sporty zimowe czyli...
Moderator: dUfio
-
ejjjjjjj Cato a pamiętasz jak śmigałeś ze mną na polczakówce ;PPP
a BARDZO gorąco polecam Koninki !!!!!!!!!!!!
pusty stok, trasa ok. 1400 m o różnej trudności, nio i dobra, niedroga baza noclegowa przy samym wyciągu !!!
nio i dość ważne ze stoku można zjechać prosto do knajpy ;PPP
...
pusty stok, trasa ok. 1400 m o różnej trudności, nio i dobra, niedroga baza noclegowa przy samym wyciągu !!!
...

Hutnik NH KRAKÓW
ps. na WC to ja kupę robię
ps. na WC to ja kupę robię

MAX_HKS pisze:SIMON NH pisze:![]()
ZAKOPANE??Duzo ludzi, drogo na stoku i poza nim..Nie lepiej pojechac jeszcze kilka km na Słowację i wiele taniej i wieksze trasy zjazdowe..W Zakopcu masz kilka stokow do prawdziwej jazdy a tak i tak zamiast wiecej jest mniej stokow np Gubałówka..
Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale![]()
Każdy ma swój gust i jedzie tam gdzie mu się podoba, tam gdzie pozwala mu na to jego portfel...itd itp.SIMON NH pisze:A w Rabce Zdrój jest jeszcze czynny zjazd na Maciejowej??!!
Nie wiem.
czynny byłem wśrode ale jebitne kolejki bo zaczeli sie w radiu reklamowac
- Lukasz_HKS
PrYzU pisze:ejjjjjjj Cato a pamiętasz jak śmigałeś ze mną na polczakówce ;PPP
...
Polczakowka miazdzy

Sami Przeciw Wszystkim
-
w koninkach bym sie zabił zeszłej zimy, tam jest dosc ostry zakret pod koniec gdzie wypierdolilem dosyc ostroluko pisze:PrYzU pisze:ejjjjjjj Cato a pamiętasz jak śmigałeś ze mną na polczakówce ;PPP
...
Polczakowka miazdzytam jest zajebiscie krotki stok ale za to dosc stromy. Co do koninek tak kolejki male trasa dluga ale te chuj... muldy psuja cala frajde przynajmniej mnie bo ja lubie carvingowa jazde. A ja polce wam Wierchomle i Kluszkowce
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

krowodrzaHKS pisze:w koninkach bym sie zabił zeszłej zimy, tam jest dosc ostry zakret pod koniec gdzie wypierdolilem dosyc ostroluko pisze:PrYzU pisze:ejjjjjjj Cato a pamiętasz jak śmigałeś ze mną na polczakówce ;PPP
...
Polczakowka miazdzytam jest zajebiscie krotki stok ale za to dosc stromy. Co do koninek tak kolejki male trasa dluga ale te chuj... muldy psuja cala frajde przynajmniej mnie bo ja lubie carvingowa jazde. A ja polce wam Wierchomle i Kluszkowce
Co jak co masz racje koncowka w konikach jest bardzo ostra ale to ejst wsumie jeden taki kawalek tylko ;/
Sami Przeciw Wszystkim
-
- Kontakt: