Zadziwia mnie strona flaschore bardzo bardzo
marze dowiedzieć sie a najlepiej być w ich biurze i zobaczyc na zywo jak oni ogarniaja te wyniki
myslalem ze na kazdym meczy jest wyslannik no ale to by musieli miec potezna armie pracownicza
orientuje sie ktos , skad oni biora na zywo nie mowie juz o extraklasie czy 1 lidze bo w tv leca ale
taka nasza 2 czy 3 liga gdzie wynik wpada na biezaco
skad te dane ?
Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
Re: Ogólnohutnicza pomoc
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy
Bylismy jestesmy bedziemy
Nie wiem czy na wszystkie mecze kogoś wysyłają ale na wiele na pewno, jak nie fs to jakas inna firma współpracujaca z bukami
kiedyś na sparingu z Ruchem przyuwazylem takiego "klikacza", który przesuwał palcem po tablecie równo z akcją, klikał strzały a gdy się zagapił pytał kibiców czy była kartka itd
kiedyś na sparingu z Ruchem przyuwazylem takiego "klikacza", który przesuwał palcem po tablecie równo z akcją, klikał strzały a gdy się zagapił pytał kibiców czy była kartka itd
Poszukuję zdjęć z meczów Hutnika z lat 1990-2010.
Zależy mi na zdjęciach piłkarzy w koszulkach meczowych - niestety w internecie ciężko coś już znaleźć z tamtym lat..
Najlepiej z dopiskiem z jakiego sezonu pochodzi foto - mam nadzieję że ktoś będzie mógł pomóc
Zależy mi na zdjęciach piłkarzy w koszulkach meczowych - niestety w internecie ciężko coś już znaleźć z tamtym lat..
Najlepiej z dopiskiem z jakiego sezonu pochodzi foto - mam nadzieję że ktoś będzie mógł pomóc

-
Korzystał któryś z użytkowników z usług fizjoterapeuty Piotra Krawczyka, który przyjmuje na osiedlu Szkolnym?
Jakieś opnie?
Jakieś opnie?
Quam dulce et decorum est pro patria mori