Gdzie zabrać laske??

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt sty 10, 2006 2:50 pm

W NH cukiernia na przeciwko Arki, kawiarnia Thibo ( czy jak to się tam pisze ) w Carrefourze, Pub na akademiku AWFu na samej górze ( 15 piętro? ).

Jakaś fajna knajpka na Kazimierzu...

Coś na rynku...

Ewentualnie kręgle w Plazie... Cafe Liza...

Jakieś lodowisko...

Takie mam pomysły, pozdrawiam :-)

Do kina...

Może w Hucie weź ją na jakiegoś drineczka to restauracji w Hotelu Justyna...

Niestety nie znam w Hucie dobrych knajpek, bo do speluny przecież jej nie weźmiesz.

Jeszcze raz pozdro.

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » wt sty 10, 2006 3:17 pm

gloria w nowej hucie polecam zadna speluna

Awatar użytkownika
linkaRTS

Postautor: linkaRTS » wt sty 10, 2006 4:14 pm

???
Ostatnio zmieniony sob sty 24, 2015 9:39 am przez linkaRTS, łącznie zmieniany 1 raz.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt sty 10, 2006 5:57 pm

na pierwszą randke zawsze biore laske do "tajemniczego ogrodu" na brackiej. nie ma to jak klimat lokalu, który w połączeniu z moim urokiem osobistym musi poskutkować :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » wt sty 10, 2006 7:51 pm

Jesli na dobre jedzonko
Pizzeria Magillo - ul. Lipowskiego 24 ( Stary Bieżanów )
Bardzo dobra pizza i swietny wystroj wnetrza, mozna tez cos ciekawego wybrac zamiast pizzy

jesli na piwko
Budda Pub na rynku, szczegolnie na pieterku na sofach, piwo z sokiem imbirowym daje czadu.

jesli na kawe z ciachem
Kazimierz - Mleczarnia fajna atmosfera, dobre capuccino i ciacho, zreszta obok jest wiele takich klimatycznych kawiarni gdzie mozna sie zaszyc i spedzic milo czas

jesli na spacer
wieczorna podroz na kopiec kraka, ten obok krzemionek, widok z kopca zapiera dech, piekny widok na caly krakow

jesli jest sie zmotoryzowanym
okolice lotniska balice, ogladnac ladujacy samolot na wyciagniecie reki to wrazenie na dlugo zapada w pamieci a poza tym ciekawy pomysl na randke

jesli...twoja inwencja musi tez dzialac, bo co jesli wyczerpia sie pomysly znalezione gdzies indziej... ;)

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » wt sty 10, 2006 8:14 pm

Jeśli jest ciepło zalew nowohucki a jeśli chodzi o jakies lokale to polecam Fausta koło empiku względny cennik jest :wink: i mozna się dobrze pobawić :)

Awatar użytkownika
PrYzU

Postautor: PrYzU » wt sty 10, 2006 8:23 pm

nio to żeś Kuba dojebał z pytaniem ;PPP

...:twisted:
Hutnik NH KRAKÓW

ps. na WC to ja kupę robię ;)

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt sty 10, 2006 9:25 pm

Fan Hutnika pisze:gloria w nowej hucie polecam zadna speluna

Czy ja wiem :wink:
Wez ją do Jubilatki albo Stylowej , niech dziewucha pozna smak nowohuckiego oldskulu :wink:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

UNKI

Postautor: UNKI » wt sty 10, 2006 9:57 pm

PennyWise pisze:
Fan Hutnika pisze:gloria w nowej hucie polecam zadna speluna

Czy ja wiem :wink:
Wez ją do Jubilatki albo Stylowej , niech dziewucha pozna smak nowohuckiego oldskulu :wink:

Potwierdzam to są klimaty...Pozdro Dla Jubilatów :wink:
Hutnik NA ZAWSZE !!!

