gry komputerowe
Moderator: dUfio
BarteKSH pisze:Jeżeli piszesz że gry są bez klimatu to zagraj sobie w F.E.A.R. po ciemku i samemu w domuZobaczymy jakie potem będziesz miał zdanie
No nie zrozuumielismy sie do konca, troszke przesadzilem. Nie uwazam, że wszystkie gry są bez klimatu (jak pojdzie na moim kompie oczywiscie w nia ciupne), ale na pegalu dalo sie od 6 rano do 2 w nocy w nawet jedną grę, a na komputer takie gry można policzyć na palcach jednej ręki (np. uważam, że HL ma genialny klimat, ale takich gier nie jest dużo).
Poza tym pegal i tak wymiata

BarteKSH pisze:Jeżeli piszesz że gry są bez klimatu to zagraj sobie w F.E.A.R. po ciemku i samemu w domuZobaczymy jakie potem będziesz miał zdanie
Oj widzę, że ktoś nie potraktował mojej opinii na lajciku i zaciekle broni kompa

Pozdrawiam

-
-
- Lukasz_HKS
GallAnonim pisze:Dziekówa Wandyta !!!
Ale niestety nie mam płyty "Komputer Świata" i jest to wersja demo więc byłbym wdzięczny za podanie klucza uaktywniającego pełna wersje.
ja znalazlem klucz do tego ale umnie on niedziala
Espen Lund
9262-2146-4037-7762-7140
jak ktos ma jakis inny to niech sie podzieli bo znudzilo mi sie skakanie na 2 skoczniach

http://www.unrealtournament.com/utgoty/screenshots.php zobacz na zdjęcia jeżeli to jest ten którego masz to to jest właśnie to 

Zapraszam na forum z linkami do gier, filmów, programów ,xxx ,itd WWW.GAMEZONE.FORA.PL