Wasze zdanie o Legii Warszawa
Moderator: dUfio
-
Wiem że to co powiem zostanie ostro skrytykowane , ale ja bardzo chce i będe bardzo kibicował Wiśle żeby awansowali do Champions League .
I tak szczerze mówiąc to wole Wisłe od Legii czy Cracovi niemówie że kocham Ts (nie daj boże żeby ktoś tak pomyślał ), ale ich szanuje i chce żeby zdobyli mistrzostwo Polski i grali w L.M.
Mam wielu kumpli za Wisła i oni życzą Hutnikowi jak najlepiej nie chce nikogo przekonywać do Wisły bo ja jestem 100% za Hutnikiem , ale chce powiedzieć że przynajmniej kiedy TS gra o honor Polski to można im kibicować. Takie jest moje zdanie i wiem że dużo osób się ze mną nie zgodzi , ale ja się nie chce z nikim kłucić dlatego mówie każdy ma prawo do swojego zdania .
I tak szczerze mówiąc to wole Wisłe od Legii czy Cracovi niemówie że kocham Ts (nie daj boże żeby ktoś tak pomyślał ), ale ich szanuje i chce żeby zdobyli mistrzostwo Polski i grali w L.M.
Mam wielu kumpli za Wisła i oni życzą Hutnikowi jak najlepiej nie chce nikogo przekonywać do Wisły bo ja jestem 100% za Hutnikiem , ale chce powiedzieć że przynajmniej kiedy TS gra o honor Polski to można im kibicować. Takie jest moje zdanie i wiem że dużo osób się ze mną nie zgodzi , ale ja się nie chce z nikim kłucić dlatego mówie każdy ma prawo do swojego zdania .

thk
-
MUSTAFA PL pisze:
A RSG sie napinałżęby mi dać bana

Nie no w lidze im nie kibicuje tylko są mi obojętni ale w pucharach...

[quote="RSG"]moje zdanie na ich temat -
są w cieniu Polonii...
żartuje
zapomniales ze niejaka Gwardia tez ich wyprzedza
ogolnie Legii nie lubie jednak obiektywnie patrzac nalezy sie chlopakom uklon za niezle choreografie.
w europejskich pucharach im oczywiscie kibicuje a w polskiej lidze wole od niejakich klubow z miasteczek (mowa o Groclinie Amice Gorniku Ł i mam nadzieje ze za niedlugo nie bede musial dopisac tu jeszcze Heko
)
są w cieniu Polonii...
żartuje

zapomniales ze niejaka Gwardia tez ich wyprzedza

ogolnie Legii nie lubie jednak obiektywnie patrzac nalezy sie chlopakom uklon za niezle choreografie.
w europejskich pucharach im oczywiscie kibicuje a w polskiej lidze wole od niejakich klubow z miasteczek (mowa o Groclinie Amice Gorniku Ł i mam nadzieje ze za niedlugo nie bede musial dopisac tu jeszcze Heko

tylko Hutnik HKS
- Stefek_Burczymucha
- NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C.
efer pisze:JOK_NH pisze:Szczerze mówiąc wolę Polonię z racji tego, że jest ich mniej...
Jak nas w Krk.
Oprawy jednak miażdzą - lizbońskie oczy...
Nie żywię, ani urazy, ani przesadnej sympatii.
pzdr
nasza wina że miasto jest nasze?
Nie, nie Wasza "wina".
Ale chyba mój argument jest zrozumiały, bliżej mi do Polonii z racji podobnego stanu rzeczy.
A ten tekst "miasto jest nasze..." mógłbys sobie darowac eeeech...chuj tam z resztą...nieważne.
pzdr