Reprezentacja Polski

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Tomek1950

Postautor: Tomek1950 » śr mar 30, 2005 10:26 pm

Wymeczone zwyciestwo ,ale zwyciestwo,co to ku..wa za granie bronic sie 10 zawodnikami,teraz została walia,austria i na konću anglia do rozwalenia :twisted: :twisted: :twisted:
Hutnik 1950 Kraków

murdock

Postautor: murdock » śr mar 30, 2005 10:32 pm

Już w sumie mamy awans z drugiego miejsca:D Pozostało ograć leszczy u siebie i jedziemy do Niemiec 8)

Tomek - zapomniałeś o Azerach na wyjeździe jeszcze.

Teraz tylko czekać aż Nycek nie napisze nic o siebie tylko będzie wklejał każdą notke z onetu o zwycięstwie :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

dUfio

Postautor: dUfio » śr mar 30, 2005 10:34 pm

Polska - Irlandia Płn. 1:0 (0:0)

Bramka: Maciej Żurawski (86)

Sędziował: Peter Froejdfeldt (Szwecja). Żółte kartki: Sebastian Mila (Polska); James Quinn, David Healy, Jeff Whitley, Colin Murdock, Christopher Baird (Irlandia Płn.). Widzów: 13,5 tys.

Polska: Jerzy Dudek; Marcin Baszczyński, Jacek Bąk, Tomasz Kłos, Tomasz Rząsa (45+1 Tomasz Kiełbowicz); Bartosz Karwan (74-Grzegorz Rasiak), Mirosław Szymkowiak, Radosław Kałużny (67-Sebastian Mila), Jacek Krzynówek; Maciej Żurawski, Tomasz Frankowski.

Irlandia Płn.: Maik Taylor; Christopher Baird, Mark Williams (88-Stuart Elliott), Aaron Hughes, Colin Murdock , Anthony Capaldi; Keith Gillespie, Jeff Whitley, Steven Davis; James Quinn (35-Waren Feeney), David Healy (80-Andrew Smith)

nie ma jak szpieg w obozie rywala :D

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » śr mar 30, 2005 10:58 pm

Nie ma tak dobrze, Austria wymeczyła tez zwyciestwo 1:0 nad Walia
w 87 minucie

dUfio

Postautor: dUfio » śr mar 30, 2005 11:05 pm

markow pisze:Nie ma tak dobrze, Austria wymeczyła tez zwyciestwo 1:0 nad Walia
w 87 minucie

tym cenniejsze jest nasze zwyciestwo, zachowany w miare bezpieczny dystans 4 punktów i w zanadzu mecz u nas

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » śr mar 30, 2005 11:11 pm

Jeszcze trzeba powal;czyc z drugiego miejsca patrzylem walka jest ostra az 3 druzyny nam zagrazaja

Awatar użytkownika
Dario GT'02

Postautor: Dario GT'02 » czw mar 31, 2005 2:07 am

Wlasnie ogladnolem skort meczu Austria - Walia i sie zalamalem. :shock: Moglismy byc juz jedna noga w barazach. Giggs z Bellamy powinni dostac "gownianego buta" za zmarnowane setki. A goalkeeper walijczykow powinien sobie zapozyczycz spodnie od austriackiego skoczka Liegla bo wydaje mi sie ze ma za duzo przestrzeni miedzy nogami :evil: frajerstwo, frajerstwo i jeszce raz frajerstwo :!: :!:

