Gra UltrasGame
Moderator: dUfio
Gra UltrasGame
"UltrasGame to strategiczna gra symulacyjna o miedzynarodowym zasiegu. Jednoczesnie tysiace graczy gra ze soba lub przeciw sobie. Aby grac z nimi, potrzebujesz tylko zwyklej przegladarki internetowej. W grze dowodzisz dwoma grupami ULTRAS (oprawy meczu itp) i HOOLS (inaczej chuligani ustawki itp) zdobywasz punkty i kase za które kupujesz sprzęt dla Hoolsów lub sprzęt na oprawę meczu. Zapraszam! ! !
Oto adres strony gdzie możecie się zarejestrować
www.ultrasgame.com"
Oto adres strony gdzie możecie się zarejestrować
www.ultrasgame.com"
Őóňíčę Ęđŕęóâ HaHAa... SzySz ?:-/
- JKP-NH1950
JOK_NH gra jest bardzo prosta. Na poczatek robisz sobie oprawy z balonów. Za każda oprawe dostajesz kase. I ciagle musisz pokupywać wymagamy sprzet na mecze. Jesli chodzi o ustawki to musisz miec sprzet na taka ekipę ile Twoja liczy osób (na poczatku 10) acha no i ta energia. Ta zabawa troche kosztuje. Kazde doładowanie energii to es za 1,22 zł.
Zaczymasz z 5 ligi. Jak na 1 dzień zabawy Hutnik jest już w 3 lidze.
Ultras idzie mi nieżle. Gorzej z ustawkami
Pozdro
Zaczymasz z 5 ligi. Jak na 1 dzień zabawy Hutnik jest już w 3 lidze.
Ultras idzie mi nieżle. Gorzej z ustawkami

Pozdro
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
- JKP-NH1950
-
- JKP-NH1950
-
Jak dla mnie gra się niczym nie wyróżnia. Było juz wiele pomysłów na takie gry, lecz jednak padły - np. Lifeoffside czy też ustawki.net . Wszystkie te gry po jakims czasie się nudzą, pozatym tak naprawde nie ma w nich nic szczególnego. Jedyne co mo sie w UltrasGame podoba to grafika i ten mały flash z oprawą Hutnika z boku
. W kazdym razie trochę bezsensowna ta gra, nie zainteresowałą mnie niczym... myślę że to jest raczej dla "kibiców piłki nożnej z przed ekranu TV, którzy wyobrażają sobie że są hooliganami". Ja sobie nie wyobrażam że jestem hooliganem, ani niczym takim, wolę sie w tym czasie zająć uaktualnianiaem strony
pozdro.

pozdro.
Według mnie gra średnia, nie powala bo nie w niej nic nadzwyczajnego. W ostatnim czasie powostało wiele gier tego typu i róznią sie praktycznie tylko fabułą. Może gdyby były jakies nowatorskie opcje to gra nabrała by blasku. Narazie jest to chyba wersja testowa i z tego co sie dowiedziałem to w tym momencie jest problem z rejestracją nowych graczy bo autorzy szukają lepszego serwera. Generalnie jak dla mnie to wole The Crims