Szukam pracy - Dam prace / Doradzę - Ostrzegę

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt wrz 14, 2012 12:13 am

Mam pytanie do Hutników szukających pracy lub pracujących w handlu. Czy w tym roku zauważyliście wzrost/spadek zatrudnienia i ruchu w handlu w zaczynającym się roku szkolnym?

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » ndz wrz 16, 2012 8:08 pm

JOK_NH pisze:Mam pytanie do Hutników szukających pracy lub pracujących w handlu. Czy w tym roku zauważyliście wzrost/spadek zatrudnienia i ruchu w handlu w zaczynającym się roku szkolnym?

Moja żona pracuje w wielkiej sieci handlowej. Kryzys widać gołym okiem, wyhamowanie ekspansji, wycofywanie się z umów przedwstępnych, zwolnienia grupowe. Będzie jeszcze gorzej :? .
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

spikerspw
Kontakt:

Postautor: spikerspw » śr wrz 19, 2012 9:46 am

Jeżeli ktoś chce dorobić do pensji parę stówek pisać na priv.
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl

Awatar użytkownika
Lucas[NH]

Postautor: Lucas[NH] » pn paź 08, 2012 3:54 pm

Student zaoczny poszukuje pracy od poniedziałku do piątku.Gdyby ktoś słyszał o czymś proszę o kontakt z góry dzięki :wink:

Awatar użytkownika
forever

Postautor: forever » sob paź 20, 2012 11:40 pm

poszukuję firmy/ osoby która podbiła by mi praktykę zawodową na budowie - instalacje sanitarne. Staż roczny potrzebny mi jest do ubiegania się o uprawnienia projektowe w specjalności instalacji sanitarnych.
IH IK S - IN IH

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr paź 24, 2012 11:55 pm

ostatnie 2 tygodnie jestem na l4 u Siemachy. niestety (stety) nie mam tam powrotu wiec trzeba zaczac szukac. jakby ktos cos slyszal to prosze o kontakt, warunki finansowe nie sa najwazniejsze, moga byc nawet praktyki/wolontariat lub praca fizyczna za grosze :)
za pomoc stawiam 4 pak Krakowiaka :)
pzdr Osiek

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » ndz lis 04, 2012 11:35 pm

pzdr Osiek

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » śr lis 07, 2012 7:33 pm

I co,nie oddzwaniają? :(

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr lis 07, 2012 8:24 pm

niepotrzebnie swoje zdjecie dawalem. moglem dac dyrektora com com zone Sliwy lub Konika :/
pzdr Osiek

Monika

Postautor: Monika » czw lis 08, 2012 9:35 am

Szukam pracy ...

Nie będę pisała co konkretnie mnie interesuję bo w dzisiejszych czasach wiadomo, nie idziemy do pracy która nas interesuje, tylko gdzie jest miejsce i gdzie dadzą zarobić ;\..

Więc jakby ktoś słyszał o jakiejś sensownej w miarę pracy dla Gumiorki dawać znać :)
Miłość za hajs to nie miłość
Solex to nie słońce
Dobry czas to nie rolex
Ale chwile co są WOLNE!!

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pt lis 30, 2012 4:09 pm

Dwóch dobrych przyjaciół poszukuje pracy :

- Jeden z doświadczeniem w pracy w handlu (sektor RTV, AGD),
- Drugi po szkole gastronomicznej, z doświadczeniem w gastronomii oraz budowlance.

Oboje posiadają prawo jazdy kategorii B.

Obu cechuje pracowitość, rzetelność, sumienność, uczciwość i chęci do pracy.

Jakby ktoś miał coś lub informacje gdzie coś może być to proszę o wiadomość.

Piotrek

Postautor: Piotrek » pt gru 14, 2012 11:47 pm

jakby ktoś zakładał własną firmę to:

"Uwaga dla wszystkich osób zakładających firmę. Pewna prywatna spółka z.o.o. przysyła listy wraz z z załączonym drukiem do przelewu bankowego na kilkaset złoty o tytule "Rejestr polskich firm i działalności gospodarczych" - jest to próba wprowadzenia w błąd i tym samym wyłudzenia pieniędzy od osób które nie potrafią się wczytać w ich zawiły tekst.

Założenie własnej firmy z reguły nic nie kosztuje, zazwyczaj nie wiążą się z tym żadne opląty ( po za wpisaniem do monitora polskiego).

Prywatna firma tak ułożyła tekst aby wyglądało to na koszty państwowe założenia firmy - przysyła takie listy do nowo powstałych siedzib firm.

Jest to oczywiście próba oszustwa więc można ten list wyrzucić do śmieci. Co ciekawe w iście tym podają wszystkie dane firmy aby jeszcze bardziej upodobnić wpis do prawdziwego państwowego wpisu sądowego.

Firma ta dokonuje wpisu za cenę kilkuset złoty (bywa na rachunku 248 zł) na kiepski katalog stron, bo tylko tym dysponuje. Pobiera ona dane nowych firm z internetu i spisu działalności gospodarczych.

Wszystkie listy jakie głoszą "Rejestr polskich firm i działalności gospodarczych" i pochodzą z Firm.info - warto wywalić natychmiast do śmieci bo są to bezwartościowe wpisy prywatnego katalogu podszywającego się pod coś innego na pierwszy rzut oka.

Rada dla wszystkich - należy czytać wszystko na przysłanych blankietach. W razie wątpliwości poradzić się w internecie lub u radcy prawnego i nie dać się naciągać na takie cwaniackie świstki papieru."

Właśnie coś takiego dostałem, na 248zł i już jest w koszu dawno.
takich i tym podobnych rzeczy jest na rynku pełno, więc trza być czujnym

BIMBER

Postautor: BIMBER » pn gru 17, 2012 10:40 pm

Chętnie wbije do biura projektowego.
Posiadam znajomość AutoCAD i Solid Edge.
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt lut 05, 2013 9:19 am

dzuhas pisze:ostatnie 2 tygodnie jestem na l4 u Siemachy. niestety (stety) nie mam tam powrotu wiec trzeba zaczac szukac. jakby ktos cos slyszal to prosze o kontakt, warunki finansowe nie sa najwazniejsze, moga byc nawet praktyki/wolontariat lub praca fizyczna za grosze :)
za pomoc stawiam 4 pak Krakowiaka :)

dokladam 2 Kujawiaki, nie zmylcie sie slaba ocena , piwo jest szarmanckie !
http://www.piwopijcy.pl/piwo/21/kujawiak/

robota w Polsce , za granica , w kosmosie, cokolwiek byle nie zamulac :)
pzdr Osiek