Najlepsza flaga w Polsce!
Moderator: dUfio
-
Bardzo dobrze, że murdock nawrócił do pierwotnej tematyki...
Jeżeli o mnie chodzi to przyznam, iż spodobała mi się nowa flaga wisły poświęcona Fujinowi. Projekt prosty a zarazem estetyczny. W końcu z płotu przy Reymonta zniknie pierwowzór tej flagi
Ciekawa i pomysłowa jest również flaga Jagi z przesłaniem do kibiców gospodarzy.
Jeżeli o mnie chodzi to przyznam, iż spodobała mi się nowa flaga wisły poświęcona Fujinowi. Projekt prosty a zarazem estetyczny. W końcu z płotu przy Reymonta zniknie pierwowzór tej flagi

Ciekawa i pomysłowa jest również flaga Jagi z przesłaniem do kibiców gospodarzy.
Ostatnio zmieniony śr lis 16, 2005 12:02 pm przez Troublemaker, łącznie zmieniany 1 raz.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Troublemaker pisze:Jeżeli o mnie chodzi to przyznam, iż spodobała mi się nowa flaga wisły poświęcona Fujinowi. Projekt prosty a zarazem estetyczny.
gdzies na stronce GKS Katowice widzialem prawie identyczne hasło tylko nie wiem czy na vlepie czy na fanie..Motyw pulsu ktory zanika i hasło: Ratuj GKS..Mniej wiecej oto chodzi!Ciekawe kto zrobił xero?.?
Jakby ktos gdzies na jakies stronce ja zauwazyl to wrzuc.OK?
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
-
SIMON NH pisze:Troublemaker pisze:Jeżeli o mnie chodzi to przyznam, iż spodobała mi się nowa flaga wisły poświęcona Fujinowi. Projekt prosty a zarazem estetyczny.
gdzies na stronce GKS Katowice widzialem prawie identyczne hasło tylko nie wiem czy na vlepie czy na fanie..Motyw pulsu ktory zanika i hasło: Ratuj GKS..Mniej wiecej oto chodzi!Ciekawe kto zrobił xero?.?
Jakby ktos gdzies na jakies stronce ja zauwazyl to wrzuc.OK?
Ja niestety nie orientuję się czy to był plagiat ze strony ts-u.
Stwierdzam jedynie, że flaga mi się podoba. Jeżeli to pomysł "czystowiślacki" to brawa dla nich, a jeżeli nie to....nie mam pytań.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
-
- Lukasz_HKS
- ciach_bamboocha