzie Hutnik przeważał, a zdecydowanie przegrał, meczu w Małogoszczy, gdzie w 10 minut strzeliliśmy 3 bramki, będzie można obejrzeć gola strzelonego Hetmanowi z 1 minuty, bo wiele osób bramka ta zaskoczyła - wszystkie 15 meczów, muzyka, powtórki.
Płyta DVD, twarda okładka - koszt 20zł.
Termin rozpoczęcia sprzedaży: 11.02

Ponieważ ilość płyt będzie ograniczona zachęcamy do przedpłat wpłacanych do członków Stowarzyszenia, Marketingowca, np.podczas turnieju kibiców.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » śr lut 01, 2006 10:20 pm

Czesc
Na turnieju mnie nie bedzie wiec prosze zarezerwuj jedna dla mnie zdecydowanie biore na bank

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » czw lut 02, 2006 2:01 pm

mam pytanie ! czy jeśli wpłace kase do p. marketingowca to kiedy bede mógł płyte odebrać ??
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

marketing

Postautor: marketing » czw lut 02, 2006 2:45 pm

Wszyscy, którzy wpłaca wcześniej pieniądze, będą mogli odebrać DVD w sobotę, po prezentacji w dniu 11.02.

Scorpio

Postautor: Scorpio » sob lut 04, 2006 12:02 am

Swoją drogą to myślę że większy popyt by miała płyta z 1 ligi, pucharów itp. Czy udało by się to zrealizować? (tzn czy są jakieś zachowane materiały filmowe)

pablo

Postautor: pablo » czw lut 09, 2006 4:33 pm

ja również kupiłbym archiwalne pierwszoligowe i pucharowe meczyki na dvd

Awatar użytkownika
RVN

Postautor: RVN » pt lut 10, 2006 6:56 am

a w sobote po sparingu bedzie sie dalo jakos kupic w klubie czy cos? :roll: tak czy tak jedna dla mnie:D
>>>RePuBlIc Of MaNcUnIa<<<
Obrazek

marketing

Postautor: marketing » wt lut 14, 2006 11:03 am

W ubiegłą sobotę płyta DVD ze skrótami z wszystkich meczów Hutnika z ostatniej rundy miała swoją premierę. Oglądali ją zawodnicy, dziennikarze, prezesi, członkowie Stowarzyszenia. Serwis Nowa Huta Non Stop zamieścił kilka zdjęć z tego spotkania:
http://www.nowahuta.org.pl/index.php?artykul=1147

Wszystkich, którzy nie mogli zobaczyć gry Hutnika w tak egzotycznych miejscach jak Małogoszcz, Leżajsk czy Gorzyce oraz kazdego kto chce przypomnieć sobie mecze rundy jesiennej zachęcamy do zakupu.

Obrazek
Obrazek

Koszt: 20 zł. Do kupienia w pokoju 206 (do godz. 16) oraz u dyspozytorów w budynku klubowym (od godz. 16).

Jednocześnie dziękujemy wszystkich kibicom dzięki którym powstało to nagranie. Sagram, Jakuza, Miras vel YARI, Artek, Snuff, Mariusz, dwaj koledzy z Kolorowego, Al1950, HZA + ci o któych zapomniałem- dziękuję za zaangażowanie, za poświęcony czas.

PS. Wszystkich, którzy widzieli już nagranie proszę o podzielenie się tutaj wrażeniami, sugestiami, radami - nadchodzącą rundę chcemy archiwizować w ten sam sposób, by w czerwcu wydać kolejną płytę i mieć na DVD cały sezon.

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » wt lut 14, 2006 1:33 pm

Miałem okazje być na premierze tej płyty i mogę podzielić się obserwacjami.

Jeśli ktoś miał okazje oglądać mecz Hutnik-Wisła na DVD i myśli, że teraz będzie podobnie to jest w błędzie!!! Tym razem jest 100 razy lepiej. Po pierwsze wybrane są najciekawsze akcje co powoduje że oglądanie materiału się nie nudzi. Po drugie podłożona jest muzyka co przy braku mikrofonów kierunkowych przy kamerze nagrywającej powoduje, że materiał ma ciekawy podkład i jest to miłe dla ucha - czego braki widzieli oglądający Wisłę II. Do tego kolorowy nadruk i okładka powoduje, że płyta wygląda w 100% profesjonalnie i robienie kopii już nie jest tak łatwe, bo wygląda to mniej efektownie.
Jedyny minusik to niezawsze równo wyśrodkowany tekst po meczu ze składem i strzelcami bramek.

Ogólnie bomba i kosmiczna różnica pomiędzy poprzednim wydaniem a obecnym.

PS. Zawsze można się rozwijać. Można teraz pomyśleć o tym aby na gorąco po meczu nagrywać krótki wywiad z jednym z zawodników (strzelec zwycięskiej bramki, bramkarz po świetnym meczu, wyróżniający się zawodnik, trener po jakiejś klęsce itd.). Wówczas byłoby to ciekawym uzupełnieniem na następną płytę. To taki pomysł rozwoju - jak coś wymyślę to napiszę.

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » wt lut 14, 2006 2:43 pm

HZA - myslę iż Twoja uwaga jest bardzo ciekawa. Trzeba to poważnie wziąść pod młotek :wink:
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

Awatar użytkownika
RVN

Postautor: RVN » wt lut 14, 2006 2:57 pm

jesli pojade jutro tj w srode do klubu to bedzie szansa ze kupie dvd czy jzu sie nakład rozszedł :D ..a tak poza tematem...sa ejszcze kalendarze?..czekam na odp
>>>RePuBlIc Of MaNcUnIa<<<

Obrazek

ozzy

Postautor: ozzy » wt lut 14, 2006 6:45 pm

Poza tym co zasugerował HZA, na następnej płycie możnaby umieścic więcej akcentów kibicowskich.

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » sob kwie 07, 2007 5:15 pm

Jestem zainteresowany kupnem tej płyty, jakby ktoś miał to do sprzedania, to zapraszam na PW.