Perła17 pisze:Spoko akurat karne mam obcykane czyli co jak mialem te 52 tys to teraz jak strzelilem karngo za 20 tys to nabilem dla CD Chivas 72tys punktow oto sie pytam
jesli dojdziesz do 60 tys masz karny za 40 tys

Moderator: dUfio
dzuhas pisze:RKs mozesz mi po krotce opowiedziec jak wyglada twoj zwykly dzien ?
R*K*S pisze:dzuhas pisze:RKs mozesz mi po krotce opowiedziec jak wyglada twoj zwykly dzien ?
Oki.Dzis wstałem około 10:30.Pózniej poszedłem z dziewczyna na miasto;następnie przyszlismy do mnie do domu gdzie namówiłem ją aby pomogła mi sprzatac mieszkanie gdyz w sobote mam imieniny.Od godzinki siedze na necie a teraz pisze tego posta.Wczoraj i przedwczoraj grałem w gierke łacznie ok 9 godzin-czyli 4,5 godzinki dziennie.Coś ze mną nie tak.....???
KSH74NH pisze:R*K*S pisze:dzuhas pisze:RKs mozesz mi po krotce opowiedziec jak wyglada twoj zwykly dzien ?
Oki.Dzis wstałem około 10:30.Pózniej poszedłem z dziewczyna na miasto;następnie przyszlismy do mnie do domu gdzie namówiłem ją aby pomogła mi sprzatac mieszkanie gdyz w sobote mam imieniny.Od godzinki siedze na necie a teraz pisze tego posta.Wczoraj i przedwczoraj grałem w gierke łacznie ok 9 godzin-czyli 4,5 godzinki dziennie.Coś ze mną nie tak.....???
Nie wszystko w porzadku![]()
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
SopL pisze:102200 łącznie z trafieniem za 40000 =] Zaralm kilka razy wiec troche punktów nabiłem =]