Awatar użytkownika
DorotkaHKS

Postautor: DorotkaHKS » wt sty 10, 2006 10:41 pm

Pierwsza randka...
- Nie jest najważniejsze gdzie, ale jak się będziesz zachowywać i co będziesz mówił i czy będziesz odczytywać aluzje dziewczyny;] jak takie będą;]
- Obowiązkowo róża:D laski na to lecą będziesz miał duuuuzego plusa;

powodzonka :D
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » wt sty 10, 2006 10:51 pm

PrYzU pisze:nio to żeś Kuba dojebał z pytaniem ;PPP

lepiej się pochwal gdzie zabrałeś D. z pierwszym razem,może chłopak skorzysta :o :wink: :evil:
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

Awatar użytkownika
KubaHKS

Postautor: KubaHKS » wt sty 10, 2006 10:54 pm

Pryzu:wolno mi :P, tak na boku to juz był ryneczeq dokładnie "Rdza" całkiem symaptycznie tylko bro po 7 zł, ale plany juz sa na kino, łyżwy, i w okolicach ferii na kilka dni na narty i deske :]
"Było nas wielu, pozostali najwierniejsi!!!"
Hutnik - Oświecenia

Drops'05

Postautor: Drops'05 » wt sty 10, 2006 11:04 pm

DorotkaHKS pisze:Pierwsza randka...
- Nie jest najważniejsze gdzie, ale jak się będziesz zachowywać i co będziesz mówił i czy będziesz odczytywać aluzje dziewczyny;] jak takie będą;]
- Obowiązkowo róża:D laski na to lecą będziesz miał duuuuzego plusa;

powodzonka :D

Dam Ci jutro w szkole...;)

pozdro
Moim ukojeniem jest marihuana...!

Awatar użytkownika
PrYzU

Postautor: PrYzU » wt sty 10, 2006 11:08 pm

ja zaliczyłem porażke wtedy bo zamiast na jakieś romantico to poszedłem z nia na bro z other gejs.;P
ale później to ja juz sie dobrze zreflektowałem i pare razy nawet nam sie udalo na bardzo miłe romantico do Mleczki udeżyć (to było na pijarskiej - ale knajpka padła) i do B`oro (koło Baranów) i w sumie dalej szukamy miejsca na świecie ;)))

Kuba a rodzice Cie puszczą na narty tak samego z laską ;PPP
a tak wogóle to ona jest za HKS i moze z NH ??

Ostatnio zmieniony wt sty 10, 2006 11:11 pm przez PrYzU, łącznie zmieniany 1 raz.
Hutnik NH KRAKÓW

ps. na WC to ja kupę robię ;)

Junior

Postautor: Junior » wt sty 10, 2006 11:09 pm

DorotkaHKS pisze: Obowiązkowo róża:D laski na to lecą będziesz miał duuuuzego plusa;

:D Jak ja dałem ostatnio róze, a nawet dwie to jakos super nie zadziałało(może dlatego że były one zerwane z jakiegos ogródka pod blokiem i wsadzone do puszki po piwie a ja wpadłem do Niej w koszulce Hutnika i o moim "geście" dowiedziałem się po przebudzeniu, a no i oczywiście jak Ona wyjeła kwiatki z "flakonika" to sobie nichcący na nich siadłem 8) ) ale troche rozmyłem temat wspomnieniami z letniego turnieju na Hutniku

Tak w temacie to idąc ul. Św. Krzyża od dworca skręć w prawo przecznice przed mikołajską i po lewej jest jakis taki fajny lokal ale nazwy nie pamiętam, mozna spokojnie sobie wygodnie posiedzieć.
Możesz też iść "pod Psa" na Jana też gustownie tylko że obie opcje nie są niestety zbyt tanie.
Jeśli chcesz sprawdzić czy Ona z gatunku tych zazdrosnych to do Roostera przy pl.Szczepańskim zajrzyj.
Na Gołębiej(od razu od Brackiej) i Brackiej właśnie znajdziesz kilka ciekawych kawiarenek.
Jeśli nie przeszkadza jej dym tytoniowy zbytnio to z tańszych opcji to może być Atmosfera na placu szczepanskim(piwko 3,5 zl dla studentów :wink: )

A poza miejscami gdzie leją piwo to ja nie jestem za bardzo rozeznany. Choć do kina nie jest zły plan tylko ważny jest dobór repertuaru, musiszm nestety wiedzieć co Ona lubi a z tym u kobiet to ciężko bywa.
No i zostaje jeszce krakowsie ZOO(choć może pora nie za bardzo teges), pokaż że kochasz zwierzątka
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"