Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak dojeżdżać w tamte okolice od niedzieli (od dzisiaj) to bardzo byłbym wdzięczny.
Zamykają Rondo Mogilskie.
Na tydzień zamykają trasę od Mogilskiego do Grzegórzeckiego ( bo tyle czasu będą podpinać zastępcze torowisko ).
Aaaa no i jeszcze będzie remont Ronda Kocmyrzowskiego heh
Kurwa wszystko na raz heh.
Ja narazie wiem o zastępczym autobusie 704 i tyle.
Jeśłi ktoś coś wie, to proszę o informacje.
Pozdrawiam.
DOJAZD NA AE.
Moderator: dUfio
Re: DOJAZD NA AE.
Jak Rondo Kocmyrzowskie dopiero co było remontowane..chyba Ci się coś pomyliłoOŻÓG 1950 pisze:Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak dojeżdżać w tamte okolice od niedzieli (od dzisiaj) to bardzo byłbym wdzięczny.
Na tydzień zamykają trasę od Mogilskiego do Grzegórzeckiego ( bo tyle czasu będą podpinać zastępcze torowisko ).
Pozdrawiam.

- DorotkaHKS
Re: DOJAZD NA AE.
BuA SPW pisze:Jak Rondo Kocmyrzowskie dopiero co było remontowane..chyba Ci się coś pomyliłoOŻÓG 1950 pisze:Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak dojeżdżać w tamte okolice od niedzieli (od dzisiaj) to bardzo byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
jest remont jak sie jedzie na Wzgorza i dlatego 1 i 5 jezdzi przez PC

HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS
Nie do końca jestem przekonany czy Ci to będzie pasowało bo nie wiem gdzie mieszkasz ale dość dobrą opcją jest dojazd z Huty Aleją Pokoju do Ronda Grzegórzeckiego i tam możesz sobie wsiąść w 115,415,185,192 które dojeżdżają do AE.
Nie wiem do którego przystanku będą teraz dojeżdżać ale pewnie do tego kościoła bankowo.
Choć nei wiem czy nie lepiej z Grzegórzeckiego podejść sobie na nogach - 10 minut spacerem.
Nie wiem do którego przystanku będą teraz dojeżdżać ale pewnie do tego kościoła bankowo.
Choć nei wiem czy nie lepiej z Grzegórzeckiego podejść sobie na nogach - 10 minut spacerem.
OŻÓG 1950 pisze:No Dufio ja już widzę ten tłok w pięćsetkach. Grube spocone stare baby, ścisk, smród itd.
moze zle trafiasz, ja zawsze stoje kolo pieknych, zadbanych, wypachnionych i wycackanych młodych dam

zawsze tak było, ale piencetki sa najwygodniejsze bo.. najszybsze, poza tym do 501 mam sentyment no bo czymze innym sie rusza w Polske 2-3 razy na runde za naszym Hutniczkiem jak nie owym ikarusem

ale 152 i 125 faktycznie odradzam, zjechanie znad góry geanta na bora to katastrofa a wczoraj musiałem robic to 3 razy

co ciekawe jak jade na AE to malo kiedy jest korek do mogilskiego natomiast z powrotem-dramat. kiedys jechalem z rynku 502, wysiadłem pod Ae bo widziałem co sie dzieje i z buta wybrzedziłem dwiec 521ki, 152 i 501 do ktorej wsiadłem na mogilskim...
Z pięćsetkami jest tak, że czasem jest okey, a czasem jedziesz sobie elegancko, żeby później stać w korku od tego kościoła (bazyliki?) za Almą aż do AE. Bywa tak, że odległosć jaką autobus powinien pokonać w 5 minut, pokonuje w 25... A jak idziesz do kierowcy, czy nie mógłby otworzyć drzwi, to oczywiście nie mógłby :/
Tak czy siak, ten remont na razie nie jest taki straszny. Ja jeżdżę 704 spod Carrefoura, który jeździ chyba co 10 minut. Zawsze wszystko elegancko jest
Pozdrawiam
Tak czy siak, ten remont na razie nie jest taki straszny. Ja jeżdżę 704 spod Carrefoura, który jeździ chyba co 10 minut. Zawsze wszystko elegancko jest

Pozdrawiam

- Dario GT'02