Najlepsza flaga w Polsce!

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn wrz 26, 2005 7:34 pm

a sierp i mlot tez Ci sie kojazy z podobnymi zbrodniami jak sfastyka?? Tez sa flagi z podobnymi symbolami, czemu na ich temat sie nie stawiasz?? Komuchy mniej zbrodni popelnili??

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pn wrz 26, 2005 7:49 pm

HDS pisze:a sierp i mlot tez Ci sie kojazy z podobnymi zbrodniami jak sfastyka?? Tez sa flagi z podobnymi symbolami, czemu na ich temat sie nie stawiasz?? Komuchy mniej zbrodni popelnili??

HDSie abstrachujesz od tematu , mnie tylko bardzo wkurwiło to,że flaga ze swastyką wisi na płocie obok flagi gloryfikującej powstanie warszawskie i tyle.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

suchystaw50

Postautor: suchystaw50 » pn wrz 26, 2005 8:08 pm

PennyWise pisze:
Jaracz pisze:@PennyWise: myslalem na poczatku, ze to jest flaga Polonii, ale zobaczylem barwy.. a to rzeczywiscie skurwysynstwo ze strony Legii, bo to zwykle kibice KSP "chlubia sie", ze sa rodowitymi Warszawiakiami, takimi z dziada-pradziada, i ze ich przodkowie walczyli wlasnie w Powstaniu Warszawskim.. I zwykle tak jest, czego kibice Legii nie moga raczej o sobie powiedziec..

pozdr!

Ale jak by ta flage zrobili Poloniśći to miałbym takie samo zdanie poprostu pewnych symboli nie mozna wykorzystywać w całej tej zabawie , to straszna głupota popierać działalność hooliganska takimi hasłami , porostu idiotyzm i tyle

PW pelne poparcie.
To jest totalne sku....ystwo. Jak mozna tak dewaluować polskich bohaterów.
Co oni (kibice legii) mają wspólnego z tymi ludzmi? Nie dorastaja im do pięt.
Zenujace!!!
Suche Stawy-
były ryby
są piłkarze

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt wrz 27, 2005 7:11 pm

Penny proszę znajdź te błędy!!
W takim wyrazie, jak faszyzm zrobic błąd...trzeba umiec stary. Naprawdę!

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt wrz 27, 2005 8:35 pm

JOK_NH pisze:Penny proszę znajdź te błędy!!

Nie rozbie błedów dlatego ,że jestem imbecylem , tylko dla tego ,że staram się pisać bezwzrokowo i jeszcze nie zawsze mi wychodzi , no ,ale zapomniałem ,że na na naszym forum roi się od biegłych w piśmie specjalistów od wszystkiego , których serdecznie pozdrawiam
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » wt wrz 27, 2005 10:22 pm

PennyWise pisze:

Nie rozbie błedów dlatego ,że jestem imbecylem , tylko dla tego ,że staram się pisać bezwzrokowo i jeszcze nie zawsze mi wychodzi , no ,ale zapomniałem ,że na na naszym forum roi się od biegłych w piśmie specjalistów od wszystkiego , których serdecznie pozdrawiam
U nas na forum to sami specjaliści od wszystkiego, jeden mądrzejszy od drugiego i ważniejszy od innego... :roll:
Obrazek

dUfio

Postautor: dUfio » wt wrz 27, 2005 11:10 pm

BuA SPW pisze:
PennyWise pisze:

U nas na forum to sami specjaliści od wszystkiego, jeden mądrzejszy od drugiego i ważniejszy od innego... :roll:

zapomniałeś o boskich ;]

1979

Postautor: 1979 » śr wrz 28, 2005 12:56 am

suchystaw50 pisze:
PennyWise pisze:
Jaracz pisze:@PennyWise: myslalem na poczatku, ze to jest flaga Polonii, ale zobaczylem barwy.. a to rzeczywiscie skurwysynstwo ze strony Legii, bo to zwykle kibice KSP "chlubia sie", ze sa rodowitymi Warszawiakiami, takimi z dziada-pradziada, i ze ich przodkowie walczyli wlasnie w Powstaniu Warszawskim.. I zwykle tak jest, czego kibice Legii nie moga raczej o sobie powiedziec..

pozdr!

Ale jak by ta flage zrobili Poloniśći to miałbym takie samo zdanie poprostu pewnych symboli nie mozna wykorzystywać w całej tej zabawie , to straszna głupota popierać działalność hooliganska takimi hasłami , porostu idiotyzm i tyle

100% poparcia -debilizm i tyle
PW pelne poparcie.
To jest totalne sku....ystwo. Jak mozna tak dewaluować polskich bohaterów.
Co oni (kibice legii) mają wspólnego z tymi ludzmi? Nie dorastaja im do pięt.
Zenujace!!!
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » śr wrz 28, 2005 9:25 am

dUfio pisze:
BuA SPW pisze:
PennyWise pisze:

zapomniałeś o boskich ;]
Co do Boskich to akurat jest jeden :P :wink:
Obrazek

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » czw wrz 29, 2005 5:09 pm

PennyWise pisze:

Z całym szacunkiem Penny wydaje mi się, że są pewne granice. Rozumiem, że możesz tak pisac jak twierdzisz( "w" jest dośc daleko od "f"... :wink: ), ale pewne rzeczy poprostu muszą byc takie, jakimi są. Tym bardziej, że tak zaciekle się w tym temacie wypowiadałeś.
Po Twoich rzeczowych wypowiedziach ciężko powiedziec, żebyś był imbecylem - ja tak przynajmniej nie twierdzę.
Zmień troche styl na demokratyczny, bo bije od Ciebie autokracją.

Pozdrowienia dla reszty boskich i nietykalnych...Wasze opinie są bezcenne... 8)

murdock

Postautor: murdock » pt lis 11, 2005 11:12 am

cd. reaktywacji tematu.
Nowe ciekawe flagi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tutaj tylko projekt bo nie moge znaleźć fotki
Obrazek

Obrazek

murdock

Postautor: murdock » pt lis 11, 2005 11:17 am

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[img]http://glinik1921.fajnafotka.pl/TheImg2.aspx?imagePath=3815\\img_0002.jpg&width=680&height=510&imageQuality=80[/img]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pt lis 11, 2005 11:22 am

Flaga Cracovii mało czytelna, dodatkowo na '-' dla mnie jej materiał, nie lubię flag typu banner reklamowy
Obrazek

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pt lis 11, 2005 11:29 am

BuA SPW pisze:Flaga Cracovii mało czytelna, dodatkowo na '-' dla mnie jej materiał, nie lubię flag typu banner reklamowy

Mowisz o tej zydowskiej plandece?? 8) Mi najbardziej podoba sie flaga Arki , lubie takie z hisorycznym przeslaniem i nawiazaniem do patryjotyzmu lokalnego , fajna tez fana Leszka fajny motyw fantasy nawiazujacy do Irlandii
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pt lis 11, 2005 11:35 am

Jagi jest rewelacyjna..Lecha tez spoko..A czy pasy maja jakis kompleks Wisły??Juz prawie zawsze maja skreslona biala gwiazde!Mnie to wyglada na kompleks mniejszosci..
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard