Co o Tym sadzicie?:P
Moderator: dUfio
Troublemaker pisze::shock: Ja na to spojrzę z drugiej strony. Oczywiście nie wymaga komentarza, że zachowanie fanów KSP w stosunku do swojej zgody karygodne, ale takie ekipy jak Arka, Craxa i w mniejszym stopniu Lech traktują swoje słabsze zgody zdecydowanie po macoszemu ( widać to dobrze w naszym regionie...) i wydaje mi się, że niektóre ekipy przestają tolerować tę sytuację...
qowalek pisze:Niemaja oni zadobrej ekipy ilosciowo i jakosciowo. Są cieniem w Warszawie.
qowalek pisze:Troublemaker pisze::shock: Ja na to spojrzę z drugiej strony. Oczywiście nie wymaga komentarza, że zachowanie fanów KSP w stosunku do swojej zgody karygodne, ale takie ekipy jak Arka, Craxa i w mniejszym stopniu Lech traktują swoje słabsze zgody zdecydowanie po macoszemu ( widać to dobrze w naszym regionie...) i wydaje mi się, że niektóre ekipy przestają tolerować tę sytuację...
Odnosze wrażenie iż Polonia powinna jak najabrdziej 3mac sie wszystkich swoich zgód. Niemaja oni zadobrej ekipy ilosciowo i jakosciowo. Są cieniem w Warszawie. Moim zdaniem każdą z zaprzyjazionych ekip powinni traktowac na najwyzszym poziomie niezważając na To czy Arka woli Pasy czy KSP.