razem dajmy rade BUKMACHEROM
Moderator: dUfio
KSH74NH pisze:troche mnie wczoraj chyba ponioslo bo dalem na Maribor
Winetou jak myslisz ? celtic ich rozniesie ? Sledze Maribor w lidze i pucharach nie powinien celtic byc az takim wielkim faworytem jak wskazuja kursy ??
Postawilem 151 zł na X2 Maribor wyszlo cos kolo 2,5
do wygrania ok 362 zł
pzdr
Celtic dal swoim najlepszym graczom odpoczac w ostatnim meczu ligowym, przez co przegrali na wyjezdzie z Inverness 0-1. Widac Celtic bardzo powaznie podchodzi do tego meczu z Mariborem. Ja bym tu obstawial, ze OBIE DRUZYNY STRZELA I WYGRA CELTIC - 3,3..
Co do Inverness to w ostatnich 4 meczach nie stracili oni gola, wiec warto o tym pamietac i stawiac na nich w lidze szkockiej. Rok temu druzyna ta rowniez miala swietny start i przez kilka tygodni byla ona na 1. miejscu w lidze. Dopiero w drugiej polowie sezonu dostali zadyszki i skonczyli w polowie tabeli.
Mecze rewanzowe w pucharach charakteryzuja sie wieksza iloscia goli niz 1. mecze, wiec warto dzis i jutro stwiac na over 2,5 gola.
Dzisiaj jest rowniez Puchar Ligi w Anglii i Szkocji, gdzie rowiniez w tej fazie rozgrywek pada bardzo duzo bramek i niespodzianek, bo z reguly druzyny lepsze oszczedzaja swoich wazniejszych zawodnikow. Mozna grac n aniespodzianki, ale to juz raczej przypomina chybil-trafil.
Winnetou pisze:Dzisiaj jest rowniez Puchar Ligi w Anglii i Szkocji, gdzie rowiniez w tej fazie rozgrywek pada bardzo duzo bramek i niespodzianek, bo z reguly druzyny lepsze oszczedzaja swoich wazniejszych zawodnikow. Mozna grac n aniespodzianki, ale to juz raczej przypomina chybil-trafil.
Milton Keynes 4-0 Manchester Utd
26.08.2014 21:00
Koniec
1. połowa
25'
Grigg W. 1 - 0
2. połowa
3 - 0 51'
James R.
63'
Grigg W.
70'
Afobe B.
75'
Kay A.
84'
Afobe B.
8.00 5.25 1.40
Postaw 50 PLN i wygraj :400 PLN263 PLN70 PLN
----------
Prawie Ci uwierzyłem ale się nie zdecydowałem

