EURO 2012

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Łukasz NH

Postautor: Łukasz NH » ndz cze 03, 2012 7:47 am

Ja niestety uczestniczyłem w tym cyrku... Ustawiłęm sie już od godziny 2 w nocy i było przedemna 50 osób głównie zagorzali fanatycy rozmaitych klubów angielskich. Liczyłem ,że wszyscy będą stali i czekali w kolejce wiec raczej byłem pewny, że na angoli dostane. Tak sie niestety nie stało ale mam 2xWłochów i 2xHolendrów. Tłum faktycznie nie myślacy wiele osób omdlało nawet nie liczono sie z małymi dziećmi stojacymi w kolejce które bądź co bądź też dość wcześnie przyszły.

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » ndz cze 03, 2012 10:51 am

stadiony przejęte a tylko napis Hutnika ściągniety... Na baraku nadal widnieje napis. Chyba nie tak miało być??
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG

Krzycho

Postautor: Krzycho » ndz cze 03, 2012 12:31 pm

wczoraj w tv byl jakis program o euro i rzecznik cracovi mowil, ze nic im nie wiadomo na temat tego aby konieczne bylo sciaganie emblematow, zaslanianie napisow itp rzeczy
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

Hutn<IC>y

Postautor: Hutn<IC>y » ndz cze 03, 2012 12:57 pm

zobaczcie że na bilecie na włochy jest herb cracovii na bilecie na holandie herb wisly a na bilecie na anglie herbu Hutnika chyba nie ma czy się myle

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz cze 03, 2012 1:47 pm

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » ndz cze 03, 2012 3:08 pm

są do wzięcia 2 wejściówki na Włochów za 2 na Anglie !! chętni pisać

1950N-H

Postautor: 1950N-H » ndz cze 03, 2012 6:01 pm

W imieniu Departamentu Hospitality i Events w Aston Villa po raz drugi mam zaszczyt zaprosić Polaków mieszkających w Birmingham i okolicach do wspólnego oglądania i dopingowania Biało-Czerwonych podczas Mistrzostw Europy 2012 na stadionie Aston Villa.

Tak było 4 lata temu, kiedy stworzyliśmy wspaniałą atmosferę tak samo teraz Aston Villa będąc pod wrażeniem tamtych wydarzeń zaprasza nas do wspólnego dopingowania połączonego z polskim jedzeniem oraz piwem (zapewne Tyskie :)

Pokażmy wspaniały Polski Doping i jak sie wspólnie cieszymy z sukcesu naszych piłkarzy.

Wstęp bedzie kosztował 10 funtów od osoby i w tym jest wliczony już posiłek oraz piwo. Trzeba sie jednak wcześniej zaopatrzyć w bilety na te imprezę. Bilety można kupić w kasie biletowej na stadionie.(można kupić również ' on line' bez dodatkowych kosztów za użycie karty) ale nie w dniu meczu. Organizator musi wiedzieć ile nas bedzie aby mógł sie przygotować do przyjęcia nas na stadionie.

http://bham.pl/kalendarium?task=view_de ... =06&day=08

Ja euro oglądam na AV
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"

Łukasz NH

Postautor: Łukasz NH » pn cze 04, 2012 6:53 am

ODADAM ZA ROZSĄDNIE ZAPROPONOWANA CENE DWIE WEJŚCIÓWKI NA TRENING WŁOCHÓW NA DZIEN 5 CZERWCA O GODZ. 19!!!! (ja niestety nie moge pójść bo praca)

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » pn cze 04, 2012 3:37 pm

Łukasz NH pisze:ODADAM ZA ROZSĄDNIE ZAPROPONOWANA CENE DWIE WEJŚCIÓWKI NA TRENING WŁOCHÓW NA DZIEN 5 CZERWCA O GODZ. 19!!!! (ja niestety nie moge pójść bo praca)

wejściówek darmowych się nie sprzedaje :) dziś słyszałem w radiu, policja na się zając osobami które takie bilety wystawiła na allegro
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG

pavel

Postautor: pavel » pn cze 04, 2012 4:02 pm

Ale on pewnie sprzedaje długopisy Euro a bilet jest gratis do długopisu :P

Łukasz NH

Postautor: Łukasz NH » pn cze 04, 2012 7:43 pm

napisałem ODDAM :D dlatego aż taki mądry nie jestem żeby na allegro wystawiać :)

kwasek
Kontakt:

Postautor: kwasek » wt cze 05, 2012 9:08 am

Hutn<IC>y pisze:zobaczcie że na bilecie na włochy jest herb cracovii na bilecie na holandie herb wisly a na bilecie na anglie herbu Hutnika chyba nie ma czy się myle

Dalej mają nas w dupie
Kolejny raz jesteśmy pomijani w "mediach" Gruba baba wymieniła stadiony skisły i sracovi, a My to tylko Suche Stawy.
Emblematy WC wiszą w najlepsze. Jeśli nie pójdziemy WSZYSCY do Majchra i nie przekażemy mu postulatu aby się wytłumaczył, że tylko u nas zniszczył napisy, to dalej będzie pluł nam krakówek w twarz.

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » wt cze 05, 2012 11:39 am

kwasek pisze:
Hutn<IC>y pisze:zobaczcie że na bilecie na włochy jest herb cracovii na bilecie na holandie herb wisly a na bilecie na anglie herbu Hutnika chyba nie ma czy się myle

Dalej mają nas w dupie
Kolejny raz jesteśmy pomijani w "mediach" Gruba baba wymieniła stadiony skisły i sracovi, a My to tylko Suche Stawy.
Emblematy WC wiszą w najlepsze. Jeśli nie pójdziemy WSZYSCY do Majchra i nie przekażemy mu postulatu aby się wytłumaczył, że tylko u nas zniszczył napisy, to dalej będzie pluł nam krakówek w twarz.

Demonstracja i się zrobi głośno - jedyne wyjscie, pismo moze potargać, nawet jak coś odpisze to każdy to oleje.

viki

Postautor: viki » wt cze 05, 2012 12:58 pm

Nawet mi się takie hasło do Prezia Majchrowskiego, na wypadek decyzji o demonstracji, nasunęło:
"Majchrowski! Nie pomagasz? Nie przeszkadzaj!"
ezswaz aN Hutnik

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt cze 05, 2012 1:41 pm

z pejsbuka Wisly

jutro będzie 25 tysięcy fanów futbolu na treningu Holandii ...
to się we łbie nie mieści.
PAMIĘTAJCIE TO JEST STADION WISŁY, A MY JESTEŚMY POLAKAMI.

PS pomarańczowe koszulki będą odbierane.
pzdr Osiek