Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
- Lukasz_HKS
pierwsze co zrób to odłącz kompa od netu. Masz wirusa na 100% i ktoś może używać twojego kompa jako przestrzeń dyskową. Lepiej ściągaj programy antywirusowe na innego kompa i potem na penku przenoś na zainfekowanego i szukaj. Przeczesuj też różne fora (nie tylko polskie).
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA
- Lukasz_HKS
- Lukasz_HKS
Mam taka prośbę do Was... Na tą jesień Siddharta (mój ulubiony zespół muzyczny) planuje trasę po Europie... Zasugerował fanom żeby za pomocą serwisu eventful.com pomogli im dobrać miejsca, do których pojadą!
Chodzi mi o to aby chociaż kilku z was kliknęło w link poniżej i oddali głos na Kraków. To chyba nic wielkiego!
http://eventful.com/demand/D0-001-000090912-6
Z góry Wam dziękuje!
Chodzi mi o to aby chociaż kilku z was kliknęło w link poniżej i oddali głos na Kraków. To chyba nic wielkiego!
http://eventful.com/demand/D0-001-000090912-6
Z góry Wam dziękuje!
Biało-Błekitno-Niebieskie - te barwy mówia WSZYSTKO...
-
Czy jest tu jaki spec od gsm?
jak mam pobierac aplikacje przez bluetooth do swojej nokii? próbowałem już w sposób tradycyjny ale nie wykrywa mi formatu pliku (chodzi mi o pliki JAVA). Wchodząc na stronę Nokii przeczytałem o "Bluetooth API" jak z tego mam korzystać? Instrukcje do telefonu mam w jęz. niemieckim, więc nic z tego nie rozumiem. proszę o pomoc 

raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

- Lukasz_HKS
czy ktoś się zna na sprzęcie video troszku bo ja jestem prawie zielony a mam taki problem
Tuner Ferguson Af-7318 i do tego nagrywarka DVD jak to podłączyć żeby nagrywarka sama wybierała przy nagrywaniu z timerem numer programu z satelity...
sorry za lekkie zagmatwanie ale jak zgłosi się ktoś na PW to dokładniej opisze

Tuner Ferguson Af-7318 i do tego nagrywarka DVD jak to podłączyć żeby nagrywarka sama wybierała przy nagrywaniu z timerem numer programu z satelity...
sorry za lekkie zagmatwanie ale jak zgłosi się ktoś na PW to dokładniej opisze