Ogólnohutnicza pomoc

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

PAHKS

Re: Ogólnohutnicza pomoc

Postautor: PAHKS » pn wrz 16, 2024 8:58 pm

Zadziwia mnie strona flaschore bardzo bardzo
marze dowiedzieć sie a najlepiej być w ich biurze i zobaczyc na zywo jak oni ogarniaja te wyniki
myslalem ze na kazdym meczy jest wyslannik no ale to by musieli miec potezna armie pracownicza
orientuje sie ktos , skad oni biora na zywo nie mowie juz o extraklasie czy 1 lidze bo w tv leca ale
taka nasza 2 czy 3 liga gdzie wynik wpada na biezaco
skad te dane ?
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy

dUfio

Postautor: dUfio » wt wrz 17, 2024 7:25 am

Nie wiem czy na wszystkie mecze kogoś wysyłają ale na wiele na pewno, jak nie fs to jakas inna firma współpracujaca z bukami

kiedyś na sparingu z Ruchem przyuwazylem takiego "klikacza", który przesuwał palcem po tablecie równo z akcją, klikał strzały a gdy się zagapił pytał kibiców czy była kartka itd

vitoss

Postautor: vitoss » śr lis 13, 2024 10:47 pm

Poszukuję zdjęć z meczów Hutnika z lat 1990-2010.
Zależy mi na zdjęciach piłkarzy w koszulkach meczowych - niestety w internecie ciężko coś już znaleźć z tamtym lat..
Najlepiej z dopiskiem z jakiego sezonu pochodzi foto - mam nadzieję że ktoś będzie mógł pomóc :)

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt maja 13, 2025 6:19 pm

Korzystał któryś z użytkowników z usług fizjoterapeuty Piotra Krawczyka, który przyjmuje na osiedlu Szkolnym?

Jakieś opnie?
Quam dulce et decorum est pro patria mori