Inna sprawa że to wcale nie był 3 skład

Mówię to co myślę, robię to co mówię
Man Utd przegralo, chociaz w polowie mieli rezerwowy sklad. Kurs na MK Dons byl 8,0.
Na dzisiaj mam cos takiego:
a) Puchar Ligi:
- Birmingham (II liga) - Sunderland 1 3,25 - gospodarze graja dobrze u siebie w tym sezonie, a goscie pewnie dadza pograc kilku rezerwowym
- Burton (IV) - QPR 1 4,0 - gosp. licza sie w walce o awans do III ligi,a goscie musza martwic sie jak tu sie utrzymac w lidze, bo do tej pory maja w 2 meczach 0 pkt i 0 goli strzelonych, wiec nie puchary im w glowie
b) Liga Mistrzow:
- Athletic Bilbao - Napoli X2 1,75 lub awans Napoli 2,1 - w pierwszym meczu bylo 1-1, a Napoli w 15 ostatnich meczach w europ. pucharach tylko raz nie strzelilo gola
- Arsenal - Besiktas. Anglicy zagraja bez 2 swoich najlepszych strzelcow: Giroud i Ramseya. Turcy maja w skladzie Demba Ba, ktory gral wczesniej w Chelsea. Moze warto postawic na X 4,5 lub X2 3,0
c) USA w nocy:
- LA Galaxy - DC United X 4,0 2 6,0. W lidze gosci maja o 3 punkty wiecej, formy nie maja najgorszej, wiec nie wiem jakim cudem jest tak wysoki kurs na nich. Warto zagrac X, 2 lub X2
d) Niemcy o 17.30:
- 1.FC Magdeburg - Babelsburg. Po 3 kolejkach gosp. maja 3 pkt, a goscie 6. W pieciu ostatnich meczach miedzy nimi w Magdeburgu, gosp. wygrali tylko raz, 2 razy goscie i 2 razy byl remis. Ten jeden raz byl akurat w maju, kiedy to mielismy przyjemnosc byc na tym meczu w 250 osob. I Magdeburg niesiony naszym dopingiem wygral 3-0.
Tym tlumacze to zwyciestwo. Warto zagrac na X 3,75, 2 5,5 lub X2.
e) Czarnogora o 16.00:
Wogole sie nie znam na tej lidze, ale popatrzylem na statystyke, ktora mowi ze:
- Berane - Mogren 1 4,5 X 3,6 Po 3 kolejkach gosp. sa na 3 miejscu od konca z 1 pkt i 3-8 w golach. Goscie sa na ostatnim miejscu z 0 pkt i 0-8 w bramkach. Warto zagrac na gospodarzy lub 1X
- Lovcen - Buducnost Podgorica 2 2,1 Gosp. sa na przedostatnim miejscu z 0 pkt i 1-4 w golach, a goscie (to ci co grali ze Slaskiem 3 lata temu o LM) sa liderem z 9 pkt i 6-0 w bramkach.
Na dzisiaj mam cos takiego:
a) Puchar Ligi:
- Birmingham (II liga) - Sunderland 1 3,25 - gospodarze graja dobrze u siebie w tym sezonie, a goscie pewnie dadza pograc kilku rezerwowym
- Burton (IV) - QPR 1 4,0 - gosp. licza sie w walce o awans do III ligi,a goscie musza martwic sie jak tu sie utrzymac w lidze, bo do tej pory maja w 2 meczach 0 pkt i 0 goli strzelonych, wiec nie puchary im w glowie
b) Liga Mistrzow:
- Athletic Bilbao - Napoli X2 1,75 lub awans Napoli 2,1 - w pierwszym meczu bylo 1-1, a Napoli w 15 ostatnich meczach w europ. pucharach tylko raz nie strzelilo gola
- Arsenal - Besiktas. Anglicy zagraja bez 2 swoich najlepszych strzelcow: Giroud i Ramseya. Turcy maja w skladzie Demba Ba, ktory gral wczesniej w Chelsea. Moze warto postawic na X 4,5 lub X2 3,0
c) USA w nocy:
- LA Galaxy - DC United X 4,0 2 6,0. W lidze gosci maja o 3 punkty wiecej, formy nie maja najgorszej, wiec nie wiem jakim cudem jest tak wysoki kurs na nich. Warto zagrac X, 2 lub X2
d) Niemcy o 17.30:
- 1.FC Magdeburg - Babelsburg. Po 3 kolejkach gosp. maja 3 pkt, a goscie 6. W pieciu ostatnich meczach miedzy nimi w Magdeburgu, gosp. wygrali tylko raz, 2 razy goscie i 2 razy byl remis. Ten jeden raz byl akurat w maju, kiedy to mielismy przyjemnosc byc na tym meczu w 250 osob. I Magdeburg niesiony naszym dopingiem wygral 3-0.

e) Czarnogora o 16.00:
Wogole sie nie znam na tej lidze, ale popatrzylem na statystyke, ktora mowi ze:
- Berane - Mogren 1 4,5 X 3,6 Po 3 kolejkach gosp. sa na 3 miejscu od konca z 1 pkt i 3-8 w golach. Goscie sa na ostatnim miejscu z 0 pkt i 0-8 w bramkach. Warto zagrac na gospodarzy lub 1X
- Lovcen - Buducnost Podgorica 2 2,1 Gosp. sa na przedostatnim miejscu z 0 pkt i 1-4 w golach, a goscie (to ci co grali ze Slaskiem 3 lata temu o LM) sa liderem z 9 pkt i 6-0 w bramkach.
Z tych moich typow niestety wszedl tylko mecz Burton - QPR. Co do reszty to moge tylko powiedziec, ze statystyka przegrala. Ale jak to sie mowi w sporcie: "Liczy sie sam udzial w zawodach, a nie koncowy wynik"
.
Co do Pucharu Anglii to mielismy kilka niespodzianek we wtorek i srode:
- Burton IV liga - QPR 1-0
- Aston Villa - Leyton Orient III liga 0-1
- WHU - Sheffield Utd 1-1 awans SU w karnych
- Leicester - Shrewsbury IV liga 0-1 (Wasyl zagral 90 minut po raz pierwszy od dluzszego czasu
)
- Burnley - Sheffield Wednesday II liga 0-1
- WBA - Oxford 1-1 awans gosci w karnych
- MK Dons - Man Utd 4-0 po kursie 8,0 a na dokladny wynik bylo 500/1
Na przyszlosc warto to miec na uwadze.

Co do Pucharu Anglii to mielismy kilka niespodzianek we wtorek i srode:
- Burton IV liga - QPR 1-0
- Aston Villa - Leyton Orient III liga 0-1
- WHU - Sheffield Utd 1-1 awans SU w karnych
- Leicester - Shrewsbury IV liga 0-1 (Wasyl zagral 90 minut po raz pierwszy od dluzszego czasu

- Burnley - Sheffield Wednesday II liga 0-1
- WBA - Oxford 1-1 awans gosci w karnych
- MK Dons - Man Utd 4-0 po kursie 8,0 a na dokladny wynik bylo 500/1

Na przyszlosc warto to miec na uwadze.
Dzisiaj jest mecz w Lidze Europy Hull - Lokeren. Kurs na X 4,0 a na gosci 5,0. W pierwszy meczu Lokeren wygralo 1-0, chociaz to goscie przewazali. Ale roznica w poziomach obu druzyn nie jest wcale az tak wielka, jakby na to wskazywaly kursy. W poprzedniej rundzie w LE Hull bardzo sie meczyl z Trenczynem, wygrywajac tylko 2-1 w koncowce meczu.
Niestety Hull wygralo 2-1.
PS. To ja juz sobie dam spokoj na jakis czas z podawaniem swoich typow. Chyba, ze ktos juz mnie przejrzal i obstawia przeciwienstwa
Niestety Hull wygralo 2-1.
PS. To ja juz sobie dam spokoj na jakis czas z podawaniem swoich typow. Chyba, ze ktos juz mnie przejrzal i obstawia przeciwienstwa

Przechodząc dziś obok punktu sts na os. Centrum C postanowiłem zagrać pierwszy raz po paru miesiącach. Na szybko wyskoczyło mi coś takiego:
Hutnik - Wisła Sandomierz 1 (2.30)
Wisła II - Beskid 1 (1.70)
FC Koln - Bayern 2 (1.38 )
Legia - Lech 1 (1.62)
Manchester Utd - West Ham 1 (1.45)
Za 2 zł
Do wygrania: 22.29 zł
Hutnik - Wisła Sandomierz 1 (2.30)
Wisła II - Beskid 1 (1.70)
FC Koln - Bayern 2 (1.38 )
Legia - Lech 1 (1.62)
Manchester Utd - West Ham 1 (1.45)
Za 2 zł
Do wygrania: 22.29 zł
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
flagus pisze:Hokus pokus czary mary..
QPR--MC 1....--- kurs 6.80
Popieram, zwlaszcza ze MC jest teraz w najgorszej formie od kilku lat.
Na jutro polecam:
- derby Borussi, Dortmund - Moenchengladbach X 3,00 lub 2 4,50. Gospodarze sa na 2. miejscu od konca, a goscie na 3. z gory. Nie skorzystac z takich kursow to grzech.
Winnetou pisze:flagus pisze:Hokus pokus czary mary..
QPR--MC 1....--- kurs 6.80
Popieram, zwlaszcza ze MC jest teraz w najgorszej formie od kilku lat.
Na jutro polecam:
- derby Borussi, Dortmund - Moenchengladbach X 3,00 lub 2 4,50. Gospodarze sa na 2. miejscu od konca, a goscie na 3. z gory. Nie skorzystac z takich kursow to grzech.
Nie chcę zapeszać 21 minuta 1:0 dla QPR

jak sie Wam widzi cos takiego za 5 stowek kupon
Niemcy - Gibraltar wynik do 30 minuty 1,25 typ Niemcy
Portugalia - Armenia 1 Typ: Portugalia 1.17
San Marino - Estonia 2Typ: Estonia 1.15
Hiszpania - Białoruś 1 wynik do 75 minuty
Holandia - Łotwa 1 Holandia 1.15
niestety komornik mnie wkurwil i musze jakos zaryzykowac i cos zagrac by odrobic straty finansowe
Niemcy - Gibraltar wynik do 30 minuty 1,25 typ Niemcy
Portugalia - Armenia 1 Typ: Portugalia 1.17
San Marino - Estonia 2Typ: Estonia 1.15
Hiszpania - Białoruś 1 wynik do 75 minuty
Holandia - Łotwa 1 Holandia 1.15
niestety komornik mnie wkurwil i musze jakos zaryzykowac i cos zagrac by odrobic straty finansowe