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » czw mar 31, 2005 9:48 am

Przyznać muszę, iż dawno nie zjadłem tylu nerwów w czasie spotkania Reprezentacji... Bramka Żurawskiego wprawiła mnie w ekstazę!!! :P Żałuję jedynie , że Walia się totalnie sfrajerzyła w meczu z Austriakami... Remis w tym spotkaniu byłby dla nas świetnym rezultatem, ale jak się nie ma co się lubi....
Ale nie tylko Polacy i Austriacy męczyli się ze swoimi rywalami.Faworyzowana Anglia do przerwy remisowała z...pognębionym w Warszawie Azerbejdżanem :roll: ale w drugiej połowie nadzieje Polaków ( i nie tylko ) rozwiał Beckham i Gerard...
Miejmy nadzieję, że owa passa utrzyma się do ostatniego meczu w grupie na Wyspach i będzie można już zamawiać bilety na MŚ!!! 8)
Quam dulce et decorum est pro patria mori

murdock

Postautor: murdock » czw mar 31, 2005 10:38 am

Troublemaker pisze: będzie można już zamawiać bilety na MŚ!!! 8)

właśnie wczoraj przeglądając forum kibice.net dowiedziałem się że już trochę za późno :roll: Biletów jest coś narazie 820 tys chyba a zamówień pare milionów i będzie losowanie. Jeszcze będzie dorzucone sporo biletów ale i tak szansa mała no i bilety drogie :cry:

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » czw mar 31, 2005 10:53 am

murdock pisze:
Troublemaker pisze: będzie można już zamawiać bilety na MŚ!!! 8)

właśnie wczoraj przeglądając forum kibice.net dowiedziałem się że już trochę za późno :roll: Biletów jest coś narazie 820 tys chyba a zamówień pare milionów i będzie losowanie. Jeszcze będzie dorzucone sporo biletów ale i tak szansa mała no i bilety drogie :cry:

Zdaję sobie z tego sprawę, iż nabycie biletu na MŚ będzie sprawą cholernie trudną...ale gdy Polska zakwalifikuje się do głównego turnieju w Niemczech i będzie możliwość kupna biletu ( nawet po bardzo wygórowanej cenie ) to będę skłonny się nawet zapożyczyć u...żydowskich lichwiarzy (tfu) :lol: aby obejrzeć Polaków na Mistrzostwach Świata!!!
Zdajesz sobie chyba sprawę, że na następne MŚ w Europie będzie trzeba "trochę"poczekać.

POZDRO!!!

murdock

Postautor: murdock » czw mar 31, 2005 11:45 am

Też bym chciał jechać ale ceny zwalają z nóg :twisted:

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/de/tickets/index.html

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » czw mar 31, 2005 11:48 am

murdock pisze:Też bym chciał jechać ale ceny zwalają z nóg :twisted:

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/de/tickets/index.html

Powiem Ci szczerze, że liczyłem się z takimi kwotami... :roll:

Awatar użytkownika
RSG

Postautor: RSG » czw mar 31, 2005 12:45 pm

ja tam się ciesze że Austria wygrała. dobrze ze są te 4pkt przewagi - niech nasi wiedzą że jest ktoś kto im może zagrozić w zdobyciu 2 miejsca. tak naprawdę nie chodzi o to żeby zdobyć pierwsze miejsce (nie ma szans wg mnie), ale żeby wygrać wszystko oprócz anglii a wtedy awansujemy z 2 miejsca!!! JEDNAK OBAWIAM SIĘ MECZÓW Z aUSTRIĄ U SIEBIE I Z aZERAMI NA WYJEŹDZIE - OBYŚMY W NICH NIE POGUBILI PUNKTÓW .

Awatar użytkownika
PawelMN

Postautor: PawelMN » czw mar 31, 2005 1:38 pm

dobrze że wygraliśmy ale po co Janas zmieniał skład :? Karwan oprocz jednej akcji nic nie pokazał.A z Azerbejdzanem dobrze graliśmy i wygraliśmy to nie wiem po co robić wogole jakies zmiany.

dUfio

Postautor: dUfio » czw mar 31, 2005 1:44 pm

dla mnie jednym z ciezszych meczów będzie Walia u siebie... mecz będzie z tego gatunku co wczoraj tylko że o wiele trudniejszy. Ciezko tez będzie z Azerami na wyjezdzie.
Z Austrią może być nieco łatwiej bo przyjada tu wygrac (tak jak Azerbejdzan :D ) wiec będa się musieli odkryć i powinni ich Polacy wypunktować